Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Εμένα μου ζήτησαν πιστοποιητικό οκ. Κατ. Το ίδιο είναι?
Απο το δημαρχειο θα το παρετε. Μπορει βεβαια καποιος να μενει Θεσ/νικη και να ειναι δημοτης Λαρισας, οποτε θα παει στο δημαρχειο Λαρισας.
Γραφει πανω πιστοποιτικο και εχει τα στοιχεια σας ονοματεπωνυμο, ημερομηνια γεννησης, θρησκευμα, διευθυνση, οικ κατασταση κτλ.
Γραφει πανω πιστοποιτικο και εχει τα στοιχεια σας ονοματεπωνυμο, ημερομηνια γεννησης, θρησκευμα, διευθυνση, οικ κατασταση κτλ.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 50
Jo έγραψε:Εμένα μου ζήτησαν πιστοποιητικό οκ. Κατ. Το ίδιο είναι;
Αν γραφει σε ποιο δημοτολογιο ανηκεις, ναι κανει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vicky την Παρ Μαρ 05, 2010 5:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό που λές Νάντια είναι πιστοποιητικό δημoτικότητας.
Βρε παιδια οι γυναικες χαρτι απο δημοτολογιο σε στρατολογια με ταυτοτητα για να παρουνε σημειωμα καταταξης και οτι αλλο χρειαζονται το δινουν στη καταταξη μας πχ: Βεβαιωση οικ. Καταστασης για παντρεμενους κτλ...
Παιδια στον αυλωνα θα παει και το οικονομικο, οικονομικο περασα και πριν λιγο με πηραν απο στρατολογια και μου ειπαν θα παρουσιαστω εκει. Ειναι κανεις αλλος του οικονομικου; Μαλλον τα σωματα ολοι αυλωνα θα πανε
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Τ Θ πληρωμα αρματων ειναι κανενας;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 41
εγω που ρωτησα ειπε οτι αυτο το χαρτι δεν χρειαζετε τωρα, ισως το ζητησουν μετα απο μεσαNantia έγραψε: Καλημερα μολις πηρα το χαρτι καταταξης. Ρωτησα για αυτη την βεβαιωση που πρεπει να εχουμε μαζι οτι δεν διωκομαι ποινικα κτλ... Και η κυρια εκει που ειπε οτι μαλλον το περνουμε απο δικαστηριο. Η προκυρηξη ομως αναφερεται για την απλη βεβαιωση (οπως εκανε η Καιτη με τα κεπ) Τι να πω. Ρωτηστε και εσεις οταν θα πατε μηπως ξερει καποιος σιγουρα.Please!
anna.nikos έγραψε:εγω που ρωτησα ειπε οτι αυτο το χαρτι δεν χρειαζετε τωρα, ισως το ζητησουν μετα απο μεσαNantia έγραψε: Καλημερα μολις πηρα το χαρτι καταταξης. Ρωτησα για αυτη την βεβαιωση που πρεπει να εχουμε μαζι οτι δεν διωκομαι ποινικα κτλ... Και η κυρια εκει που ειπε οτι Μαλλον Το περνουμε απο δικαστηριο. Η προκυρηξη ομως αναφερεται για την απλη βεβαιωση (οπως εκανε η Καιτη με τα κεπ) Τι να πω. Ρωτηστε και εσεις οταν θα πατε μηπως ξερει καποιος σιγουρα.Please!
Μπραβο! Σε ευχαριστω.
Αντε να δουμε
ελα εγω ειμαι... Αντε να μαζευομαστε...gwgw_gr έγραψε: Τ Θ πληρωμα αρματων ειναι κανενας;

Εμενα παντως οταν με πηραν τηλεφωνο με ειπαν μονο με την ταυτοτητα μου...
αντε ναι αλλα ποιο πολλες γυναικες βλεπω κα ιοχι αγορια τι εγινε; Θα εχουν φετος τα ηνια οι γυναικες ;vicky έγραψε:Κι εγώ αυλώνα πάωωωωωω

-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 50
capo έγραψε:αντε ναι αλλα ποιο πολλες γυναικες βλεπω κα ιοχι αγορια τι εγινε; Θα εχουν φετος τα ηνια οι γυναικες ;vicky έγραψε:Κι εγώ αυλώνα πάωωωωωω
ετσι φαινεται

αστα να πανε εδω και απ οτο χωριο που παω μια στ οτοσο μια κοπελα πηγε τθ... Αλλα ενταξει τι να κνομε ετσι ειναι η ζωη. Εσυ βικυ απο που εισαι;vicky έγραψε:capo έγραψε:αντε ναι αλλα ποιο πολλες γυναικες βλεπω κα ιοχι αγορια τι εγινε; Θα εχουν φετος τα ηνια οι γυναικες ;vicky έγραψε:Κι εγώ αυλώνα πάωωωωωω
ετσι φαινεται
Φαινομενικά.
Θα έχεις περισσότερους άντρες φυσικά καθώς πολύ απλά αυτή η σύγχυση γίνεται λόγω του ότι παρουσιάζονται σχεδόν ΟΛΑ τα σώματα εκεί (που ώς γνωστόν αποτελούνται απο αρκετές γυναίκες).
Φίλε capo πάντως ποιός την χάρην σου.

Θα έχεις περισσότερους άντρες φυσικά καθώς πολύ απλά αυτή η σύγχυση γίνεται λόγω του ότι παρουσιάζονται σχεδόν ΟΛΑ τα σώματα εκεί (που ώς γνωστόν αποτελούνται απο αρκετές γυναίκες).
Φίλε capo πάντως ποιός την χάρην σου.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες