Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗ_Σ »

Ναι φιλε μου αλλα εισαι 194 υψος... Εγω ειμαι 184 και δεν χωραω στο ITV (ΑΡΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΕΖΙΚΟΥ) μαλλον γι αυτο σε αφησαν εξω... Ρε παλλικαρι κι εσυ επρεπε να ρωτησεις...100%ειναι αυτο... Το αρμα μεσα και μαλιστα η θεση οδηγου και χειριστη Ειναι πολυ μικρες... Και εχουν συγκεκριμενα ορια για αναστημα... Α ρε νικο... Μαλακια παιχτηκε...
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Ποοοο ρε φιλε. Ειλικρινα στενοχωρηθηκα... Με τα μορια που ειχες οτι αλλη ειδικοτητα και αν δηλωνες θα περναγες... Την πατησες... Αλλα ειναι και αυτοι ***** που δεν σου ανεφεραν τιποτα
NIKOS

Δημοσίευση από NIKOS »

; έγραψε:
nikos έγραψε:1,94 88κιλα γυμνασμενος. Τι να πω αν δεν κανω εγω για στρατο...
το υψος σου ειναι απαγορευτικο για αρματα και ερπυστριοφορα φιλε... Ισως γι αυτο...

Ακουγετε γελιο, στο στρατο δεν θελουν ψιλους γυμνασμενους; Βλακεια καταντισε... Και τωρα υπαρχει περιπτωση να με παρουν αν ναι σε ποια ειδηκοτητα;
????

Δημοσίευση από ???? »

NIKOS έγραψε:
; έγραψε:
το υψος σου ειναι απαγορευτικο για αρματα και ερπυστριοφορα φιλε... Ισως γι αυτο...

Ακουγετε γελιο, στο στρατο δεν θελουν ψιλους γυμνασμενους; Βλακεια καταντισε... Και τωρα υπαρχει περιπτωση να με παρουν αν ναι σε ποια ειδηκοτητα;
ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΨΗΛΟΥΣ Και ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΨΗΛΟΥΣ... ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΥΤΟ!
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Kostas13 »

NIKOS έγραψε:
; έγραψε:

αυτο που λετε με το υψος δε μου κολλαει.
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Κοιτα φιλε, οντος σαν εσενα θελουν στον στρατο αλλα αυτο που δηλωσες συγκεκριμενα ηταν λιγο ακυρο... Σκεψου το και μονος σου και θα δεις οτι ειναι λογικο... Ε δεν χωρας με τιποτα εκει μεσα... Αλλα για σκεψου... Μηπως εχεις μυωπια; Η κατι αλλο; Και αν δεν εχεις εγω πιστευω οτι αν ηταν να φερθουν αξιοκρατικα αφου λογο υψους δεν γινεται να πας εκει που δηλωσες καλυτερα να σε ριχναν σε αλλη ειδικοτητα... Αλλα απ την αλλη αμα σε βαλλουν αυτοι μονοι τους σε ακκηειδικοτητα εσυ μπορει να μην παρουσιαστεις και μετα ολοκρηρες διαδικασιες ακολουθουν... Παλια οι υποψηφιοιδηλωναν 2 ειδικοτητες τωρα μια...
Mάριος

Δημοσίευση από Mάριος »

ΣΟΣ έγραψε:Δεν εχη γινη λαθος ειστε επιλαχων ειναι τα κατωτερα μορια που ειχε ο τελευταιος επιλαχων τα 100, μην ψαρωνετε απο τους πινακες ειναι μπαρουφες, δεν παη να πη οτι κ οαλλος με 48 μορια που γραφη, οτι εχη περαση, ειναι η κατωτερη βαθμολογια του επιλαχων στον πινακα, μην την πατατε, βλεπωντας τον πινακα

Δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύει αυτό που λες... Ο πίνακας λέει ξεκάθαρα: "ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ", "ΜΕΓΙΣΤΗ" - "ΕΛΑΧΙΣΤΗ".
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Φιλε κωστα ετσι ειναι με το υψος...100%αλλα μηπως τον εβγαλαν Ι2 για κατι αλλο που δεν ξερει; Ειναι πολυ πιθανο... Μπορει κατι να βρηκαν στις ακτινογραφιας η στα ψυχοτεχνικα η καπου αλλου και δεν το ξερει... Παντως στην ειδικοτητα που δηλωσε περνουν μονο Ι1
NIKOS

Δημοσίευση από NIKOS »

Ποοοο ρε μαγκες αν παιζει κατι τετοιο πραγματικα εχω ξενερωσει αφανταστα... Και βλεπω τις βασεις και περναω σε παρα πολλες. Ρε παιδια ρε γινοταν να με εκοβαν απο τη αρχη; Τωρα τι γινετε; Υπαρχει περιπτωση να με παρουν?
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Κοιτα φιλε, οντος σαν εσενα θελουν στον στρατο αλλα αυτο που δηλωσες συγκεκριμενα ηταν λιγο ακυρο... Σκεψου το και μονος σου και θα δεις οτι ειναι λογικο... Ε δεν χωρας με τιποτα εκει μεσα... Αλλα για σκεψου... Μηπως εχεις μυωπια; Η κατι αλλο; Και αν δεν εχεις εγω πιστευω οτι αν ηταν να φερθουν αξιοκρατικα αφου λογο υψους δεν γινεται να πας εκει που δηλωσες καλυτερα να σε ριχναν σε αλλη ειδικοτητα... Αλλα απ την αλλη αμα σε βαλλουν αυτοι μονοι τους σε ακκηειδικοτητα εσυ μπορει να μην παρουσιαστεις και μετα ολοκρηρες διαδικασιες ακολουθουν... Παλια οι υποψηφιοιδηλωναν 2 ειδικοτητες τωρα μια...

και να εχει μυωπια δε στεκει γιατι δε δηλωσε για οδηγος.
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

NIKOS έγραψε:Ποοοο ρε μαγκες αν παιζει κατι τετοιο πραγματικα εχω ξενερωσει αφανταστα... Και βλεπω τις βασεις και περναω σε παρα πολλες. Ρε παιδια ρε γινοταν να με εκοβαν απο τη αρχη; Τωρα τι γινετε; Υπαρχει περιπτωση να με παρουν;

υπαρχει περιπτωση να σε παρουν γιατι περασεπολυκαιρος και ισως να τα παρατησαν μερικοι. Να εχεις ελπιδες μεχρι τελος. Η ηληκια δε σε παιρνει για αλλη προκυρηξη φετος ή του χρονου;
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

NIKOS έγραψε:Ποοοο ρε μαγκες αν παιζει κατι τετοιο πραγματικα εχω ξενερωσει αφανταστα... Και βλεπω τις βασεις και περναω σε παρα πολλες. Ρε παιδια ρε γινοταν να με εκοβαν απο τη αρχη; Τωρα τι γινετε; Υπαρχει περιπτωση να με παρουν;

Ι2 σε βγαλανε ρε σειρα;
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Φιλε κωστα ετσι ειναι με το υψος...100%αλλα μηπως τον εβγαλαν Ι2 για κατι αλλο που δεν ξερει; Ειναι πολυ πιθανο... Μπορει κατι να βρηκαν στις ακτινογραφιας η στα ψυχοτεχνικα η καπου αλλου και δεν το ξερει... Παντως στην ειδικοτητα που δηλωσε περνουν μονο Ι1

Φιλε μου καθε χρονο κανω εξετασεις απο την ομαδα μου και για την υγεια μου και για για την αθλητικη μου προοδο. ΕΛΕΟΣ!
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Α δεν ξερω τι παιζει ακριβως με την μυωπια. Εγω που δηλωσα ΑΤ ειδικων δυναμεω για να βγω Ι1 επρεπε να ειχα 10/10 οραση... Μηπως μπερδεψε τα νουμερα στο τεστ αχρωματοψιας... Μπορουν για πολλα να σε βγαλουν Ι2... Διαφωνεις?
????????

Δημοσίευση από ???????? »

Λοιπον πaιδια... ακουστε... οσοι ειστε επιλαχων αλλα εχετε πιασει τα μορια 2 πραγματα συμβαινουν σιγουρα... η σας βγαλαν ι2, η στους χρονους στα αθληματα ειστε για σωματα και οχι για οπλα...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες