Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
METSA

Δημοσίευση από METSA »

Λοιπον με εβγαλαν επιλαχον με 400 μορια... μου ειχαν πει οτι κρηθικα ι2... στους επιλαχοντες οι ι1 με λιγοτερα μορια θα ειναι απο πανω μου; Μπορει καποιος να μου απαντησει;
giannis

Δημοσίευση από giannis »

και τι μπορουμε να κανουμε ρε νικο?
Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 22
Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ

Δημοσίευση από Nansy_L »

NIKO MOY EΣY EIΣAI AΘΛHTHΣ;KAI ΔEN ΠEPAΣEΣ;
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από helen »

Ηρεμηστε δεν περασατε τελος. Εγω περυσι που ημουν επιλαχων με 680 μορια δεν ειπα τιποτα. Φετος περασα. Ολα ηταν αξιοκρατικα φετος και περυσι που δεν περασα.
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Ναι νανσυ ειμαι εδω και εφτα χρονια σε ομαδες μπασκετ. Και ηθελα να μπω εποπ γιαυτο εβαλα και πζ πληρ ερπ που ζητουσε πολλες θεσεις πηρα 300 μορια απο το ιεκ πιστευα οτι ηταν αρκετα για την ειδηκοτητα αλλα τελικα δεν εφτασαν ο λογος αγνωστος γιατι και στα αθληματα ειμουν πρωτος με διαφορα και δεν εχω κανενα προβλημα με την υγεια μου! Και το ωραιο ειναι ο τελευταιος μπηκε με 100 μορια το εμαθα χθες και δεν μπορω να το χονεψω με τιποτα.
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

helen έγραψε:Ηρεμηστε δεν περασατε τελος. Εγω περυσι που ημουν επιλαχων με 680 μορια δεν ειπα τιποτα. Φετος περασα. Ολα ηταν αξιοκρατικα φετος και περυσι που δεν περασα.

Ειναι σωστο αυτο που λες ελενη αλλα οταν δεν υπαρχει συγκεκριμενος λογος που μενεις εκτος, εεε δεν ειναι και το ποιο φυσιολογικο...
Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Nansy_L »

EXEIΣ ΠAPEI KAMIA διάκριση; ΣE PΩTAΩ ΓIATI κ EΓΩ αθλήτρια είμαι αλλά δεν ξέρω AN θα μετρήσει.:(
Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Nansy_L »

ΠANTΩΣ MHN ΣKAΣ αυτα γινόντουσαν κ πέρσι... Πολλοί έμεναν έξω χωρίς να ξέρουν το γιατί.KAI AN EIXEΣ περισσότερα MOPIA κ ο Τελευταίος μπήκε με λιγότερα. Τότε ΣIΓOYPA ΔEN EΓINE αξιοκρατικά κ έπεσε ΠAΛI TO γνωστό βύσμα!
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Ειχα κανει καποια ματς με την εθνικη ομαδα παιδων. Αλλα περασαν αρκετα χρονια απο τοτε τωρα ειμαι 21 και τοτε ειμουν 15. Εσυ που εχεις διακριση?
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Nansy_L έγραψε:ΠANTΩΣ MHN ΣKAΣ αυτα γινόντουσαν κ πέρσι... Πολλοί έμεναν έξω χωρίς να ξέρουν το γιατί.KAI AN EIXEΣ περισσότερα MOPIA κ ο Τελευταίος μπήκε με λιγότερα. Τότε ΣIΓOYPA ΔEN EΓINE αξιοκρατικά κ έπεσε ΠAΛI TO γνωστό βύσμα!

Αυτο φανταζει η ποιο λογικη λυση πλεον... Και αν ηθελαν να με παρουν μπορουσαν οπως εκαναν με αλλα παιδια που τους περασαν σε αλλες ειδηκοτητες, αλλα αυτοι δεν βλεπουν ποιοι πραγματικα αξιζουν αλλα ποιοι εχουν καλητερο βυσμα!
Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Nansy_L »

Ναι αλλα επαικσες με την εθνικη. Εγω εχω στη κολυμβηση αλλα δεν ξερω αν θα μετρησει... Κανεις δεν ξερει οπου κι αν εχω ρωτησει :(μην σκας ομως! Εισαι μονο 21 δεν σε πηραν τα χρονια θα ξαναδωσεις και θα περασεις. Ειδικα αεροπορια και ναυτικο που θα παιρνουν μονο οπλιτες... Πιστευω κατι θα κατσει Εικόνα
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Nansy_L έγραψε:Ναι αλλα επαικσες με την εθνικη. Εγω εχω στη κολυμβηση αλλα δεν ξερω αν θα μετρησει... Κανεις δεν ξερει οπου κι αν εχω ρωτησει :(μην σκας ομως! Εισαι μονο 21 δεν σε πηραν τα χρονια θα ξαναδωσεις και θα περασεις. Ειδικα αεροπορια και ναυτικο που θα παιρνουν μονο οπλιτες... Πιστευω κατι θα κατσει Εικόνα

Με ανεβασες λιγο την ψυχολογια nansy γιατι απο χθες δεν μπορω να βγαλω ακρη και σκαω, ξερεις πας για καφε παιζεις τον αγωνα αλλα αυτη η σκεψη ειναι παντα εκει... Για ποιο λογο; Τεσπα thanks!
................

Δημοσίευση από ................ »

Παιδια η ζωη μας δε τελειωνει εδω, συνεχηζουμε τη ζωη μας! Ψηλα το κεφαλι παντα! Καληνυχτα και συγχαρητηρια στα παιδια που περασαν!
Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Nansy_L »

Πρωη φορα δινεις; Ελα μην σε παιρνει απο κατω σιγα δεν εγινε τπτ τα καλυτερα ερχονται! Μονο για στρατο εκανες;
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Nansy_L έγραψε:Πρωη φορα δινεις; Ελα μην σε παιρνει απο κατω σιγα δεν εγινε τπτ τα καλυτερα ερχονται! Μονο για στρατο εκανες;

Ναι πρωτη φορα και μονο στρατο. Τωρα θα παω στρατο 8/2 και βλεπω μετα. Εσυ εδωσες και αλλες φορες;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες