Επιλαχόντες ΕΠΟΠ (προκήρυξη 2009)
Ερώτηση προς παλαιότερους υποψήφιους: Υπάρχει περίπτωση σε μια ειδικότητα να πάρουν λιγότερα άτομα απο τις θέσεις που προκηρύχθηκαν και να υπάρχουν κ επιλαχόντες στην ίδια ειδικότητα. Αυτός ο παραλογισμός ειναι φημες ή ισχύει;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 6
Ναι Παναγιωτη μπορει να συμβει. Περυσι ειχε συμβει, αλλωστε γι'υτο κ οι κενες 49 θεσεις που συμαινει οτι δεν ειχαν καλυφθει ολες οι θεσεις! Τωρα που μου ερχεται στο μυαλο μια τετοια ειδικοτητα ηταν οι νηπιαγωγοι, ειχαν παρει λιγοτερους κ υπηρχαν κ επιλαχοντες
Dum spiro spero
Μπραβο παιδια συνχαριτηρια σε οσους περασαν! Εγω για 5η φορα επιλαχων!
- diavivastis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
κριμα...POISON έγραψε:Μπραβο παιδια συνχαριτηρια σε οσους περασαν! Εγω για 5η φορα επιλαχων!

Επιλαχων; Αντε περιμενε τωρα σαν το μ... Μηπως και φυγει καποιος και ααν θα σε καλεσουν και τον απριλιο... Φεξε μαη μου να φας τριφυλλι...
3. Επιπλέον στο τέλος της ανακοίνωσης υπάρχει πίνακας, στον οποίο φαίνεται η βαθμολογία που συγκέντρωσε ο πρώτος και ο τελευταίος υποψήφιος επιτυχόντας (υψηλότερη - χαμηλότερη βαθμολογία) κατά ειδικότητα.ΓΙΑ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ έγραψε:3. Επιπλέον στο τέλος της ανακοίνωσης υπάρχει πίνακας, στον οποίο φαίνεται η βαθμολογία που συγκέντρωσε ο πρώτος και ο τελευταίος υποψήφιος επιτυχόντας (υψηλότερη - χαμηλότερη βαθμολογία) κατά ειδικότητα.ΓΙΑ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Δεν σε καταλαβενω, ο πινακας οπως και το λεει ξεκαθαρα αναφερετε μονο στους επιτυχοντες.
Ρε παιδια... Ειμαι επιλαγχων με 400 μορια γιατι με εβγαλαν Ι2. Εχω ελπιδες να μπω; Πως το ωλεπετε?
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 82
Μετσα λέει η κατασταση σου ι2 στον πρωσοπικό σου πίνακα;
-
- Ανθυπασπιστής
Μέτσα αν θέλεις απάντησε φίλε στο ερωτημα μου λές πως είσε ι2 αυτο το γνωριζες απο τα αθλήματα; Στον πίνακα με τα δικά σου στιχεία τι ακριβός γράφει είνε σιμαντικό σε παρακαλώ απάντησε. Και αν θέλεις στείλε μου το μαιλ σοθ με πμ για να έχουμε καλιτερι επικινονία οι επιλαχώντες
-
- Ανθυπασπιστής
sorry για τα ορθογραφικά αλλα απο τα νέυρα μου δεν το δείνω σιμασία
Παιδια και γω επιλαχων ειμαι, δλδ τωρα εμας θα μας τηλεφωνισουν να παμε αν φυγουν καποια ατομα;
Η επιτροπη απαλλαγων μου ειπε οτι ειμαι Ι2 λογω κιλων
-
- Ανθυπασπιστής
Μετσα ο πινακας που βγάζει με την ταυτοτητα σου τη λεει ι2 ι καταληλος;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες