Χαχαχαχα! Εε δεν θα μας πεσει και ασχημα... Ειναι πιο κοντα απο την καστορια (καλα για εσενα ειναι 1 ωρα δρομος) ... αυριο παντως θα ξερω σιγουρα... Θα παρω τηλεφωνο να μαθω...
Καρλ Μαρξ: Οι επαναστάσεις είναι οι ατμομηχανές της ιστορίας.
Καθόλου άσχημα! Γνώριμα λημέρια, πολύ καλό το ΚΕΝ, Κομπλεντάν τα Στελέχη και πολύ πιο κοντά σε σχέση με Καστοριά! Απο μένα είναι περίπου μισή ώρα το Μεσολόγγι.
Ναι σωστα τυχερε... ! Με την γεφυρα ειναι τιποτα... Ασχετο... Να ς πω ρε... Στειλε μ μερικα ονοματα απο ξενοδοχεια της πατρας σε π. Μ. Γιατι θελω να ερθω σε καμια βδομαδα και δεν εχω ιδεα απο εκει... !
KAITH έγραψε:Δηλωνω οτι δεν εχω καταδικαστεί αμετάκλητα για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, απάτη, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), εκβίαση, πλαστογραφία, ψευδή βεβαίωση, ψευδορκία, ψευδή ανώμοτη κατάθεση, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμιση, παράβαση καθήκοντος, ανυποταξία, λιποταξία, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής ή της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, λαθρεμπορίας, όπλων, πυρομαχικών και τυχερών παιχνιδιών. σφραγιδα απο το κεπ θα σας βαλουν αφου υπογραψετε μπροστα τους (γνησιο της υπογραφης)
Χαλαρα... Να δουμε ποτε θα βγει το χαρτι. Τοσο καιρο περιμεναμε τα αποτελεσματα και δεν εχουμε υπομονη για ενα χαρτακι; Χαχαχαχα... Τα χω παιξει λιγο σημερα
Nantia έγραψε:Καλημερα παιδια. Επιτελους ειχα τηλ απο το στρατολογικο γραφειο, για να παρω το χαρτακι μου . Το περιεργο ειναι οτι οι διαβιβασεις πανε Αυλωνα. Χαμος
σε ποιο στρατολογικο γραφειο ανηκεις;
Nantia έγραψε:Καλημερα παιδια. Επιτελους ειχα τηλ απο το στρατολογικο γραφειο, για να παρω το χαρτακι μου . Το περιεργο ειναι οτι οι διαβιβασεις πανε Αυλωνα. Χαμος
Καλημερα παιδια τωρα πηρα τηλ στην στρατολογια βεροιας και μου ειπαν οτι αυτα βγαζουν και μεσα στην εβομαδα θα τα παρουμε! αντε καλη αρχη σε ολους και υπομονη!