Απορίες και ενστάσεις για αποτελέσματα ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Kostas13 »

ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Φιλε ηρεμησε δεν εχει γινει κατι τετοιο... Η εχουν κανει τυπογραφικο λαθος στον πινακα και εχουν βαλει λιγα μορια του τελευταιου ενω εχει παραπανω η εσυ εισαι επιτυχον και εχουν κανει τυπογραφικο... Λογικο ειναι να γινει αυτο... Θα ξερεις την δευτερα

τπτ δε θα αλλαξει την δευτερα
NIKOS

Δημοσίευση από NIKOS »

Kostas13 έγραψε:
NIKOS έγραψε:
Kostas13 έγραψε:Νικο τι δηλωσες;

πζ πληρωμα ερπιστριοφωρων
και Τι σκας ρε φιλε; Τωρα μολις σου ειπα οτι μια θεση αδιασε. Σου λεει τι σειρα επιλαχων εισαι;

ΟΧΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δε πειραζει. Ευχομαι να σε καλεσουν στη θεση μου
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Φιλε ηρεμησε δεν εχει γινει κατι τετοιο... Η εχουν κανει τυπογραφικο λαθος στον πινακα και εχουν βαλει λιγα μορια του τελευταιου ενω εχει παραπανω η εσυ εισαι επιτυχον και εχουν κανει τυπογραφικο... Λογικο ειναι να γινει αυτο... Θα ξερεις την δευτερα

Ελπιζω να εχει γινει κατι τετοιο. Τουλαχιστον να λεγανε εισαι ακαταληλος στα αθληματα να γελουσα με αυχαρηστηση...
titi
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από titi »

Εγω σας ανεφερα το γεγονος του 2006 που το εζησα κ παλι λεω οτι μου κανει εντυπωση η ωρα κ η μερα που αναρτηθηκαν τα αποτελεσματα.
B1lly
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από B1lly »

3ς μήνες τους πείρε να βγάλουν αποτελέσματα αλα ντάλον; Παρακαλώ όσους αδίκισαν σαν και εμένα να μου δώσουν τα mail τους σε pm και απο Δευτέρα αν δεν αλλάξει κάτι να δούμε όλοι μαζί τι θα κάνουμε.
NIKOS

Δημοσίευση από NIKOS »

Kostas13 έγραψε:Δε πειραζει. Ευχομαι να σε καλεσουν στη θεση μου

Thanks φιλος! Συνχαρητηρια που εισαι επιτυχων και αφου δεν το θελεις αυτο σιγουρα θα βρεις κατι καλητερο στην ζωη σου!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από illy »

Δεν θελω να σε αμφισβητησω αλλα ακομη κ στα περσινα αποτελεσματα να μπεις δεν θα εμφανιστουν ποτε τα ονοματα των επιτυχοντων... Δεν αναγνωρισει καν αυτη την εντολη που θα δωσεις για να δεις τα ονοματα... Εγω πιστευω οτι ειναι τα σωστα αν κ μου φανηκε πολυ περιεργη η ωρα που ανακοινωθηκαν...
Dum spiro spero
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗ_Σ »

Παιδια πηγαινεται στα αλλα θεματα για αποτελεσματα εποπ 2008... Οτι εχει γινει τοτε εγινε και τωρα με τυπογραφικα λαθη... Εχει και θεμα για τις ενστασεις και γραφει οτι σε κανεναν δεν εγινε δεκτη...
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

illy έγραψε:Δεν θελω να σε αμφισβητησω αλλα ακομη κ στα περσινα αποτελεσματα να μπεις δεν θα εμφανιστουν ποτε τα ονοματα των επιτυχοντων... Δεν αναγνωρισει καν αυτη την εντολη που θα δωσεις για να δεις τα ονοματα... Εγω πιστευω οτι ειναι τα σωστα αν κ μου φανηκε πολυ περιεργη η ωρα που ανακοινωθηκαν...

δε ξερω αν ειναι Σχετικο αυτο που λεω αλλα τα ονοματα θα ανακοινωθουν στον αδεσμευτο τυπο
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Παιδια πηγαινεται στα αλλα θεματα για αποτελεσματα εποπ 2008... Οτι εχει γινει τοτε εγινε και τωρα με τυπογραφικα λαθη... Εχει και θεμα για τις ενστασεις και γραφει οτι σε κανεναν δεν εγινε δεκτη...

και δεκτη να μη γινει δεν εχεις να χασεις κατι αν τη κανεις.
titi
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από titi »

Κ εμεις δεν ειχαμε δει λιστα ονοματων μονο το δικο μας με τον αριθμο ταυτοτητας μας κ σου λεω εγς δεν ειχα περασει αλλα την επομενη μερα εβγαλαν ανακοινωση για ψευδη αποτελεσματα... κ ηταν δευτερα βραδυ οταν βγηκανε. ενω ειχε ανακοινιωθει οτι βγαινουνε τεταρτη. κ τελικα βγηκανε τα κανονικα τεταρτη τελη νοεμβρη κ παρουσιαστημε 6 δεκεμβριου

frida!

Δημοσίευση από frida! »

Αυτο που λεει η titi Ισχυει το βρηκα. Και εμενα μου εκανε πολυ εντυπωση η ωρα και η μερα που βγηκανε! Να βγαινανε χθες θα ελεγα οκ! Αλλα σαββατο και 00:30 περιεργο! Και με ολα αυτα που εγιναν!
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗ_Σ »

Εχεις να χασεις... Χρηματα... Και χρονο... Αλλα και αν βγεις δικαιβμενος... Θα σε πληρωσουν και τους μισθους που εχασες και θα παρεις κααι αποζημιωση
NIKOS

Δημοσίευση από NIKOS »

illy έγραψε:Δεν θελω να σε αμφισβητησω αλλα ακομη κ στα περσινα αποτελεσματα να μπεις δεν θα εμφανιστουν ποτε τα ονοματα των επιτυχοντων... Δεν αναγνωρισει καν αυτη την εντολη που θα δωσεις για να δεις τα ονοματα... Εγω πιστευω οτι ειναι τα σωστα αν κ μου φανηκε πολυ περιεργη η ωρα που ανακοινωθηκαν...

ILLY εσυ πως το βλεπεις να σε λενε επιλαχοντα ενω εχεις 300 μορια και ο τελευτεος εχει 100 μορια... Δεν σκας μεσα στην νυχτα;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες