ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΛΑΧΩΝ ΣΤΑ ΕΡΠΥΣΤΡΙΟΦΟΡΑ Η ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗ ΛΕΞΗ ΕΠΙΛΑΧΩΝ?NIKOS έγραψε:; έγραψε:ΠΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΤΑ 300 ΜΟΡΙΑ ΣΟΥ; ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ...ΝΙΚΟΣ έγραψε:Παιδια εγω εχω 300μορια πζ πληρ. Ερπιστρ. Και ειμαι επιλαχον, ενω ο τελεευταιος εχει 100 μορια! Αν και αλλα παιδια τους εχει συμβει κατι αναλογο ας το αναφερει.
Δεν τα υπολογιζω μου τα αναφερει στον ονοματικο πινακα, εκει που γραφεις την ταυτοτητα.
Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)
Αναφερει σκετο επιλαχον, ξερεις τι παιζει; Εδω εβαλαν παιδια απο αλλες ειδηκοτητες...
η σε εβγαλαν ι2, η επιασες χρονους στα αθληματα για σωματα και οχι για οπλα...nikos έγραψε:αναφερει σκετο επιλαχον, ξερεις τι παιζει; εδω εβαλαν παιδια απο αλλες ειδηκοτητες...
; έγραψε:η σε εβγαλαν ι2, η επιασες χρονους στα αθληματα για σωματα και οχι για οπλα...nikos έγραψε:αναφερει σκετο επιλαχον, ξερεις τι παιζει; Εδω εβαλαν παιδια απο αλλες ειδηκοτητες...
Φιλε αθλητης του μπασκετ ειμαι, ολους τους χρονους τους ειχα για πλακα. Ι2 τι ειναι;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 39
Παιδιια εμαθα τι παιζει... Καποιοι απο εσας ειστε επιλαχον παρολο που στις ειδικοτητες που δηλωσατε πιανετε τα μορια για τους εξεις λογους... Μπορει να κριθηκατε Ι2 αντι Ι1 που θελουν μερικες ειδικοτητες οπως ακομα μπορει να υπαρχει προβλημα με το υψος σας σε ορισμενες ειδικοτητες... Κυριως οσες εχουν να κανουν με αρπυστιοφορα... Γι αυτο ειστε επιλαχον... Καποια ερπυστιοφορα παρολο που μπορει να εχετε υψος μεσα στα ορια θελουν συγεκριμενο αναστημα...
ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΦΙΛΕ... ΣΥΝΗΘΩΣ ΛΟΓΩ ΣΧΕΣΗ ΒΑΡΟΥΣ-ΥΨΟΥΣ, ΜΑΤΙΑ. ΚΛΠNIKOS έγραψε:; έγραψε:η σε εβγαλαν ι2, η επιασες χρονους στα αθληματα για σωματα και οχι για οπλα...nikos έγραψε:αναφερει σκετο επιλαχον, ξερεις τι παιζει; Εδω εβαλαν παιδια απο αλλες ειδηκοτητες...
Φιλε αθλητης του μπασκετ ειμαι, ολους τους χρονους τους ειχα για πλακα. Ι2 τι ειναι;
Ρε φιλε να με εβγαζαν ακαταληλο αν ηθελαν τοσο πολυ να με κοψουν
-
Φιλε μου νικο μαλλον εχεις κριθει Ι2 και γι αυτο δεν εισαι μεσα παρολο που εχεις τα μορια... Η ειδικοτητα σου θελει μονο Ι1. Αυτο ειναι... Στα υγειονομικα τεστ εχεις καποιο προβλημα... Η στα ψυχοτεχνικα...
1,94 88ΚΙΛΑ Γυμνασμενος. Τι να πω αν δεν κανω εγω για στρατο...
-
Γιατι να σε κοψουν... Αφου εισαι Ι2 δεν υπαρχει λογος να σε κοψουν... Γι αυτο εισαι επιλαχον... Μηπως εχεις μυοπια η παραπανω κιλα; Πλατυποδια η κατι παρομιο?
-
Να σου πω... Ελπιζω να καταλαβες γιατι δεν περασες... Ερπυστιοφορο δηλωσες... Και εισαι 194... Νομιζεις οτι θα χωρεσεις;
ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Φιλε μου νικο μαλλον εχεις κριθει Ι2 και γι αυτο δεν εισαι μεσα παρολο που εχεις τα μορια... Η ειδικοτητα σου θελει μονο Ι1. Αυτο ειναι... Στα υγειονομικα τεστ εχεις καποιο προβλημα... Η στα ψυχοτεχνικα...
Τι λετε ρε παιδια ειμαι αθλητης 7 χρονια αθλουμε καθημερινα και δεν εχω κανενα προβλημα.
το υψος σου ειναι απαγορευτικο για αρματα και ερπυστριοφορα φιλε... ισως γι αυτο...nikos έγραψε:1,94 88κιλα γυμνασμενος. τι να πω αν δεν κανω εγω για στρατο...
ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Να σου πω... Ελπιζω να καταλαβες γιατι δεν περασες... Ερπυστιοφορο δηλωσες... Και εισαι 194... Νομιζεις οτι θα χωρεσεις;
Yπαρχει περιπτωση να παιζει κατι τετοιο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες