Όχι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αγαπητή μου φίλη. Μπορείς να ποστάρεις κανονικότατα και ώς απλός guest. Σαν μέλος απλά μπορείς να επικοινωνείς και με άλλα μέλη και να τους δίνεις τα φώτα σου με προσωπικά μηνύματα ενδεχομένως αύριο μεθαύριο που θα ανήκεις και εσύ στην οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων! Έχεις πολύ ώριμες απόψεις πάντως! Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία να έχεις!
Ασε που πιστευω οτι δεν βοηθαει το να εισαι μελος γιατι καλλιστα μπορεις να μπεις ως πολιτης κ αν θες να ριξεις το δηλητηριο σου κ να προκαλεσεις πανικο το καταφερνεισ... εγω τουλαχιστον κατι τετοιο αντιληφθηκα... γιατι πολλα κ οτι να ναι ονοματα εβλεπα... οσο αγωνιουσα για τα αποτελεσματα...
Παντως δεν εχω τετοια προθεση ουτε ποτε την ειχα αυτο που ειναι να πω θα το πω... κ αν μπορω να βοηθησω θα το κανω με μεγαλη μου χαρα... μιας κ εμενα φιλη με ωθησε να κανω τα χαρτια μου στον στρατο... κ γενικα δεν εχω την διαθεση ουτε μαρεσει να παιζω με την αγωνια των αλλων
Καληνυχτα σε ολους σας κ καλη σταδιοδρομια... μην λυγισετε κ μην το βαλετε στα ποδια... το λεω κ για μενα αυτο... απλα σκεφτητε τι περασατε για να μπειτε δειτε κ τους παλιους πως περνανε pleon κ παρτε θαρρος κ δυναμη... φιλια σε ολους σασ