Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Περιπου μεσα μαρτιου μου ειπαν απο στρατολογια ΛΑΡΙΣΑΣ
αλα σιγουροι δεν ηταν
αλα σιγουροι δεν ηταν
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 7
Υπαρχει κανεις που να εχει την ειδικοτητα Οδηγός Α/Κ Πυροβόλου - Ερπυστριοφόρου ΠΒ (Ι1) ;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 13
και μενα τα ιδια μου ειπανAnnaGavr έγραψε:Ρώτησα στο στρατολογικό γραφείο της Κομοτηνής
otan maς δινουν παραλλαγες δεν ειναι στο νουμερο μας;
Στο νούμερό σας είναι.
Θα εχει πλακα οταν πολλοι απο αυτους που περασαν παρουσιαστουν και την κανουν με ελαφρα πηδηματακια πριν ορκιστουν. Μερικοι παλι που ισως αντεξουν στις παπαριες θα την κανουν λιγο αργοτερα.
Δεν εχω τιποτα με κανεναν ειχα πει και συγχαρητηρια στα παιδια που περασαν σε καποιο αλλο ποστ που εκανα αλλα αυτη ειναι η αληθεια φανταρος ειμαι και ξερω τι παιζει αλλωστε ειχα κανει και γω τα χαρτια μου πριν μπω στον στρατο και περασα αλλα μακρια απο μας. Απαπαπαπαπαπαπα εγω δεν κανω τετοια πραματα απαπα.
Δεν εχω τιποτα με κανεναν ειχα πει και συγχαρητηρια στα παιδια που περασαν σε καποιο αλλο ποστ που εκανα αλλα αυτη ειναι η αληθεια φανταρος ειμαι και ξερω τι παιζει αλλωστε ειχα κανει και γω τα χαρτια μου πριν μπω στον στρατο και περασα αλλα μακρια απο μας. Απαπαπαπαπαπαπα εγω δεν κανω τετοια πραματα απαπα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ProSiNNeR την Κυρ Φεβ 21, 2010 1:21 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ποσο καιρο υπηρετεις?ProSiNNeR έγραψε:Θα εχει πλακα οταν πολλοι απο αυτους που περασαν παρουσιαστουν και την κανουν με ελαφρα πηδηματακια πριν ορκιστουν. Μερικοι παλι που ισως αντεξουν στις παπαριες θα την κανουν λιγο αργοτερα.
6 μηνες,19 Μαιου απολυομαι με το καλο 308 λελε.
και ποτε προλαβες να μαθεις τι παιζει, ουτε 2 μηνες δεν εχεις στη μοναδαProSiNNeR έγραψε:6 μηνες,19 Μαιου απολυομαι με το καλο 308 λελε.
- diavivastis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 73
Σου ευχομαι εξω να βρεις κατι καλυτερο και με περισοτερα λεφτα.
ΟΙ ΓΕΝΝΑIΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΙ...
Κι εγω το ιδιο
ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:και ποτε προλαβες να μαθεις τι παιζει, ουτε 2 μηνες δεν εχεις στη μοναδαProSiNNeR έγραψε:6 μηνες,19 Μαιου απολυομαι με το καλο 308 λελε.
5 μηνες ειμαι στην μοναδα αδερφε απο Αυλωνα κατευθειαν στην 21 Ε. Μ. Α ασε ξερω μια χαρα τι παιζει μου λενε και οι επ. Οπ τον καημο τους οταν κανουμε μαζι σκοπια δεν λενε και τιποτα αλλο... Παλι καλα που μπηκα στρατο γιατι αν επαιρνα αναβολη θα εμπαινα ως επ. Οπ...
Να υπενθυμισω σε οσους βιαστουν να κρινουν τα ποστ μου οτι δεν εχω τιποτα με κανενα παιδι που περασε απεναντιας σας ευχομαι οτι καλυτερο και καλη σταδιοδρομια απλα μερικα ατομα δεν κανουν για στρατο οπως εγω και πολλοι απο αυτους εχουν περασει χωρις να ξερουν που ακριβως πανε και τι ακριβως θα κανουν απλα αν εχουν την εντυπωση οτι θα ειναι οπως το δημοσιο αραλικη στο γραφειο και φραπεδια καλυτερα να μην πατησουν καθολου τζαμπα κοπος αυτο ηθελα να πω.

Καλη τυχη παιδες

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ProSiNNeR την Κυρ Φεβ 21, 2010 2:12 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι σωστα τα λες, τωρα σε 10 μερες ορκιζεστε
, Σκοπιές -ξεσκοπιές, αγγαρείες ξεαγγαρείες μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για μόνιμη θέση (εφόσον το επιθυμείς) και σίγουρα λεφτά... Όταν οι ίδιοι οι κυβερνώντες λένε ότι η ανεργία θα φθάσει πάνω απο 1.200.000 άτομα του ενεργού πληθυσμου για το 2010 καταλαβαίνετε οτι 1 στους 3 θα είναι άνεργοι χωρίς προοπτική εργασίας τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια οπότε τι προοπτικές υπάρχουν; Ο Στρατός μπορεί να έχει τα κακά του αλλά δεν είμαστε και σε καιρό πολέμου, οπότε ας ηρεμήσουμε... Επίσης όσοι το θεωρούν ακατόρθωτο να ενταχθούν στο στρατό, απλά σκεφτείτε, εσεις μπορεί να ζοριστείτε λίγο στην αρχή αλλά μετά θα είστε κύριοι και κυρίες, με τα λεφτά σας, τα επιδόματα, την περίθαλψη και τα λοιπά... Οπότε θα βγείτε κερδισμένοι.
Εμεις οι αεροποροι ειδες πως συννενοουμαστε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες