Εσυ τι ΟΑΑΕΕ02; Εισαι κι εσυ κρεας και τσουβαλι συμφωνα με τον φιλο πιο πανω εγω παντως σε ζηλευω που εισαι 1η σειρα. Εγω ειμαι 27 και περασα τωρα. Ηθελα να μπω απο σχολη αλλα δεν μ'αφησαν οι γονεις. Ευτυχως παντρευτηκα και ησυχασα!
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
paoloz έγραψε:Εχουμε κανενα αποτυχημενο που χαλιεται
οχι ρε παιδια το παιδι ειναι φανταρακι που κακοπερναει προφανως και απολυεται 16 μαιου. τωρα γιατι τα βαζει με τους επιτυχοντες και τι κολληματα εχει στο κεφαλι του ενας θεος ξερει.
εφη να'σαι καλα κοπελα μουκι αν ερθεις εβρο θα τα λεμε και απο κοντα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KAITH την Σάβ Φεβ 27, 2010 9:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
ξανθη και κομοτηνη ειναι παροπλισμενα τα στρατοπεδα οχι οτι δεν εχει ΕΠΟΠ... Ετσι οπως εγιναν τα πραγματα πρεπει να εχεις πολυ καλο βυσμα για να ερθεις εδω (ξανθη-κομοτηνη) πλεον οι επ. Οπ απο αλεξανδρουπολη και πανω πανε. Και νησια κυριως λημνο, σαμοθρακη, κω και ροδο...
δημητρα μου εγω ειπα για την ειδηκοτητα α-τ συγκεκριμενα... Φυσικα κ εχει εποπ σε αυτες τις πολεις
δεν πιστευω να σε χαλαει που ενας εποπ εχει μισθο 1300 ευρω το μηνα... Καθηστε με τα 700 ευρω... Και κοροιδευετε...