Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗ_Σ »

Α παιδια πηγα και πηρα το χαρτι καταταξης και μου ειπαν οτι η ορκομοσια δεν θα γινει μετα απο 40 μερες... Αλλα την 1 μαιου...
ioannis_p

Δημοσίευση από ioannis_p »

Φιλε γιαννη_ς που ξερεις οτι οσοι ηταν δοκιμοι γινονται αμεσως βαθμοφοροι; Δοκιμος ημουνα οταν εκανα θητεια και αυτο που λες πρωτη φορα το ακουω. αν μπορεις φωτησε λιγο την κατασταση γιατι εχω περασει και εποπ τωρα
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Ναι... Κι εγω δοκιμος ημουν... Πηγα στο στρατολογικο γραφειο και μου ειπαν οτι μετα την πρωτη ορκομοσια εμεις μαλλον θα παρουμε τον βαθμο του δεκαννεα η του λοχια και δεν θα χρειαστει να περασουμε λυβ μετα απο εναν χρονο... Επισης ο πιο αρχαιος δοκιμος θα ειναι αρχηγος στο σχολειο της καθε ειδικοτητας που θα ανηκει...
ioannis p

Δημοσίευση από ioannis p »

Ρε σειρα τι να πω, θα παω να το ρωτησω και γω αυτο που θα παρω το χαρτι καταταξης αυριο. Που περασες; Εγς οικονομικο και προσπαθω να βρω και αλλα παιδια που περασανε εκει. Μεχρι την ορκομωσια 15 μερες θα κανουμε; Εγω 40 ηξερα. Για πες τι αλλο σου ειπανε εκει χρησιμο; Βιβλιαρια δεν θα μας βγαλουνε εκει μεσα οπως οταν ειμασταν δεα;
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Βιβλιαρια απο την γενικη τραπεζα εννοεις; Εμενα μου ειπαν μονο να παρω το βιβλιαριο καταθεσεων μαζι μου και την ταυτοτηα... Ααα και αν εχω να παρω μαζι μου το ΑΦΜ... Οχι της εφοριας... Το στρατιωτικο αφμ απ την μοναδα... Εγω ειδικες δυναμεις περασα.15 μερες μεχρι την ορκομοσια μου ειπαν, δεν ξερω γιατι. Αυτο για το οτι εμεις θα μπουμε βαθμοφοροι μου το ειπαν και απ το πρωτο γραφειο οταν ημουν στρατοπεδο. Γιατι εκανα αιτηση οταν υπηρετουσα εγω. Μου ειπαν να κανω μη υπηρεσιακη και να αιτηθω απονομη βαθμου λογω του οτι περασα σεαπ που ειναι σχολειο αξιωματικων και ανωτερο απο τα σχολεια των εποπ...
ioannis p

Πρωτο γραφειο οταν εκανες θητεια; Τωρα στην στρατολογια δεν ρωτησες το θεμα του βαθμου; Παιζεται αν θα μας κανουν λοχιες η δεκανεις; Μαλλον δεκανεις το κοβω. με την ιδια λογικη ουτε σχολειο μαχητη πρεπει να κανουμε αφου το περασα στη σχολη οπως και συ φανταζομαι. ναι για βιβλιαρια γενικης ρωτησα πριν
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Για τον βαθμο λοχια η δεκαννεα μου το ειπαν και στην στρατολογια... Δεν ξερω αν θα μας κανουν για την γενικη... Αν μας κανουν νομιζω αυτοι βγαζουν και πιστωτικη καρτα... Αλλα εγω θα παω eurobank που εχει παντου και εχει και ευκολες συναλλαγες μεσω internet
ioannis p

Ρε συ πιστωτικη αμα θες δεν ειναι με το ζορι. ειχα γνωρισει πριν 2 χρονια εποπ που εκαναν θητεια ως εφ. αξιωματικοι και δεν ειχαν βαθμο αλλα ηταν απλοι επ. οπ, τωρα αν αλλαξε κατι απο τοτε δεν ξερω, παντως αν ισχυει αυτο που λες μας συμφερει
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 93
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

15 ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ; Εικόνα
σοβαρα τωρα; Θα τρελαθουμε τελειως ρε...

Εικόνα

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
katherine
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από katherine »

Μόνο 15 μέρες το βλέπω χλωμό
illy

Δημοσίευση από illy »

ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε: Ρε παιδι η καρτα ειναι για σενα για να κανεις αναληψεις... Γι αυτο στο λεει... Την καρτα απαγορευετε να την δειξεις σε οποιονδηποτε... Ειναι δυνατον να βγαλεις φωτοτυπια την καρτα και να τους την δωσεις;
εννοειται οτι θα δωσει τον αριθμο λογαριασμο τραπεζης; Πως θα σας πληρωνουν; Θα μυριζουν τα δαχτυλα τους σε τι λογαριασμο θα σας βαλουν τα χρηματα?
katherine
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από katherine »

Εικόνα
georgita
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από georgita »

Το αντιγραφο της αιτησης που ειχαμε μεχρι και τα αθληματα θα το παρουμε μαζι μας;
mimis25
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από mimis25 »

ioannis p έγραψε:Ρε σειρα τι να πω, θα παω να το ρωτησω και γω αυτο που θα παρω το χαρτι καταταξης αυριο. Που περασες; Εγς οικονομικο και προσπαθω να βρω και αλλα παιδια που περασανε εκει. Μεχρι την ορκομωσια 15 μερες θα κανουμε; Εγω 40 ηξερα. Για πες τι αλλο σου ειπανε εκει χρησιμο; Βιβλιαρια δεν θα μας βγαλουνε εκει μεσα οπως οταν ειμασταν δεα;

δεν ισχυει κατι τετοιο. Στο λεω ημουν δοκιμος και ειμαι εποπ τωρα. Ολα απο την αρχη και λυβ και τα παντα και δεκανεας αν εχεις υπηρετησει σε 1 χρονο λενε αλλα ενας φιλος μου που πηρε και 2 χρονια να γινει δεκανεας κι ας ειχε υπηρετησει
Nantia

Δημοσίευση από Nantia »

Καλημερα σε ολους!
Το οτι υπαρχει περιπτωση η εκπαιδευση να διαρκεσει λιγοτερο ειναι καλο ή κακο; Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες