Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
421gea

Δημοσίευση από 421gea »

Παιδια καλησπερα! Ειμαι καινουργια στο σαιτ! Μηπως ξερει κανεις για την ειδικοτητα ρ α π τ η ς! Εχει περασει κανενας επιτυχων; Εγω χθες περασα την ανωτατη επιτροπη και με κοψανε λογο υψους! Μ"αρεσει που ειχα και σειρα βαθμολογιας 1 υπαρχει περιπτωση να μην συμπληρωνουνε οι θεσεις και να μας καλεσουνε για τα αθληματα:
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 176

Δημοσίευση από D.Y.K »

421gea έγραψε:Παιδια καλησπερα! Ειμαι καινουργια στο σαιτ! Μηπως ξερει κανεις για την ειδικοτητα ρ α π τ η ς! Εχει περασει κανενας επιτυχων;Εδώ είναι το θέμα για τους Επιτυχόντες του Στρατού Ξηράς και όχι της Αεροπορίας φίλη μου! Άν θές ρίξε μια ματιά εδώ /forum/forum_posts.asp?TID=5601 Εγω χθες περασα την ανωτατη επιτροπη και με κοψανε λογο υψους! Μ"αρεσει που ειχα και σειρα βαθμολογιας 1 υπαρχει περιπτωση να μην συμπληρωνουνε οι θεσεις και να μας καλεσουνε για τα αθληματα:Για να απαντήσω όμως στην ερώτησή σου δυστυχώς ΟΧΙ δεν υπάρχει πιθανότητα να σε καλέσουνε για τα αθλήματα! Άν δεν συμπληρώνονται οι θέσεις ΟΥΤΕ απο τους Επιτυχόντες αλλά ΟΥΤΕ και απο τους Επιλαχόντες, πράγμα πολύ δύσκολο τότε απλά θα παραμείνουν κενές οι θέσεις!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σπυρος χειρ. Α-Τ έγραψε:Γεια σας παιδια και απο μενα εχω περασει Α-Τ πεζικου Δεν εχω παρει ακομα το σημειωμα Καταταξης μηπως γνωριζει κανεις αν θα παρουσιαστουμε Αργος Ορεστικο στο ΚΕΒΟΠ; Το 2008 Στην ιδια ειδικοτητα και σαν στρατιωτης εκει εκανα εκπαιδευση στα Α-Τ. Και ηταν και τοτε κεντρο εκπαιδευσης και των Α-Τ ΕΠΟΠ. Το λεω αυτο επιδη ακουσα κατι εδω μεσα και για Μεσολογγι. Α και κατι αλλο αυτο που λετε οτι μπορει να ορκιστουμε στις 15 μερες αν ισχει ισχει για ολες τις ειδηκοτητες και ποσο βασιμο ειναι... Καλη σταδιοδρομια σε ολους σας παιδια και υπομονη!

Καλησπέρα φίλε μου και συγχαρητήρια, έχουμε περάσει στην ίδια ειδικότητα και παρουσιαζόμαστε στο Μεσολόγγι φέτος όπως και όλες οι ειδικότητες του Πεζικού και όχι στο ΚΕΒΟΠ στην Καστοριά!(Πρός το παρών)
Ειδικότητα θα πάρουμε σίγουρα στην Καστοριά όμως!Εικόνα

421gea

Δημοσίευση από 421gea »

Αρχικά αποστάλθηκε από 421gea

Παιδια καλησπερα! Ειμαι καινουργια στο σαιτ! Μηπως ξερει κανεις για την ειδικοτητα ρ α π τ η ς! Εχει περασει κανενας επιτυχων;Εδώ είναι το θέμα για τους Επιτυχόντες του Στρατού Ξηράς και όχι της Αεροπορίας φίλη μου! Άν θές ρίξε μια ματιά εδώ /forum/forum_posts.asp?TID=5601 Εγω χθες περασα την ανωτατη επιτροπη και με κοψανε λογο υψους! Μ"αρεσει που ειχα και σειρα βαθμολογιας 1 υπαρχει περιπτωση να μην συμπληρωνουνε οι θεσεις και να μας καλεσουνε για τα αθληματα:Για να απαντήσω όμως στην ερώτησή σου δυστυχώς ΟΧΙ δεν υπάρχει πιθανότητα να σε καλέσουνε για τα αθλήματα! Άν δεν συμπληρώνονται οι θέσεις ΟΥΤΕ απο τους Επιτυχόντες αλλά ΟΥΤΕ και απο τους Επιλαχόντες, πράγμα πολύ δύσκολο τότε απλά θα παραμείνουν κενές οι θέσεις!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΕΛΠΥΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δυστυχώς όχι!(όσον αφορά την συγκεκριμένη προκύρηξη)
Εύχομαι και ελπίζω την επόμενη φορά να σταθείς πιο τυχερή και φυσικά σε πιο 'ελαστική' επιτροπή!
Να σαι καλά!
AnnaGavr
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από AnnaGavr »

Καλημέρα παιδιά! Τελικά ισχύει ότι θα ορκιστούμε σε 15 μέρες ή είναι ράδιο Αρβύλα κι αυτό; Ρώτησα στο Στρατολογικό Γραφείο (Κομοτηνή) και μου είπανε ότι δεν ξέρουνε.
αννα
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από αννα »

annagavr απο κομοτηνη εισαι;

stavros

Δημοσίευση από stavros »

Και εγω απο κομοτηνη ειμαι Τεχνίτης Α-Τ Οπλικών Συστημάτων ΤΧ
αννα
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από αννα »

Σταυρο που παρουσιαζεσαι; Αυλωνα;

Σπυρος χειρ. Α-Τ

Δημοσίευση από Σπυρος χειρ. Α-Τ »

Φιλε Δ. Υ. Κ. Εσυ που παρουσιαστηκες μεσολογγι για πες που ακριβος ειναι το στρατοπεδο στην πολη και γενικα πως ηταν τα πραγματα οταν εισουν εκει... Λοχοι Περιβαλλον Και Γενικα καταλαβενεις.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μόνο τα καλύτερα έχω να θυμάμαι απο το Μεσολόγγι φίλε μου πραγματικά!
Οι Λόχοι είναι σε πολύ καλή κατάσταση (να ναι καλά οι έφεδροι) , τα στελέχη επίσης πολύ καλοί άνθρωποι και γενικότερα το ΚΕΝ άψογο!
Όσον αφορα το Μεσολόγγι σαν πόλη είναι πολύ ήσυχο και φιλόξενο και μόνο 5 λεπτά απο το Στρατόπεδο με τα πόδια!
Μην ανησυχείς αδερφέ, όλα καλά θα πάνε!
Είμαστε και στην ίδια ειδικότητα, θα περάσουμε μια χαρά όλοι μαζί παρεούλα και μια γροθιά στα εύκολα και στα δύσκολα!
Καλή κατάταξη να έχουμε!Εικόνα
DIMITRIS-A/T
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από DIMITRIS-A/T »

Οσο για το ποσο κοντα ειναι... Οντως...500 μετρα απο τν εισοδο της πολης!
Καρλ Μαρξ: Οι επαναστάσεις είναι οι ατμομηχανές της ιστορίας.
AnnaGavr
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από AnnaGavr »

αννα έγραψε:annagavr απο κομοτηνη εισαι;

Ναι, από Κομοτηνή. Εσύ; Που παρουσιάζεσαι;
Brian Peppers
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Brian Peppers »

Δε ξερω φιλε τακη, ισως επειδη εγω μενω σε παραμεθωριο; Αλλα δε παιζει γιατι θα το εγραφε μεσα, καλου κακου ρωτα στρατολογια γιαυτο, και μετα ρωτα τι χρειαζεσαι πρωσοπικα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης