Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 52
Και εγώ σιγά σιγά αποχωρώ για ύπνο κουράγιο στους ομιωπαθούντες αύριο μεθάυριο βλέπωντας και πράτοντας... Καληνύχτα σας
Γιωργος έγραψε:Ναι ρε συ xena δεν ξερω τι ακριβως γινεται γι αυτο ψαχνομαι. Δεν επρεπε οπως αναφερει η προκυρηξη στο θεμα με τους ισοψηφουντες να ειμαι και εγω επιτυχων; Δεν εχω φυσικα κατι μαζι σου ουτε με τα παιδια που βοηθανε με τις αποψεις τους εδω.
λογικα ισοψηφισατε καποιοι και περασαν αυτοι με το μεγαλυτερο βαθμο πτυχιου... Ετσι γινεται γιατι σε περιπτωση ισοψηφιας...
Πολυ βυσμα επεσε παιδια μολις κοιταγα τα αποτελεσματα με τα μορια Με δυο συναδελφους σας εφαγαν τις θεσεις σε καποιους
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
Δυστυχως επιλαχων με 400 μορια. αποτελεσματα της π... ς πολυ χυμα καθολου προσεγμενα. ρε παιδια θελω να μου πειτε, οι επιλαχοντες δεν ειναι μονο για την θεση που δηλωσε ο εκαστοτε υποψηφιος; αν οχι μου φαινεται παραξενο να μην συμπληρωθει ο αριθμος των προκηρυσομενων θεσεων σε μια ειδικοτητα απο επιτυχοντες της ιδιας ειδικοτητας για να υπαρξουν μετακινησεις απο αλλες. τοσα ατομα εκαναν τα χαρτια τους.
Ρε παιδια ελεοσ... Εσεις που εχετε τα βυζματα και μαθατε απο τωρα οτι περασατε η κοπηκατε και λετε οτι ισοβαθμητε με καποιον αλλον και εσεις ειστε επιλαχοντες και ειναι καποιοι αλλοι μεσα πιστευω πως ειναι ακυρα εντελος αυτα που λετε... Και η sophie λεει πως περασε τα αθληματα και μετα εμαθε πως κοπηκε απο τα αθληματα. Μα οταν περνας τα αθληματα ο αξιωματικος βαζει την υπογραφη στο χαρτακι που κρατας ετσι ωστε αυτο το χαρτακι να το εχεις για αποδεικτικο στοιχειο Οτι περασες τα αθληματα... Επομενος συγνωμη αλλα μας δουλευεις κανονικοτατα... Η εισαι κομπλεξικη η εισαι απο αλλο σωμα του στρατου και θες να μας τα πριζεις... Οτι πτυχια εχουμε αναγραφνται στο χαρτι που εχουμε εμεις το οποιο ειναι ακριβος το ιδιο με αυτο που εχουν αφτοι... Επομενος δεν γυνετε ουτε να βαλουν λιγοτερα προσοντα στην μοριοδοτηση ουτε λιγοτερα... Εγω παιδια την δευτερα θα δω και ελπιζω να παμε ολοι καλα...
MITS έγραψε:Ρε παιδια ελεοσ... Εσεις που εχετε τα βυζματα και μαθατε απο τωρα οτι περασατε η κοπηκατε και λετε οτι ισοβαθμητε με καποιον αλλον και εσεις ειστε επιλαχοντες και ειναι καποιοι αλλοι μεσα πιστευω πως ειναι ακυρα εντελος αυτα που λετε... Και η sophie λεει πως περασε τα αθληματα και μετα εμαθε πως κοπηκε απο τα αθληματα. Μα οταν περνας τα αθληματα ο αξιωματικος βαζει την υπογραφη στο χαρτακι που κρατας ετσι ωστε αυτο το χαρτακι να το εχεις για αποδεικτικο στοιχειο Οτι περασες τα αθληματα... Επομενος συγνωμη αλλα μας δουλευεις κανονικοτατα... Η εισαι κομπλεξικη η εισαι απο αλλο σωμα του στρατου και θες να μας τα πριζεις... Οτι πτυχια εχουμε αναγραφνται στο χαρτι που εχουμε εμεις το οποιο ειναι ακριβος το ιδιο με αυτο που εχουν αφτοι... Επομενος δεν γυνετε ουτε να βαλουν λιγοτερα προσοντα στην μοριοδοτηση ουτε λιγοτερα... Εγω παιδια την δευτερα θα δω και ελπιζω να παμε ολοι καλα...
μπες αρμυ φιλε εκει εισαι συντονιστειτε!
-
- Ανθυπασπιστής
Καλημέρα παιδιά. Δεν το πιστέυω δεν έχον καθόλου τσίπα τελικά δεν άλαξαν τίποτα. Υπηρέτης ελαφρου οπλισμού δίλωσα πεζικό με 350 μόρια και το παλικάρι με τα 131,25 πέρασε και εγώ είμαι επιλαχόντας...
Πως γινεται αυτο ρε μπιλυ; Εγω πχ εχω 485 κ στα ατ πζ ο 1ος εχει 630 κ ο τελευταιος 126
-
- Ανθυπασπιστής
Έλα μου ντέ και δέν είμαι η μοναδική περίπτωση αν δεις εχθές το βράδυ πόσες παρόμοιες ιστορίες είχαμε... Μέχρι τις 5 μπαίναν άτομα στο forum στα τθ στους διαβιβαστές και αλλου υπάρχει μπάχαλο με τα δικά τους μόρια και τις βάσεις των ιδικοτήτων
Μπιλυ ερωτηση εισαι επιλαχον σου γραφει πουθενα τα μορια που εχεις, ή γραφει απλα επιλαχον κ τα μορια που μου λες ειναι οπως τα υπολογισες εσυ; Γιατι κ εγω τα δικα μου τα βγαζα 600 κατι κ τελικα εχω 485
-
- Ανθυπασπιστής
Οχι φίλε μου λέει παρατηρήσεις επιλαχών με 350 μόρια ξεκάθαρα!
-
- Ανθυπασπιστής
Και ο πίνακας λέει πίνακας επιτιχώντων όχι συνόλου ιδικότητας ανεξαρτητου αποτελέσματος
Οτι ναναι δηλαδη, εχει συμβει κ στο παρελθον κατι παρομοιο ή ειναι πρωτη φορα;
-
- Ανθυπασπιστής
Μια κοπέλα έλεγε εχθές για το 2006 βγήκανε πάλι βράδι στο σ/κ και την Δευτέρα τα άλλαξαν
B1lly έγραψε:Μια κοπέλα έλεγε εχθές για το 2006 βγήκανε πάλι βράδι στο σ/κ και την Δευτέρα τα άλλαξαν
τι να σου πω ρε φιλε τωρα υποτιθεται οτι αργησαν για να γινουν ολο πιο καλα, βγαλανε κ την συνεντευξη για αυτον τον λογο, βασικα τι σου λεω Τα ξερεις τα λεμε απο τον σεπτεμβριο
δεν ξερω τι να σου πω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες