Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Καλημερα σε ολες κ σε ολους, την παρασκευη που θα παρουμε το χαρτι καταταξης μονο την ταυτοτητα μας πρεπει να εχουμε;
Naoume Οι αντρες μονο τις Ταυτοτητες η γυνεικες και ενα χαρτι απο Δηματολογιο καπως ετσι!
Καλημέρα παιδιά. ΟΟι γυναίκες πρέπει να έχουμε την ταυτότητά μας και ενα πιστοποιητικό γεννήσεως (από τον Δήμο το βγάζεται). Αυτα μου είπανε από το στρατολογικό γραφείο.
Να ρωτησω στο πυροβολικο ειναι κανενας απο τα τρικαλα;
Μεσολλογγι και τα μυαλα στα καγκελα!
Γεια σου φιλε γιαννη κ συγχαρητηρια για την επιτυχια σου! ξερεις που μπαινουμε εμενα δε μου εχει ερθει ακομα το σημειωμα καταταξης! αλλα κατι μου λεει πως θα τα πουμε στο. μεσσολογγι! αν εχεις κατι νεο πες μου! τα λεμε.
Καλημερα μολις πηρα το χαρτι καταταξης.
Ρωτησα για αυτη την βεβαιωση που πρεπει να εχουμε μαζι οτι δεν διωκομαι ποινικα κτλ... Και η κυρια εκει που ειπε οτι μαλλον το περνουμε απο δικαστηριο.
Η προκυρηξη ομως αναφερεται για την απλη βεβαιωση (οπως εκανε η Καιτη με τα κεπ) Τι να πω
.
Ρωτηστε και εσεις οταν θα πατε μηπως ξερει καποιος σιγουρα.Please!
Ρωτησα για αυτη την βεβαιωση που πρεπει να εχουμε μαζι οτι δεν διωκομαι ποινικα κτλ... Και η κυρια εκει που ειπε οτι μαλλον το περνουμε απο δικαστηριο.
Η προκυρηξη ομως αναφερεται για την απλη βεβαιωση (οπως εκανε η Καιτη με τα κεπ) Τι να πω

Ρωτηστε και εσεις οταν θα πατε μηπως ξερει καποιος σιγουρα.Please!
Jo έγραψε:nantia που παρουσιαζεσαι;
Αυλωνα. Εκει χιλιοι καλοι χωρανε

Κι εγώ, έτσι μου είπαν τηλεφωνικώς, Δευτέρα πάω για το χαρτί. Σε τι ειδικότητα?
Jo έγραψε:Κι εγώ, έτσι μου είπαν τηλεφωνικώς, Δευτέρα πάω για το χαρτί. Σε τι ειδικότητα;
Χειριστρια Τερματικων Τηλεπικοινωνιακων Συστηματων και Δικτυων ΔΒ
Πολυ λαος στην Αυλωνα. Εσυ;
Που τον είδες το λαό; Εσένα βλέπω μόνο, εγώ Τεχνίτης Δικτύων &Συστημάτων Η/Υ, Σώμα έρευνας πληροφορικής. Απο που είσαι; Αν επιτρέπεται.
Καλημέρα στον όμορφο της παρέας (ότι βλέπω λέω) ! Τι κάνεις?550 ε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης