Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από takis2 »

ΝΙΚΟΣ έγραψε:Ναι και ενας φιλος μου και οι δυο ειχαμε αναλογη τυχη. Οι πιο πολυ που ξερω περασαν... Μονο εμεις την φαγαμε χωρις συγκεκριμενο λογο...

δικαια η αδικα δεν ειστε μεσα;
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Και ενα αλλο παιδια σε οσους βγαζει επιλαχον δεν λεει την ειδηκοτητα...
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

takis2 έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:Ναι και ενας φιλος μου και οι δυο ειχαμε αναλογη τυχη. Οι πιο πολυ που ξερω περασαν... Μονο εμεις την φαγαμε χωρις συγκεκριμενο λογο...

δικαια η αδικα δεν ειστε μεσα;

Τι να σου λεω ρε φιλε, εχω 300 μορια δηλωσα πζ πληρ ερπιστρ και ο τελευταιος μπηκε με 100 εγω ειμαι επιλαχον χωρις λογο και αιτια. Στα αθληματα δεν ειχα κανενα προβλημα ειμαι αθλητης, ενα παιδι μου ειπε οτι σε βαλαν επιλαχων γιατι ειμαι 1,94, ομως τωρα που φευγω στρατο 8/2 με καλεσαν τεθωρακισμενα και δηλωσα και το υψος...
makia00

Δημοσίευση από makia00 »

niko ρωτησα τον αντρα μου για το υψος σου κ μου ειπε αν εισαι σιγουρος οτι τα αγωνισματα τα εκανες ολα στο χρονο σου να βαλεις δηκιγορο γιατι αν σε εκοψαν για το υψος θα επρεπε να το εγραφε η προκουρηξη κ οχι κανονοκα να σε κοφουν ξαφνικα
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από helen »

ΝΙΚΟΣ έγραψε:Και ενα αλλο παιδια σε οσους βγαζει επιλαχον δεν λεει την ειδηκοτητα...
νικο οταν εισαι επιλαχων δεν λεει ειδικοτητα. Δευτερη φορα εδωσα φετος και το ξερω. Ετσι ηταν και περυσι. Απλα φετος ειναι οντως αξιοκρατικα.
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

makia00 έγραψε:niko ρωτησα τον αντρα μου για το υψος σου κ μου ειπε αν εισαι σιγουρος οτι τα αγωνισματα τα εκανες ολα στο χρονο σου να βαλεις δηκιγορο γιατι αν σε εκοψαν για το υψος θα επρεπε να το εγραφε η προκουρηξη κ οχι κανονοκα να σε κοφουν ξαφνικα

Thanks που μπηκες στο κοπο και ρωτησες τον αντρα σου, πραγματικα δεν παιζει κατι τετοιο. Αλωστε δεν θα με καλουσαν στο στρατο σε αυτην την ειδηκοτητα. Στα αθληματα με τιποτα δεν κοπικα σε ολα ειμουν πρωτος κανω 7 χρονια παιζω σερ ομαδα μπασκετ. Νομιζω πλεον η οτι εγινε λαθος στα αποτελεσματα οπως εγινε και το 2006 η με φαγαν επειδη εβαλα πολιτικο νδ...
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Υπαρχει κανεις αρμοδιος με τον στρατο εδω μεσα, αν ναι μπορει να μου λυσει την απορια;
makia00

Δημοσίευση από makia00 »

ΝΙΚΟΣ έγραψε:Υπαρχει κανεις αρμοδιος με τον στρατο εδω μεσα, αν ναι μπορει να μου λυσει την απορια;
εγω σου ειπα αν θελεις βαλε δικηγορο αμαρτια με τοσα προσοντα τι σου εγραφαν ακαταληλος; ... Εμενα μου εγραφαν αθλιτικες δοκιμασιες εσενα;
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

makia00 έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:Υπαρχει κανεις αρμοδιος με τον στρατο εδω μεσα, αν ναι μπορει να μου λυσει την απορια;
εγω σου ειπα αν θελεις βαλε δικηγορο αμαρτια με τοσα προσοντα τι σου εγραφαν ακαταληλος; ... Εμενα μου εγραφαν αθλιτικες δοκιμασιες εσενα;

Eπιλαχον με 300 μορια αυτο. Και ο τελευταιος εχει 100. Πως γινετε να εχω ι2 ενω δεν εχω κανενα προβλημα στο σωμα μου δεν ξερω... Εσυ τα περασες κανονικα τα αθληματα;
free

Δημοσίευση από free »

Καλα οπως βλεπω για ολους τη δικαιολογια την ειχανε ετοιμη ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ! Ενω τν προηγουμενη φορα μας βγαλανε επιλαχοντεσ! Τι να πω! Και εγω δεν θα το αφησω ετσι! Θα το παω μεχρι εκει που μπορω!
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

free έγραψε:Καλα οπως βλεπω για ολους τη δικαιολογια την ειχανε ετοιμη ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ! Ενω τν προηγουμενη φορα μας βγαλανε επιλαχοντεσ! Τι να πω! Και εγω δεν θα το αφησω ετσι! Θα το παω μεχρι εκει που μπορω!

Εβαλες πολιτικο της νδ;
free

Δημοσίευση από free »

NIΚΟ σε βγαλανε και ετσι ξαφνικα Ι2; Καλα μιλαμε ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ! Ελλαδαρα με την αξιοκρατια σου
ALEX1990
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από ALEX1990 »

Ρε παιδια... Θα το φτασετε που; Αν ειχατε εξουσια θα την βαζατε για να μπειτε... (γιατι ποιος τυφλος δεν θελει το φως του) αν διαμαρτηρηθειτε θα σας την πουν κιολας... Εικόνα
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Rafale »

Στη λεξη ακαταλληλος καθενας βαζει οτι δικαιολογια του αρεσει. Πως ειναι το καρμπον και βαζει τα ιδια σε ολους καπως ετσι. Εμ γιατι τα κρατουσαν τοσο καιρο ; Ροκανισαν θεσεις και μπηκε εκεινος που εβαλε το μεγαλυτερο μεσο. Αρα ολοι να καταφυγετε σε ενστασεις με ενα καλο δικηγορο
makia00

Δημοσίευση από makia00 »

Οχι εγω δεν ημουν μεσα στους χρονους μην λεω ψεματα παντος ο αντρας μου που ειναι στο στρατο εχει την γνωμη να το κοιταξεις με δικηγορο
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες