Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Kostas13 »

helen έγραψε:Εγω περασα ακριβως με τα μορια που ειχα 450 και χωρις μεσον. Τωρα δεν καταλαβαινω γιατι αμφισβητειτε την επισημη ανακοινωση του γες. Φυσικα και ειναι πολυ χαμηλα τα ορια αφου αφαιρεσαν την συνεντευξη. Αντικειμενικα.

πλακα μας κανεις εσυ ετσι δεν ειναι; Εδω σου λεει ο αλλος οτι εχει 300 μορια και ειναι επιλαχων σε μια ειδηκοτητα στην οποια ο τελευταιος μπηκε με 100. Τι δε καταλαβαινεις;
ILIANA

Δημοσίευση από ILIANA »

Παιδια γεια σας και απο εμενα. λετε να ειναι φαρσα?1. τα βγαλανε σαββατο αργα, μορια λαθος, και γιατι δεν τα εβγαλε και η αεροπορια και η στρατολογια; Ισως η τιτι να εχει δικιο. θα δειξει καληνυχτα σε ολουσ
B1lly
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από B1lly »

helen μαλων δέν καταλαβες τη παίζει. Εγώ έχω 350 και είμαι επιλαχών και το τελευταίο παλικάρι επιτιχών 132,5 της ιδιας ιδικότητας τη ΄λλο να πούμε πια;

army_boy
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από army_boy »

helen έγραψε:Εγω περασα ακριβως με τα μορια που ειχα 450 και χωρις μεσον. Τωρα δεν καταλαβαινω γιατι αμφισβητειτε την επισημη ανακοινωση του γες. Φυσικα και ειναι πολυ χαμηλα τα ορια αφου αφαιρεσαν την συνεντευξη. Αντικειμενικα.
κοπέλα μου καταλαβαίνεις τι λέμε ότι μείναμε επιλαχών ενώ ο πινακας έλεγε πολύ πιο χαμηλά μόρια κατάλαβε το είχαμε παραπάνω μόρια και μείναμε απέξωΕικόνα

Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

NIKOS έγραψε:

Δεν γινετε σε ειδηκοτητα που ζηταει ιεκ δλδ 300 μορια να εχει ως κατωτατο με λιγοτερα μορια.

ρε νικο με ποσα μορια σε εχει επιλαχων και σε ποια ειδηκοτητα;
titi
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από titi »

Μακαρι να μπουνε αυτοι που το αξιζουν περισσοτερο... Γιατι ο στρατος πλεον χρειαζεται κ λιγο ποιο ανοιχτομυαλους ανθρωπουσ... Κ το κυριοτερο μακαρι το ευχομαι να μην μπει ουτε μισο προβατο μεσα... Αν με το καλο μπειτε οποιος μπει ν ακοιταξει να μαθει τα δικαιωματα του... Δεν ειναι λιγα...no sheeps allowed...

Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ενταξει. Δε μας φταει η helen για τις μαλα, κιες του γες, μη της τα χωνετε. Τελος.helen συγχαρητηρια
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από illy »

titi έγραψε: Μακαρι να μπουνε αυτοι που το αξιζουν περισσοτερο... Γιατι ο στρατος πλεον χρειαζεται κ λιγο ποιο ανοιχτομυαλους ανθρωπουσ... Κ το κυριοτερο μακαρι το ευχομαι να μην μπει ουτε μισο προβατο μεσα... Αν με το καλο μπειτε οποιος μπει ν ακοιταξει να μαθει τα δικαιωματα του... Δεν ειναι λιγα...no sheeps allowed...

αυτο ξαναπες το κοπελα μου!
Dum spiro spero
B1lly
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από B1lly »

Σωστά sorry για το ομαδικο ντού Εικόνα
NIKOS

Δημοσίευση από NIKOS »

Kostas13 έγραψε:
NIKOS έγραψε:

Δεν γινετε σε ειδηκοτητα που ζηταει ιεκ δλδ 300 μορια να εχει ως κατωτατο με λιγοτερα μορια.

ρε νικο με ποσα μορια σε εχει επιλαχων και σε ποια ειδηκοτητα;

πζ πληρωμα ερπιστριωφορων εχω 300 και ο τελευταιος επιτυχων στον πινακα εχει 100. Δλδ ελεος! Ουτε ψεματα δεν ειναι μπορουν να πουνε
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Πζ πληρωμα ερπιστριωφορων εχω 300 και ο τελευταιος επιτυχων στον πινακα εχει 100. Δλδ ελεος! Ουτε ψεματα δεν ειναι μπορουν να πουνε

επιλαχων εισαι;
B1lly
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από B1lly »

Φάρσα η δεν κάλυψαν τις λαμογιές τους άραγε αύριο ελπίζω να το μάθουμε
army_boy
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από army_boy »

γιατί έχω την εντύπωση ότι καρφωθήκανε από μονοι τους; Και αύριο τα παιδάκια του γυμνασίου θα είναι ξαφνικά απόφοιτοι αει; Εικόνα
titi
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από titi »

Ο γιαννης ακομα διαβαζει μαλλον! Θελει να μου γραψει την περιληψη... (κακια εποπ... !)

Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Εγω εχω αλλη απορια. Εχω 780 μορια για το Οικονομικο. Ειμαι επιλαχων με αυτα. Η προκυρηξη αναφερει οτι ειναι επιτυχοντες και οι ισοψηφουντες. Δηλαδη με συγχωρειτε κιολας μεσα στη νυχτα τι εχει το παλικαρι με τα ιδια μορια με εμενα και ειναι επιτυχων; Πιο ομορφος ειναι; Τι να πω ρε γαμωτο. Συμφωνω με τον Νικο τον Κωστα και titi οτι κατι παιζεται...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης