Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Παρουσιαζόμαστε εκεί μαζι και με αλλη ειδικοτητα του πεζικού; Για να δουμε θα κάτσουμε 6 μήνες εκεί η θα μας πάνε καστορία μετα για την ειδικοτητά μας! Φιλε DYK Πήρες το χαρτί εσύ; Απο αλεξπολη εισαι?
Ναι φίλε μου παρουσιάζονται και άλλες ειδικότητες εκεί!
Το χαρτί δεν το έχω πάρει ακόμα αλλά το πήρε ο DIMITRIS A/T και μου είπε σχετικά με το Μεσολόγγι και την ειδικότητά μας!
Δεν είμαι απο Αλεξανδρούπολη!
Άντε σιγά σιγά θα ειδοποιηθούμε και εμείς!
Το χαρτί δεν το έχω πάρει ακόμα αλλά το πήρε ο DIMITRIS A/T και μου είπε σχετικά με το Μεσολόγγι και την ειδικότητά μας!
Δεν είμαι απο Αλεξανδρούπολη!
Άντε σιγά σιγά θα ειδοποιηθούμε και εμείς!

ΝΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ. ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.Thomah έγραψε:Παιδιά εγώ την βρήκα την άκρη. Θα πάω από Χρυσούπολη με αεροπλάνο Αθήνα, από κει παίρνω 2 τρένα για Πάτρα και από Πάτρα κτελ για Μεσολόγγι είναι η καλύτερη διαδρομη που μπορώ να κάνω και όχι και τόσο κουραστική θάλεγα. Οποιον βοήθησα χαίρομαι.
Ολη μεσα στη βδομαδα που έρχεται θα ειδοποιηθουν τηλεφωνικα dyk! Αντε λοιπον καλη αρχή και το Μεσολόγγι αν και μας χάλασε λίγο Καστορία Περιμέναμε Πλέον μας περιμένει!
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 26
KAITH έγραψε:Θηβα; Ο αντρας μου παρουσιαστηκε εκει και μου ειπε τα χειροτερα... Πολυ τρεξιμο και πολλες υπηρεσιες. Γενικα κακες εντυπωσεις για ολα
οτι πρεπει για εμψυχωση εισαι... Μαλλον Θηβα παω και γω την παρασκευη παω να παρω το χαρτι
ΤΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΥΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΗΒΑ ΠΑΩΑΤΙΘΑΣΗ Ε. έγραψε:KAITH έγραψε:Θηβα; Ο αντρας μου παρουσιαστηκε εκει και μου ειπε τα χειροτερα... Πολυ τρεξιμο και πολλες υπηρεσιες. Γενικα κακες εντυπωσεις για ολα
οτι πρεπει για εμψυχωση εισαι... Μαλλον Θηβα παω και γω την παρασκευη παω να παρω το χαρτι
Γειά σας κι από εμένα! Κι εγώ Θήβα πάω. Την άλλη Τετάρτη θα πάρω το χαρτί κατάταξης μου.
DiMiTrA P έγραψε:ΝΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ. ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.Thomah έγραψε:Παιδιά εγώ την βρήκα την άκρη. Θα πάω από Χρυσούπολη με αεροπλάνο Αθήνα, από κει παίρνω 2 τρένα για Πάτρα και από Πάτρα κτελ για Μεσολόγγι είναι η καλύτερη διαδρομη που μπορώ να κάνω και όχι και τόσο κουραστική θάλεγα. Οποιον βοήθησα χαίρομαι.
Eπειδη σπουδαζα Μεσολογγι θα σου πω οτι αν παρεις το τρενο απο Αθηνα για πατρα ειναι η χειροτερη επιλογη. Αν θα ερθεις με αεροπλανο στην Αθηνα Παρε το κτελ για Μεσολογγι 3 ωρες κανει περιπου (υπαρχουν κ expess δηλ. Δεν περνανε απο τα χωρια). Σχεδον Ολα τα λεωφορεια του Μεσολογγιου ειναι διερχομενα απο το Αγρινιο κ ειδικα τωρα που τα Κτελ βγηκαν εξω ακριβως απο την Πυλη γινετε ενας ψιλοπανικος. Μολις φθασετε στο Κτελ Μεσολογγιου το Στρατοπεδο ειναι περιπου 5λεπτα με τα ποδια δεξια οπως κοιταζετε την Πυλη. Οσοι ειστε απο μακεδονια μπορειτε να ερθετε κ με κτελ εχει απο Θεσαλονικη αλλα ειναι λιγο μακρυα.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 50
Αυλώνα πάει κανείς;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vicky την Τετ Μαρ 03, 2010 11:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 26
εφη εγω ειμαι συνοδος σκυλου διασωσης στο μηχανικο εσυ τι ειδικοτητα εχεισ;anna gavrΤι ειδικοτητα εχεις και απο που εισαι;AnnaGavr έγραψε:Γειά σας κι από εμένα! Κι εγώ Θήβα πάω. Την άλλη Τετάρτη θα πάρω το χαρτί κατάταξης μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΤΙΘΑΣΗ Ε. την Τετ Μαρ 03, 2010 11:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γεια σας παιδια! ετοιμοι για την καταταξη; Αντε να μας ερθει κατ το χαρτι να τελειωνουμε!
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 50
Σε ποια ειδικότητα εχεις περάσει ρία;
Μου τηλεφώνησαν από τη στρατολογία και μου είπαν ότι παρουσιάζομαι μάλλον Αυλώνα. Αν δεν δω με τα μάτια μου δεν πιστεύω τπτ.
Βίκυ τί ειδικότητα έχεις;
Βίκυ τί ειδικότητα έχεις;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 82
Ναιιιιιι! Μεσολογγι! Αυτα ειναι... Απλα απορω... Ποσα ατομα θα ειμαστε Μεσολογγι;
Καρλ Μαρξ: Οι επαναστάσεις είναι οι ατμομηχανές της ιστορίας.
Mikaela σευχαριστώ για την πληροφορία, αλλά τελικά θα πάω Θεσσαλονίκη και από κει με λεοφορείο για Μεσολόγγι. Είναι πολλές οι ώρες αλλά θα κάνω υπομονή τι να κάνω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες