Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
sofi

Δημοσίευση από sofi »

xena έγραψε:
sofi έγραψε:
xena έγραψε:
sofi έγραψε:Κι εμενα δεν μου μετρησαν προυπηρεσια 2 ετων, μεσα θα ημουν.

τι ειδικοτητα δηλωσες; Και που ειχες; Προυπηρεσια; Σε τι δουλεια;

στην ειδικοτητα που δηλωσα ειχα προυπηρεσια, κ ειχα στειλει κ βεβαιωση ασφαλιστικου φορεα κ εργοδοτη που το αποδεικνυε.

και δεν στο μετρησαν; Αποκλειεται! Εγω απο οτι εχω καταλαβει εχουν αλλαξει τα κριτηρια αξιολογησης μοριων! Αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Μπορει να σου εβαλαν πιο λιγα μορια

μου μετρησαν μονο το πτυχιο μου...450 μορια!
METSA

Δημοσίευση από METSA »

Ρε παιδια ! Παιζει να εχει γινει κατι τετοιο με hackers; Την πεμπτη εβγαλαν ανακοινωση οτι θα τα ανακοινωσουν την δευτερα... Και ξαφνικα τα βγαζουν σαββατο βραδυ; Γινεται αυτο; Γιατι δεν ειπαν οτι θα τα βγαλουν σαββατο?
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Φιλε θα μου πεις τι ειναι ακριβως ι2 στην οραση; Δεν δηλωσα οδηγος. Ειμαι πραγματικα απογοιυευμενος με ολο αυτο που εγινε στην περιπτωση μου γιατι στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει δικαιολογια για αυτο που εγινε...
ΜΕΤΣΑ

Δημοσίευση από ΜΕΤΣΑ »

Και κατι ακομα, ... Οι πινακες επιλαχωντων βγαινουν με βαση τα μορια η το Ι1 Ι2;
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

METSA έγραψε:Ρε παιδια ! Παιζει να εχει γινει κατι τετοιο με hackers; Την πεμπτη εβγαλαν ανακοινωση οτι θα τα ανακοινωσουν την δευτερα... Και ξαφνικα τα βγαζουν σαββατο βραδυ; Γινεται αυτο; Γιατι δεν ειπαν οτι θα τα βγαλουν σαββατο;

Διαβασε αυτο κια θα δεις οτι εχει ξαναγινει κατι τετοιο http://www.forthnet.gr/templates/newsPosting.aspx?p=166008
ΜΕΤΣΑ

Δημοσίευση από ΜΕΤΣΑ »

Το διαβασα και δεν καταλαβα και πολλα για να ειμαι ειλικρινησ
METSA

Δημοσίευση από METSA »

Οι πινακες επιλαχωντων βγαινουν με βαση τα μορια η το Ι1 Ι2;
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Το γραφει ξεκαθαρα αλειωση αποτελεσματων. Ελα φιλε αρχιζω και το συνιδητοποιω μας εφαγαν. Θα δηλωσω τσολιας και αντε γεια ολοι τους να καθομαστε να βρουμε που μας εβγαλαν προβλημα χρονια αθλητες σαν δεν ντρεποντε λιγο. Αν δεν κανουμε εμεις για στρατο τοτε ποιος κανει για μαχημες ειδηκοτητες... Ναι ναι σιγουρα οι αλλοι που περασαν... Καλη τυχη τοτε!
ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

Παιδια δυναμη και κουραγιο. την επομενη φορα δυνατα και και με πιστη. μαστε χαρτια ο, τι μπορειτε και σαρωστε τα παντα. γλωσσες υπολογιστες τα παντα. μη μασατε
tati

Δημοσίευση από tati »

Παιδια εγω εβγαζα 350 μαζι με πολυτεκνα και λεει επιλαχων με 95 μορια. Πιστευω πως ειναι περιπτωση 2006 δεν νομιζω σαββατο 1 ωρα τη νυχτα, η ανακοινωση λεει 2 φεβρουαριου. Θα δειξει αυριοΕικόνα
xenia

Δημοσίευση από xenia »

ΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε:Παιδια δυναμη και κουραγιο. Την επομενη φορα δυνατα και και με πιστη. Μαστε χαρτια ο, τι μπορειτε και σαρωστε τα παντα. Γλωσσες υπολογιστες τα παντα. Μη μασατε

και που τα μαζεψαμε, δεν μας τα μετρησαν.
ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

Δεν ειναι χακερ παντως γιατι εχει ενα κατεβατο που αναφερει πολλες λεπτομερειες εκει που βγαινουν τα αποτελεσματα. αποκλειεται να τα εγραφαν ολα αυτα οι χακερ. θα εβγαζαν μονο τα αποτελεσματα. εχει ενα σωρο λεπτομερειεσ
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από insomniacgr »

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
insomniacgr έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
cristi έγραψε:Στη λεξη ακαταλληλος καθενας βαζει οτι δικαιολογια του αρεσει. Πως ειναι το καρμπον και βαζει τα ιδια σε ολους καπως ετσι. Εμ γιατι τα κρατουσαν τοσο καιρο ; Ροκανισαν θεσεις και μπηκε εκεινος που εβαλε το μεγαλυτερο μεσο. Αρα ολοι να καταφυγετε σε ενστασεις με ενα καλο δικηγορο

Μα εμενα δεν εβλαλε ακαταληλος, θα προτημουσα πραγματικα να μου το ελεγε να ηξερα απο την αρχη. Μου λεει ενα ξερω επιλαχων. Και να βλεπω τον αλλο με 100 μορια και να τρελενομε...

Από όραση πως τα πας; Μπορεί να βγήκες Ι2 από εκεί.

Τι σημενει να εχεις ι2 στην οραση, να εχεις μιωπια, αστιγματισμο, να μην δεις ενα γραμμα;

Yπάρχουν συγκεκριμένα όρια, καθορισμένα από τον κανονισμό τα οποία δεν ξέρω απ' έξω, ωστόσο αν ήσουν πέραν αυτών των ορίων μπαίνεις στη Ι2 κατηγορία.
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

insomniacgr έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
insomniacgr έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
cristi έγραψε:Στη λεξη ακαταλληλος καθενας βαζει οτι δικαιολογια του αρεσει. Πως ειναι το καρμπον και βαζει τα ιδια σε ολους καπως ετσι. Εμ γιατι τα κρατουσαν τοσο καιρο ; Ροκανισαν θεσεις και μπηκε εκεινος που εβαλε το μεγαλυτερο μεσο. Αρα ολοι να καταφυγετε σε ενστασεις με ενα καλο δικηγορο

Μα εμενα δεν εβλαλε ακαταληλος, θα προτημουσα πραγματικα να μου το ελεγε να ηξερα απο την αρχη. Μου λεει ενα ξερω επιλαχων. Και να βλεπω τον αλλο με 100 μορια και να τρελενομε...

Από όραση πως τα πας; Μπορεί να βγήκες Ι2 από εκεί.

Τι σημενει να εχεις ι2 στην οραση, να εχεις μιωπια, αστιγματισμο, να μην δεις ενα γραμμα;

Yπάρχουν συγκεκριμένα όρια, καθορισμένα από τον κανονισμό τα οποία δεν ξέρω απ' έξω, ωστόσο αν ήσουν πέραν αυτών των ορίων μπαίνεις στη Ι2 κατηγορία.

Εγινε φιλος thanks, δεν κανω για στρατο αφου καποιοι το ειπαν δεν γινετε να εχω αντιθετη αποψη! Μακαροι να μπουν ποιο αξια ατομα απο εμενα στην ειδηκοτητα!
xenia

Δημοσίευση από xenia »

Αν ηταν Ι2 και στην ειδικοτητα ηθελαν Ι1, δεν θα ηταν επιλαχων, αλλα αποτυχων...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Pao13 και 8 επισκέπτες