Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
B1lly
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από B1lly »

Αποφασίσαμε και διατάξαμε αυτοί θα μπούν; Τοτε πιο το νόιμα όλον τον δοκιμασιών και των μορίων.
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗ_Σ »

Ε αυριο που θα γινει η ενημερωση στο ιντερνετ το πρωι θα δουμε,
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από illy »

titi έγραψε: Κ εμεις δεν ειχαμε δει λιστα ονοματων μονο το δικο μας με τον αριθμο ταυτοτητας μας κ σου λεω εγς δεν ειχα περασει αλλα την επομενη μερα εβγαλαν ανακοινωση για ψευδη αποτελεσματα... Κ ηταν δευτερα βραδυ οταν βγηκανε. Ενω ειχε ανακοινιωθει οτι βγαινουνε τεταρτη. Κ τελικα βγηκανε τα κανονικα τεταρτη τελη νοεμβρη κ παρουσιαστημε 6 δεκεμβριου

Αυτο το οτι εβγαλαν ανακοινωση μετα οκ, γινεσαι πιστευτη! Συγνωμη που σε αμφισβητουμε αλλα εχουν μπει χιλια δυο φρουτα εδω μεσα κ ο καθενας λεει το μακρυ κ το κοντο του... Θα φανει αυριο η τη δευτερα αν ειναι ετσι οπως τα λες οτι μπορει να εγινε
Dum spiro spero
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Kostas13 »

ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Εχεις να χασεις... Χρηματα... Και χρονο... Αλλα και αν βγεις δικαιβμενος... Θα σε πληρωσουν και τους μισθους που εχασες και θα παρεις κααι αποζημιωση
εννοειτε ρε φιλε οτι πριν κανεις την ενσταση βλεπεις αν σε παιρνει. Αν οντως επρεπε να δεχτουν καποιο χαρτι και "παραπεσε" καπου
B1lly
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από B1lly »

Έτσι αύριο θα διορθώσουν τις μλκίες τους για να μήν μπορεί κανεις να κάνει ένσταση να το δείτε μόνο να θυμάστε το ελάχιστο σημερινό με το αυριανό για να συγκρίνετε έχει να πέσει γέλιο...
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Αυριο μαζι με τον ημερισιο τυπο που ανανεωνετε θα δουμε... Αν δεν βγει ανακοινωση μεχρι της 12 δεν θα υπαρχει προβλημα
titi
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από titi »

Παιδια κ να με αμφισβητησετε δεν εχω ουτε ν χασω ουτε ν κερδισω κατι κ παλι ελπιζω να μην ισχυει αυτο που σας ειπα

εγω απλα επειδη το εζησα κ ξερω πως ειναι ασχετα αν ηταν στην αρχη αρνητικα κ μετα θετικα (λεμε τωρα!) ηθελα να σασ το αναφερω σαν γεγονος. γιατι η ωρα κ η μερα μου φαινονται πολυ υποπτα... τετοια ωρα στο επιτελειο ουτε γατι δεν κουνιεται...

Δημήτρης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Σωστα ειναι μην λετε χαζομαρεσ
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από illy »

Εννοειται νικο, σε καταλαβαινω απολυτα! Φυσικα κ να κινηθεις νομικα! Αυτοι ελεγαν διαφανεια, που ειναι; Οταν μου λες οτι με τα μορια κανονικα ησουν μεσα?
Dum spiro spero
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Εχει προσωπικο τετοια ωρα σε καθε ποστο... Τι νομιζεις μετα τις 3 ολοι φευγουν; Αλλα δεν λεει κατι αυτο... Ειναι περιεργη η ωρα αλλα μπορει να το εκαναν επιτηδες για να μην κολλησει το συστημα και για να μην γινει πανικος την δευτερα
Δημήτρης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Σωστος ο γιαννης
B1lly
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από B1lly »

Ενοείτε πως όσοι πέρασαν κανονικά θα πούν πως είναι και εγω το ίδιο θα έκανα αλλα βλέπωντας τις βάσεις των επιτιχώντων κάτι μου βρωμάει. Όσο για τα απολυτίρια τις δικιάς μου ιδικότητας έλεγε "τουλάχιστον" γυμνασίου οπότε το δικο μου του τεε και παραπανω μόρια δίνει και ισχείει κανονικα δεν μπορούν να το διαπσέυσουν αυτο. Με 132 μόρια βγάλε 60 θυτελιας 72 ρε παιδιά τί απολυτίριο είχε διλαδη το παλικάρι και με πέρασε δημοτηκού; Μιν τρελαθούμε τελείως τορά!
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Kostas13 »

illy έγραψε:Εννοειται νικο, σε καταλαβαινω απολυτα! Φυσικα κ να κινηθεις νομικα! Αυτη ελεγαν διαφανεια, που ειναι; Οταν μου λες οτι με τα μορια κανονικα ησουν μεσα;

ο ννικος με αυτο που του εγινε ειναι πολυ γκαντεμης και παιχτηκε χοντρη μαλα, κια για να ειναι επιλαχων
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Υγκεκριμένα, στις 16/11/2006, αρκετοί υποψήφιοι επαγγελματίες οπλίτες, εμφανίζονταν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΓΕΣ ως επιτυχόντες, στη συνέχεια όμως τους ανακοινώθηκε ότι είναι επιλαχόντες. Οι αλλαγές στη λίστα με τους επιτυχόντες και επιλαχόντες προκλήθηκαν, σύμφωνα με το αιτιολογικό του ΓΕΣ, από προσπάθεια αλλοίωσης τω αποτελεσμάτων από "εξωγενή παράγοντα". Επιπλέον, διαπιστώθηκαν από τους καταγγέλλοντες υποψηφίους, πολλές παρατυπίες. Ενδεικτικά αναφέρονται: Δεν ανακοινώθηκαν τα μόρια των επιτυχόντων παρά μόνον του πρώτου και τελευταίου, πολλά επώνυμα επαναλαμβάνονταν 5 έως 8 φορές ως επιτυχόντες, ορισμένα δε απ' αυτά με το ίδιο πατρώνυμο, δεν ανακοινώθηκε η σειρά των επιλαχόντων, στα επίσημα τελικά αποτελέσματα υπάρχουν 63 επιτυχόντες σε δύο ειδικότητες ενώ η προκήρυξη τόνιζε ότι θα επιτυχόντες μπορούν να είναι μόνο σε μία, κλπ.

titi
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από titi »

Πρωτα απο ολα γιαννη_ς δεν εχεις λογο να με ειρωνευεσαι γιατι δεν σου εδωσα δικαιωμα... ξερω πολυ καλα οτι τετοια ωρα εχει υπηρεσια αλλα οι εντολες δινονται μεχρι παρασκευη μεσημερι στις 3 η ωρα χειμερινο ωραριο... σαββατο βραδυ ανακοινωσεις ο προγραμματιστησ ειπε να βαλει απο μονος του; η εχει συμβει πολλες φορες να μπαινουν ανακοινωσεις τετοιες ωρες;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες