Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 26
Θα πρεπει να βρεις σπιτι πιο γρηγορα... Αυτο ειναι κακο...
ΑΤΙΘΑΣΗ Ε. έγραψε:Θα πρεπει να βρεις σπιτι πιο γρηγορα... Αυτο ειναι κακο...
Μικρο το κακο τοτε.

-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 93
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
Εν μερη ειναι καλο γιατι τελειωνεις γρηγορα και πας στην μοναδα που θεωρητικα ειναι καλυτερα. Επισης γυριζεις στην οικογενεια και στα παιδια σου πιο γρηγορα (οι παντρεμενοι). Το μειων ειναι οτι θα κανουμε ταχυρυθμη εκπαιδευση... Λιωσιμο στην παρελαση μεχρι την ορκομωσια, πολυ διαβασμα και τρεξιμο μετα... Πωωω γουσταρω τελικα.
Επισης πιστευω οτι θα μειωθει η εκπαιδευση λογω οικονομικης κρισης και λογω ελειψης ατομων για τις υπηρεσιες στις μοναδες... Ειδωμεν!

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Καλημέρα σε όλους. Μόλις γύρισα από την στρατολογία. Πήρα το χαρτί κατάταξης και μου είπανε ότι μαζί μου στις 14 Απριλίου θα πρέπει να έχω μαζί μου, το χαρτί κατάταξης που πήρα, την ταυτότητά μου, φωτοτυπία τον αριθμό του βιβλιαρίου μου της τράπεζας, να έχω μαζί μου και την πιστοτική κάρτα της τράπεζας (προφανώς για μπορώ να βγάζω χρήματα), και το ΑΦΜ μου ή αλλιώς μία φορολογική δήλωση. Αυτά. Εγώ επειδή δεν έχω κάνει φορολογική δήλωση θα τους δώσω το ΑΦΜ μου μία φωτοτυπία. Αυτάααααααααααααααααααααααααααα. Καλή κατάταξη σε όλους σας εύχομαι
-
- Λοχαγός
- Επικοινωνία:
Λοιπον μολις εμαθα οτι ορκιζομαστε σε 15 μερες. Περιπου στις 30/4 και η εκπαιδευση θα κρατησει 3 μηνες. Δηλαδη 1 μηνα μειον απο την ορκομωσια, και μειον 2 μηνες το σχολειο μαχητη που θα το κανουμε τελικα στην μοναδα...3 μηνες λιγοτερη εκπαιδευση. Αυτα εμαθα και ελπιζω να ισχυουν... Συνεχιζω να το ψαχνω...
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
-
- Λοχαγός
- Επικοινωνία:
KAITH έγραψε:Για να λεω κατι, που δεν εχω πει ποτε τιποτα ουτε για τα αποτελεσματα οταν περιμεναμε... Σημαινει οτι ειναι εγκυρη πηγη αλλα αυριο που θα μιλησω με τα κεντρικα της εκπαιδευσης στην τριπολη θα σας πω 100%. Το ψαχνω και θελω να το διασταυρωσω και μεσω αλλων ατομων. Αν και δεν πιστευω να μην ισχυει

Γεια σε όλους εδώ μέσα... Γνωρίζει κάποιος να μου πει για τους ΕΠΟΠ στρατολόγους τι γίνετε; ... αν κάποιος είναι επιτυχών στα αθλήματα και μέσα στους 170 περνάει τελικά?
Ελπιζω αυτο που λες να ισχυει ειναι μεγαλη ανακουφιση και μονο που το σκεφτομαι ελπιζω αυριο να μας ενημερωσεις αν μαθεις κατι
Φιλε ΓΙΑΝΝΗ_Σ εισαι οτι να νε αυτα που λες μην τα πεις πουθενα εξω γιατι θα σε παρουν με το ψιλο και με το χοντρο. Το μονο που κερδιζει καποιος που πηγε φανταρος ή δοκιμος ειναι το χρονοεπιδομα και τιποτα παραπανο. Χρονοεπιδομα= με μια μικρη αυξηση στο μισθο και τιποτα αλλο.
Οσο για εσας που πατε αυλωνα θα καταλαβετε τι εσθει στρατος απο την στιγμη που θα δειτε την πυλη του στρατοπεδου. Αντε να μπειτε να τελειωσετε με το καλο την εκπεδευση και σας περιμενουμε πως και πως στης μοναδες για να σας εκπεδευσουμε καταληλα πανω στην ειδικοτητα που καποιοι νομιζετε οτι ολα στη ζωη ειναι ωραια και ροδινα.
Οσο για εσας που πατε αυλωνα θα καταλαβετε τι εσθει στρατος απο την στιγμη που θα δειτε την πυλη του στρατοπεδου. Αντε να μπειτε να τελειωσετε με το καλο την εκπεδευση και σας περιμενουμε πως και πως στης μοναδες για να σας εκπεδευσουμε καταληλα πανω στην ειδικοτητα που καποιοι νομιζετε οτι ολα στη ζωη ειναι ωραια και ροδινα.
Είσαι επ. οπ;
Ναι... Και δεν ανεχομαι να διαβαζω αυτα που γραφει εδω μεσα ο καθενας που νομιζει οτι ξρει και απανταει σε ερωτησεις.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 92
Να υποθεσω τεθωρας;leopardou έγραψε:Ναι... Και δεν ανεχομαι να διαβαζω αυτα που γραφει εδω μεσα ο καθενας που νομιζει οτι ξρει και απανταει σε ερωτησεις.
Dum spiro spero
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μαυρος μεχρι το κοκαλο
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Απλά δεν χρειάζεται να εκνευρίζεσαι.
Αυτοί που νομίζουν ότι ξέρουν πολλά στο τέλος την πατάνε...
Αυτοί που νομίζουν ότι ξέρουν πολλά στο τέλος την πατάνε...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες