Επιλαχόντες ΕΠΟΠ (προκήρυξη 2009)
Στο αρμυ λεει καταληλος και απο κατω παρατηρησεισ: Επιλαχων με 400 μορια
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 82
Μάλιστα... Οποτε παιδιά δεν αναφέρετε το ι στους πινακες ορέος τροπος για να κοπει κόσμος
Μπορει καποιος να μου εξηγισει καποιος τι γινεται τωρα; Να κσερω ρε παιδι μου αν εχω ελπιδες με 400 μορια. Να ελπιζω η οχι.
-
- Ανθυπασπιστής
metsa εξαρτάτε τη χαρτιά έχεις τώρα μπορείς να το δεις απο μόνος σου αν σε πέρνει στις ι2 ιδικότητες με αυτά και αν φίγει κάποιος απο αυτές τότε θα έχεις ελπίδες
-
- Ανθυπασπιστής
Βασικά επιλαχώντες ι1 ειναι πολλοί και έχουν προτερεώτητα απο τους ι2. Ι2 και επιλαχών πολύ πολύ δύσκολα λυπάμαι...
-
- Ανθυπασπιστής
Αδέρφια επειδή το νευρικό μου σήστημα δεν πάει καλά θα σταματήσω να ασχολούμε με το θέμα αν θέλουν ας με πάρουν αν δεν θέλουν ας μιν το κάνουν' έχασα την ευκερία μου στην 8η σειρά αλλα στην 9η θα επανέρθω δριμίτερος. Καλή τύχη σε όλους σε ότι απόφαση πάρετε στο μέλων η ζωη δεν τελειώνει με αυτήν την προκήριξη. Εις το επανιδίν σε όσους θα παλέψουν μαζι μου στην επόμενη φορά!
Αδέρφια επειδή το νευρικό μου σήστημα δεν πάει καλά θα σταματήσω να ασχολούμε με το θέμα αν θέλουν ας με πάρουν αν δεν θέλουν ας μιν το κάνουν' έχασα την ευκερία μου στην 8η σειρά αλλα στην 9η θα επανέρθω δριμίτερος. Καλή τύχη σε όλους σε ότι απόφαση πάρετε στο μέλων η ζωη δεν τελειώνει με αυτήν την προκήριξη. Εις το επανιδίν σε όσους θα παλέψουν μαζι μου στην επόμενη φορά![/QU μαζι σου. Αρκει να βγει φετος η αλλη η προκυρηξη γιατι δεν μας παιρνει ηλικιακα για του χρονου... Κατι ασχετο: Το ecdl δεν μου το μετρησαν καθολου. Πρεπει να εχεις πτυχιο απο πανεπιστημιο πληροφορικης για να σου το μετρησουν; Ελεος...
κατάλληλος
παρατηρησεις : επιλαχών με 510 μόρια
ολα καλα μεχρι εδω. τωρα να ρωτησω κατι: ειμαι επιλαχων, τι σειρα ειμαι; Ειμαι επιλαχων μονο στην ειδικοτητα που δηλωσα η μπορει να με καλεσουν και σε ειδικοτητα που δεν καλυψε τις θεσεις; Σε αλλη ειδικοτητα;
ολα καλα μεχρι εδω. τωρα να ρωτησω κατι: ειμαι επιλαχων, τι σειρα ειμαι; Ειμαι επιλαχων μονο στην ειδικοτητα που δηλωσα η μπορει να με καλεσουν και σε ειδικοτητα που δεν καλυψε τις θεσεις; Σε αλλη ειδικοτητα;
fanouris έγραψε: κατάλληλος
ολα καλα μεχρι εδω. Τωρα να ρωτησω κατι: Ειμαι επιλαχων, τι σειρα ειμαι; Ειμαι επιλαχων μονο στην ειδικοτητα που δηλωσα η μπορει να με καλεσουν και σε ειδικοτητα που δεν καλυψε τις θεσεις; Σε αλλη ειδικοτητα;
Φιλε κανεις δεν ξερει πανε στην στρατολογια της περιοχης σου αυριο και βγαλε ακρη. Εγω με 300 μορια πζ ερπιστριοφορα χωρις κανενα προβλημα πουθενα με βγαλαν επιλαχον ενω ο τελευταιος που μπηκε εχει 100 μορια.
Τι να σε πω αγορι μου...
χαμος μονο να περιμενουμε μπορουμε...
τπτ. αλλο...
χαμος μονο να περιμενουμε μπορουμε...
τπτ. αλλο...
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 8
παιδια κ εγω επιλαχων ειμαι δυστυχως. αλλα δεν γραφουν τι σειρα ειμαι. μπορουμε να το μαθουμε καποια στιγμη αυτο;
ELEANOYLA έγραψε:παιδια κ εγω επιλαχων ειμαι δυστυχως. Αλλα δεν γραφουν τι σειρα ειμαι. Μπορουμε να το μαθουμε καποια στιγμη αυτο;
αν δε κανω λαθος το μαθαινεις αυτο απο τα τηλεφωνα που εχουν μεσα στην προκυρηξη
Καλημερα παιδια πηρα στην στρατολογια θεσσαλονικης και με ειπαν πως ακομα δεν εχουν τις λιστες με τα ονοματα παντος αυτος που μιλησα δεν ηξερε οτι ωγηκαν τα αποτελεσματα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες