Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Greek_Army »

Φίλε καμία σχέση δεν έχει αυτό που λες.
ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

Ποπο ρε παιδια το φορουμ αυτο ειναι γεματο πικρια. το ξερω το συναισθημα σας. το εχω ζησει και γω ειναι φοβερο. υπομονη ρε παιδια next time δεν πρεπει να σας παιρνει απο κατω. θα ξανα εχετε την ευκαιρια
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

ΝΙΚΟΣ έγραψε:Παιδια εγω εχω 300μορια πζ πληρ. Ερπιστρ. Και ειμαι επιλαχον, ενω ο τελεευταιος εχει 100 μορια! Αν και αλλα παιδια τους εχει συμβει κατι αναλογο ας το αναφερει.
Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΑΧΩΝ ΜΕ 160 ΜΟΡΙΑ, ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΟ ΠΒ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΣΟ ΜΠΗΚΕ ΜΕ 48. Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΛΕΝΕΣΑΙ;
METSA

Δημοσίευση από METSA »

Επιλαχον με 400 μορια σε ατ ελαφρου οπλισμου
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από insomniacgr »

EΊστε σίγουροι για τα μόρια σας παιδιά; Ισως κάποια από αυτά δε μετρήθηκαν. Στη φόρμα που σου λέει ότι είσαι επιλαχών, δεν αναφέρει μόρια οπότε 100% σιγουριά δεν υπάρχει (φυσικά αυτό δίνει και πάτημα σε πολλούς να μιλάνε για πονηριές και μαγείρεμα... )
κατερινα

Δημοσίευση από κατερινα »

Και εγω βγηκα ακαταλληλη λογω αθληματων. Μηπως γνωριζει κανεις που θα κανω ενσταση?
sofi

Δημοσίευση από sofi »

insomniacgr έγραψε:EΊστε σίγουροι για τα μόρια σας παιδιά; Ισως κάποια από αυτά δε μετρήθηκαν. Στη φόρμα που σου λέει ότι είσαι επιλαχών, δεν αναφέρει μόρια οπότε 100% σιγουριά δεν υπάρχει (φυσικά αυτό δίνει και πάτημα σε πολλούς να μιλάνε για πονηριές και μαγείρεμα... )

στην φορμα που σου λεει αν εισαι επιλαχων γραφει και τα μορια...
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

DiMiTrA P έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:Παιδια εγω εχω 300μορια πζ πληρ. Ερπιστρ. Και ειμαι επιλαχον, ενω ο τελεευταιος εχει 100 μορια! Αν και αλλα παιδια τους εχει συμβει κατι αναλογο ας το αναφερει.
Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΑΧΩΝ ΜΕ 160 ΜΟΡΙΑ, ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΟ ΠΒ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΣΟ ΜΠΗΚΕ ΜΕ 48. Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΛΕΝΕΣΑΙ;

Ασε δημητρα το ειδα χθες το βραδυ και τρελαθηκα ολοι μου λενε εισαι πολυ ψηλος για την ειδηκοτητα αλοι μου λενε εχεις προβλημα, εγω παιζω 7 χρονια μπασκετ και ειμαι υγιέστατος! Οπως βλεπω πολλα παιδια εχουν αναλογο προβλημα... Ουτε της προκοπης αποτελεσματα δεν ειναι αξιοι να βγαλουν!
ΜΕΤΣΑ

Δημοσίευση από ΜΕΤΣΑ »

Αυτο ακριβως γραφει: Κατάλληλος

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ : Επιλαχών με 400 μόρια

ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

insomniacgr έγραψε:EΊστε σίγουροι για τα μόρια σας παιδιά; Ισως κάποια από αυτά δε μετρήθηκαν. Στη φόρμα που σου λέει ότι είσαι επιλαχών, δεν αναφέρει μόρια οπότε 100% σιγουριά δεν υπάρχει (φυσικά αυτό δίνει και πάτημα σε πολλούς να μιλάνε για πονηριές και μαγείρεμα... )

Λαθος φιλε λεει ακριβες αριθμο για τα μορια!
xenia

Δημοσίευση από xenia »

Ρε παιδια τουλαχιστον εσας σας εβαλαν κανονικα τα μορια σας, εμενα οπως ειπα μου αφαιρεσαν καποια...
METSA

Δημοσίευση από METSA »

Θα μου πει καποιος πως επιλεγονται οι επιλαχοντες; Βαση μοριων η βαση ι1 ι2?
ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

Παιδια να σας δωσω μια συμβουλη την οποια θα ακολουθουσα και γω εαν δεν περνουσα: σβηστε τα παντα απο το φορουμ. μην ξαναμπειτε εδω γιατι εδω θα σας τρελανουν ολοι με τις ευχες και τα συγχαρηκια τους. οταν θα ξανακανετε τα χαρτια σας τοτε ξαναμπειτε για να μαθετε τιποτα νεα. αλλιως εδω να μενετε ειναι ψυχοφθορο. θα μου πεις οτι εσυ μιλας εκ του ασφαλους και περασες αλλα εδω θα τρελαθειτε παιδια. μη ξαναμπειτε μεχρι να ηρεμησετε
giannis

Δημοσίευση από giannis »

Ρε παιδια εμενα με εκοψαν στα αθληματα ενω τα ειχα περασει ολα. Τι γινεται;
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Εγω πιστευω οτι βρωμαει το θεμα δεν ειμαι ενας δεν ειμαστε δυο αλλα πολλα παιδια εχουν προβλημα...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες