Εγω δεν εχω κανεναν λογο ρε νικο να τσακωθω αλλα εγω λεω τι συνεβει μια κρυα νυχτα στις 16 νοεμβριου 2006 κ το παραθετω σαν γεγονος κ εξακολουθω να λεω οτι αυτο συνεβει σε εμενα... κ λεω οτι επειδη ξερω πως ειναι να το ζεις κ απο τις 2 πλευρες ειναι περιεργο τετοια ωρα κ τετοια μερα να βγουν αποτελεσματα... κ επειδη ειμαι τωρα 4 χρονια στο σωμα ξερω πως λειτουργουν... !
titi έγραψε:Εγω δεν εχω κανεναν λογο ρε νικο να τσακωθω αλλα εγω λεω τι συνεβει μια κρυα νυχτα στις 16 νοεμβριου 2006 κ το παραθετω σαν γεγονος κ εξακολουθω να λεω οτι αυτο συνεβει σε εμενα... Κ λεω οτι επειδη ξερω πως ειναι να το ζεις κ απο τις 2 πλευρες ειναι περιεργο τετοια ωρα κ τετοια μερα να βγουν αποτελεσματα... Κ επειδη ειμαι τωρα 4 χρονια στο σωμα ξερω πως λειτουργουν... !
Σου αξιζουν συνχαριτηρια γιατι εισαουν η πρωτη που ειπες για λαθος στα αποτελεσματα του παρελθοντος και αποτι φενετε εγινε και κατι αναλογο σημερα ειμασταν τοσο τυφλοι που στην αρχη δεν βλεπαμε τον χαμο που εγινε στον πινακα με τα αποτελεσματα. Μπραβο σου!
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα εξακολουθω να λεωωωω οτι αυτο εγινε στην δικη μου προκυρηξη τωρα μπορει να ειναι κ σωστα αλλα υπαρχουν πολλα σημεια που με κανουν να το αμφισβητω λιγο... το καλυτερο ειναι να περιμενετε την δευτερα που ηταν η επισημη ανακοινωση...