Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Αδερφε το ξερω μου τα χουν πει ατομα που ειναι μεσα! Οι αξιωματικοι λυσαν με τους εποπ!
πρωτο πραγμα που ακουσα οταν περασα ηταν απο καποιο γνωστο μου ΕΠΟΠ=Επειδη Πεινασα Ορκιστικα Παλι... Δεν μπορω να καταλαβω. Τι τους κοφτει μερικους αντι να σε πουνε μπραβο αντε κανε κουραγιο δεν ειναι τιποτα. Λυσανε... Αλλα λογικο αμα σε λενε εγω θελω να βρω βυσμα για να μην κανω τιποτα στον στρατο... Και επειδη δεν πανε αεροπορια βαζουν τα κλαματα λογικο μου φενεται.V@SILIS έγραψε:φιλαρακι την ημερα που ακουσα το τραγουδι και ειδα και ολα τα κλιπς για την εποπ μου ηρθε να πεταξω το laptop απ'εξω!vanilla έγραψε:Οριστε το επιπεδο ς ειναι αριστο... Δεν το καταλαβαινω που εφταιξες και τι τους χρωστας γενικα μιλαω... Και γω με 8,12 πτυχιο κ εψαχνα δουλεια φαντασου... Δοξα το θεο!

Παιδια μην ακουτε τιποτα ζηλευουν. εμεις θα περασουμε καλα και οχι αυτοι.
Δεν θέλω να σε σοκάρω αλλά για αρχή θα τις καθαρίζουμε εμείς τις τουαλέτες και άλλοι θα το παίζουνε 'Στρατηγοί'.
αχαχχαχαχααχχαχα
αχαχχαχαχααχχαχα
το ξερω φιλε ΔΥΚ. ΧαχαχαD.Y.K έγραψε:Δεν θέλω να σε σοκάρω αλλά για αρχή θα τις καθαρίζουμε εμείς τις τουαλέτες και άλλοι θα το παίζουνε 'Στρατηγοί'.
αχαχχαχαχααχχαχα

Δεν πειραζει καπο μεταξυ μας θαναι δεν θα το μαθει κανενας τους χαααααααχαχαχχαχαχα καλο; Αντε ρε ολα τα νουμερα που ψωμολυσσανε πολυ αξια τους δινουμε και τους συμβουλευουμε να κανουν το ιδιο με μας... Ουστ. Ειμαι πολυ θυμωμενη με τετοια τυπακια...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 92
Οι καλλιοπες παραμονευουν κ περιμενουν, χοχοχοχοχοχοχοχοD.Y.K έγραψε:Δεν θέλω να σε σοκάρω αλλά για αρχή θα τις καθαρίζουμε εμείς τις τουαλέτες και άλλοι θα το παίζουνε 'Στρατηγοί'.
αχαχχαχαχααχχαχα

Dum spiro spero
Μην δινεται σημασια σε πικροχολα σχολια... νομιζω οτι απο την αρχη ξεραμε οτι αν περασουμε στην αρχη θα ειναι πικρα η κατασταση. αλλα οκ... σε οποια δουλεια κ να παμε παλι κατι θα συναντησουμε... που δεν θα μας αρεσει... παλι εντολες θα δεχομαστε απο καποιον απλα δεν θα φοραει αρμυ κ δεν θα παρουσιαζομαστε... αν βρουμε μια δουλεια φυσικα... ετσι οπως εγιναν τα πραγματα... οποτε μην μασατε... κ στο κατω κατω σε οποιον εχει αντιρηση κ τον χαλαει η τουαλετα που θα καθαρισει... εμενα δεν με χαλαει... θελω να ξερω που βαζω τον κ...

αψογη...ΜΑΡΙΑΝΝΑ έγραψε: Μην δινεται σημασια σε πικροχολα σχολια... Νομιζω οτι απο την αρχη ξεραμε οτι αν περασουμε στην αρχη θα ειναι πικρα η κατασταση. Αλλα οκ... Σε οποια δουλεια κ να παμε παλι κατι θα συναντησουμε... Που δεν θα μας αρεσει... Παλι εντολες θα δεχομαστε απο καποιον απλα δεν θα φοραει αρμυ κ δεν θα παρουσιαζομαστε... Αν βρουμε μια δουλεια φυσικα... Ετσι οπως εγιναν τα πραγματα... Οποτε μην μασατε... Κ στο κατω κατω σε οποιον εχει αντιρηση κ τον χαλαει η τουαλετα που θα καθαρισει... Εμενα δεν με χαλαει... Θελω να ξερω που βαζω τον κ...![]()

-
- Στρατηγός
Ναι, μην μασατε πουθενα!
Θεληση, πεισμα, υπομονη κ αγαπη για αυτο που κανετε!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος illy την Παρ Φεβ 19, 2010 2:12 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dum spiro spero
Επισης θα θελα να συμπληρωσω κατι ακομα... για τα παιδια που σνομπαρουν τον στρατο... καλα κανουν δικαωμα τους κ εγω οταν πηγα να σπουδασω ειχα αλλα ονειρα... πιστευα οτι θα τα καταφερω κ θα απορροφηθω στον κλαδο μου... δουλεψα αλλα... (π. ι. κ. ρ. α. σαν σερβιτορα ως φοιτητρια πιο πολλα εβγαζα ειλικρινα... ) οταν ομως δεν εχεις δουλεψει αλλου κ δεν εχει φαει σκ... δεν ξερεισ κ κανεις ονειρα κ πετας... ευχομαι σαυτα τα παιδια να μην πεινασουν ποτε... ο μπαμπας δεν θα ειναι παντα εκει δυστυχως. κ να κανουν τα ονειρα τους πραγματικοτητα κ το λεω ειλικρινα... ! ωστοσο επειδη δεν εχουν κανει τιποτα μονοι τους επαγγελματικα... καλα ειναι να μην πικραινουν αυτους που ξεκινανε κατι καινουργιο στην ζωη τουσ... εκει που ημουν εισαι κ εδω που ειμαι ισως να θελεις να ρθεισ...
-
- Στρατηγός
Φιλη Μαριαννα ποσταρεις τοσο καιρο ως γκεστ, απο την στιγμη που εισαι επιτυχουσα στο διαγωνισμο γιατι δεν κανεις λογαριασμο ως μελος; 

Dum spiro spero
Γιατι αυτο που ειναι να πω θα το πω ετσι κ αλλιως το αν θα γινω μελος η οχι δεν θα με σταματησει... την γνωμη μου την λεω ανετα σε τι θα με ωφελησει το να γινω μελος;

-
- Στρατηγός
Σε τιποτα, απλα οταν εισαι μελος ειναι διαφορετικα... Μην ξεχνας πως οταν με το καλο θα εισαι κ πλεον στελεχος των ενοπλων δυναμεων θα ειναι πολυτιμες οι πληροφοριες που θα δινεις στο φορουμ

Dum spiro spero
Συμφωνω απολυτα στο οτι οι πληροφοριες θα ειναι σημαντικες ειδικα στα νεα μελη που θα δινουν εξετασεις κ θα περασουν οτι κ εμεις δηλ αγωνια κ αποριες πολλες φανταζομαι απλα αυτο μπορω να το κανω κ χωρις να ειμαι μελος... σευχαριστω παντως για την συμβουλη... εκτος κ αν υπαρχει καποιο αλλο προβλημα στο να γραφω χωρις να ειμαι μελος η κατι αλλο που δεν γνωριζω... 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες