Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)
kala ρε παιδια ποιος πιστευει οτι υπηρχε αξιοκρατια; Θα μας τρελανατε; Αφου ολοι απο τα βουλευτικα γραφεια τα μαθαινανε. Οι περισσοτεροι Βυσμα βαλανε για σιγουρακι. Μπορει να συγκεντρωναν τα μορια αλλα επεσε και το τηλεφωνακι
Το υπουργειο οτι αναρτα ετσι ειναι. Τωρα το τι εγινε για να γινει ετσι αυτο ειναι το παρασκηνιο. Το παιχνιδι θα πεχτει στις ενστασεις. Χωνεψτε το. Καποιος τωρα περασμενος περασε με αλλα μεσα και πηρε τη θεση σας. Εσεις λοιπον παρτε τη δικη του. Ο ενας τρωεει τον αλλον. Ετσι μας εχουν καταντησει. Γιατι αυτο ειναι ΚΑΤΑΝΤΙΑ
ΕΠΙΣΗς να εχετε υποψη οτι μερικοι απο ολους τους περασμενους μπορει να τα παρατησουν απο την εκπαιδευση. Μπορει να ειναι λιγοι αλλα θα το κανουν
Μπορεις να μου πεις κριστι αυτο για το βυσμα; Γτ αλλοι περασαν με συνεντευξη οχι η δικη μας σειρα
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 13
Το βυσμα των βουλευτων βοηθουσε με τα μορια της συνεντευξης. Αφου αφαιρεσαν την συνεντευξη ολα γιναν αξιοκρατικα. Κι εγω περασα ακριβως με τα μορια που ειχα.
Γιατι απλα αλλαξε η κυβερνηση. Καλα η συνεντευξη για μενα ηταν οντως περιτη. Απλα πιστευω Καθαρα και ξαστερα οτι ηθελε να βαλει πιο ανετα και τα δικα της παιδια. Εκοψε απο δω εκοψε απο κει. Εκανε τη ζωη της πιο ευκολη δηλ χωρις επιπροσθετα
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 39
Ελα ρε... Ρεντινα; Μαζι...
Στο μεγαλυτερο της βαθμο ελενη δεν υπαρχει αξιοκρατια και ολοι το ξερουμε αυτο. Σε ολα τα επαγγελματα. Αυτοι που περασανε αυτο παντα λενε "ααααα εγω περασα αξιοκρατικα" τωρα αν στην ειδικοτητα που επελεξες πηγαν 3 ατομα η 2 ε επειτα ειναι και θεμα τυχης
ΣΟΣ έγραψε:Δεν εχη γινη λαθος ειστε επιλαχων ειναι τα κατωτερα μορια που ειχε ο τελευταιος επιλαχων τα 100, μην ψαρωνετε απο τους πινακες ειναι μπαρουφες, δεν παη να πη οτι κ οαλλος με 48 μορια που γραφη, οτι εχη περαση, ειναι η κατωτερη βαθμολογια του επιλαχων στον πινακα, μην την πατατε, βλεπωντας τον πινακα
δεν ισχυει αυτο... Στην ειδικοτητα μου ειμαι καταλληλος, επιλαχων με 350 μορια και η ειδικοτητα εχει max 600 και min 385. Αρα προφανως ειναι των επιτυχοντων τα μορια που δινει ο πινακας, δεν εχει σχεση με επιλαχόντες...
Σε ρωταω κριστι γτ το βυσμα μπορουσε να μπει για την συνεντευξη κ για τα αθληματα[ενταξει αν καποιος δεν μπορει να τρεξει ουτε ενα χιλιομετρο μεσα σε 4μιση λεπτα τι να πω] κ απο ολο αυτο τι εχουμε; Αφαιρεση συνεντευξης κ αθληματα τα οποια εγιναν πριν γινουν καν οι εκλογες
αρα η προκυρηξη δεν χωρουσε πουθενα βυσμα... Γιατι πολυ απλα δεν μπορει να μπει πουθενα ετσι οπως εγινε δεν θα ξεχασω οταν βγηκε το πασοκ που ολοι εδω μεσα εβριζαν κ αυτο εγινε επειδη οι περισσοτεροι που εδωσαν ηταν νδ
υγ νεοδημοκρατες με βυσμα πασοκους δεν νομιζω!
χαχαχαχαα
αρα η προκυρηξη δεν χωρουσε πουθενα βυσμα... Γιατι πολυ απλα δεν μπορει να μπει πουθενα ετσι οπως εγινε δεν θα ξεχασω οταν βγηκε το πασοκ που ολοι εδω μεσα εβριζαν κ αυτο εγινε επειδη οι περισσοτεροι που εδωσαν ηταν νδ
υγ νεοδημοκρατες με βυσμα πασοκους δεν νομιζω!
χαχαχαχαα
naoume έγραψε:ΣΟΣ έγραψε:Δεν εχη γινη λαθος ειστε επιλαχων ειναι τα κατωτερα μορια που ειχε ο τελευταιος επιλαχων τα 100, μην ψαρωνετε απο τους πινακες ειναι μπαρουφες, δεν παη να πη οτι κ οαλλος με 48 μορια που γραφη, οτι εχη περαση, ειναι η κατωτερη βαθμολογια του επιλαχων στον πινακα, μην την πατατε, βλεπωντας τον πινακα
δεν ισχυει αυτο... Στην ειδικοτητα μου ειμαι καταλληλος, επιλαχων με 350 μορια και η ειδικοτητα εχει max 600 και min 385. Αρα προφανως ειναι των επιτυχοντων τα μορια που δινει ο πινακας, δεν εχει σχεση με επιλαχόντες...
οκ δεν μπορω να ξερω ολες τις περιπτωσεις απλα εχει παιδια που ειχαν 300 μορια κ στην ειδηκοτητα τους μπηκαν αλλοι με 100 κατι οπως λεει σε αυτον τον πινακα
εγω δεν ειπα τι ισχυει κ τι οχι απλα ξαναβγαλα το ποστ του σος για να μπορεσω να βοηθησω καπως
Μπραβο κριστι πες τα ρε μιλας σωστα οσοι εφαγαν θεσεις να παρουν τον πουπουκο εσυ τι βυσμα ειχες βαλει για να περασεις;
Κοιτα να δεις πως παει ναουμε. Τωρα δεν υπαρχουν φανατικοι πια υποστηριχτες Πασοκ η νδ, τωρα ο κοσμακης κοιταει να κανει τη δουλεια του. Να βολεψει τα παιδια του δεδομενου της ανεργιας που υπαρχει εκει εξω. Ετσι παει και χτυπαει την πορτα και των δυο και οποιος κανει τη δουλεια. Του εκανε τη δουλεια το πασοκ πασοκ λεει ειναι. Του εκανε η νδ νδ ειναι. Ετσι ειναι. Ξυπνησε ο κοσμος πια.
ΣΠ έγραψε:Ναουμαι σε πια ειδικοτητα αναφεραισε;
αυτο με τα 300 κ τα 100 ο μπιλυ εχει προβλημα δυο σελιδες πριν θα διαβασεις τωρα τι ειδηκοτητα εβαλε δεν ξερω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες