Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 4
Εμενα δεν με πειραν ακομα! 

Γεια σας παιδια. Απλος σημερα με πληροφορησε ενας γνωστος και μου ειπε οτι παρουσιαζομαι θηβα, εγκυρη πηγη. Εχο ειδηκοτητα σκαπανεας-υδραυλικος και παρουσιαζομαι θηβα, οποιος γνωριζει κατι γεια εκει θα τον ευχαριστησω πολυ. Ειναι η 4 φορα που γραφο εδο. Καλη σταδιοδρομια και καλο κουραγιο σε ολους και ολες και παλι γεια σας
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
Ε εεεε... Θα μας πεις τωρα τι ειναι το 4ο ετεθ; Ρε πας καλα; Τι σχεση εχει η γ μακ με το 4οετεθ; Ρε ειστε τρελοι; Τι σχεση εχει η ροδος που ειναι το 4οετεθ με την ΓΜΑΚ που ειναι στο μεγαλο πευκο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗ_Σ την Τετ Μαρ 03, 2010 1:19 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν τα ξερεις καλα, η Γ ΜΑΚ ηταν η πρωτη που δημιουργηθηκε και εστειλε κλιμακια στα αλλα νησια, που αργοτερα εγιναν ΜΑΚ και εδρευει στη Χιο, Ετσι για να μαθαινουν οι νεοτεροιΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Ε εεεε... Θα μας πεις τωρα τι ειναι το 4ο ετεθ; Ρε πας καλα; Τι σχεση εχει η γ μακ με το 4οετεθ; Ρε ειστε τρελοι; Τι σχεση εχει η ροδος που ειναι το 4οετεθ με την ΓΜΑΚ που ειναι στο μεγαλο πευκο...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 23
Εγώ ρε παιδία στην Χίο την είχα αφήσει. Την μετακομίσανε; 

Γιαννάκη... Χαλάρωσε... Είσαι νέος και σε δικαιολογώ, αλλά όχι άν πάω καλά; Η Γ ΜΑΚ-τουλάχιστον όταν εγώ υπηρετούσα-είχε έδρα την Χίο. Εκεί πήγαινες μετά το ΚΕΕΔ και στην συνέχεια ή έμενες εκεί ή έπερνες απόσπαση στην Μυτηλήνη ή στην Σάμο. Στην Σάμο λεγόταν 4 Ε πίλεκτο Τ άγμα ΕΘ νοφυλακής. Ηταν στο μοναστήρι του προφήτη Ηλία, στο Καρλόβασι. Εντάξει;
Εγω το 2001 που απολυθηκα εκει ηταν και τα στελεχη που συναντω στα αλματα μου λενε οτι εκει ειναι ακομα
-
ΦΙΛΕ χιλια συγνωμη... Νομιζα ΖΜΑΚ ειπες...sorry... Απ οτι ξερω η Α ΚΑΙ Η Γ μακ δημιουργυθηκαν το 1988 ως τμημα του 13 συνταγματος αμφιβιων καταδρομων...sorry και παλι... Μπερδευτικα με την Ζ
ΣωστοςΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:ΦΙΛΕ χιλια συγνωμη... Νομιζα ΖΜΑΚ ειπες...sorry... Απ οτι ξερω η Α ΚΑΙ Η Γ μακ δημιουργυθηκαν το 1988 ως τμημα του 13 συνταγματος αμφιβιων καταδρομων...sorry και παλι... Μπερδευτικα με την Ζ

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 23
osst έγραψε:Γιαννάκη... Χαλάρωσε... Είσαι νέος και σε δικαιολογώ, αλλά όχι άν πάω καλά; Η Γ ΜΑΚ-τουλάχιστον όταν εγώ υπηρετούσα-είχε έδρα την Χίο. Εκεί πήγαινες μετά το ΚΕΕΔ και στην συνέχεια ή έμενες εκεί ή έπερνες απόσπαση στην Μυτηλήνη ή στην Σάμο. Στην Σάμο λεγόταν 4 Ε πίλεκτο Τ άγμα ΕΘ νοφυλακής. Ηταν στο μοναστήρι του προφήτη Ηλία, στο Καρλόβασι. Εντάξει;
για την ιστορία στην μυτιλήνη πήγαινεις για Τ/ΠΕΝ ακόμα τα θύμαμαι θέλω τα κιλά που έχασα τώρα πίσω

-
Ποσο εισαι αν επιτρεπετε?
Και ετσι για την ιστορια στη Ροδο ειναι το 6ο ΕΤΕΘ
Σαραντάρισα, αλλά ευχαρίστως, αν μου έλεγαν να πάω πάλι για 3-4 μήνες έφευγα αύριο κι`όλας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες