Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
vanilla
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από vanilla »

Λιγοι χαρηκαν πραγματικα κ λυπαμαι γιατι δεν το περιμενα απο ααπημενα προσωπα... Αλλα ποτε δε ξεχνω... Αυτο δεν ξερουν ισως για μενα!

V@SILIS
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από V@SILIS »

Αντε ρε τους ρεζιλιδες! Λιγο να μας φτανανε λιγο... Τελειωνω οικονομικα πτυχιο αγγλικων και υπολογιστων με 17 απολ λυκειου και θα μου πει ο αλλος το οτιδηποτε... Αντε γεια ρε!
vanilla
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από vanilla »

Ασε να μασανε λεφτα απο τους δικους τους ειναι πιο περηφανοι αυτοι μη κοιτας...
V@SILIS
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από V@SILIS »

vanilla έγραψε:Λιγοι χαρηκαν πραγματικα κ λυπαμαι γιατι δεν το περιμενα απο ααπημενα προσωπα... Αλλα ποτε δε ξεχνω... Αυτο δεν ξερουν ισως για μενα!

ρε και μενα θα μπεις στρατο... Και ξερεις οι γνωστες... Ες! Ναι ρε θα μπω εχω ολα τα προσοντα που δεν εχεις εσυ και οι αλλοι! Αστα να πανε φιλε! Παντου υπαρχει χολη!
vanilla
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από vanilla »

Οριστε το επιπεδο ς ειναι αριστο... Δεν το καταλαβαινω που εφταιξες και τι τους χρωστας γενικα μιλαω... Και γω με 8,12 πτυχιο κ εψαχνα δουλεια φαντασου... Δοξα το θεο!
V@SILIS
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από V@SILIS »

vanilla έγραψε:Ασε να μασανε λεφτα απο τους δικους τους ειναι πιο περηφανοι αυτοι μη κοιτας...
αλλα δεν σκεφτονται να πουν κοιταν τον ασφαλεια δημοσιου απο τα 20 του και εγω ουτε ενσημα δεν εχω... Κοιτα τον τελειωνει οικονομικα και θα το χρησιμοποιησει και μεσα! Κοιταν τον 1000 τον μηνα + το οτι ανεβαινουν με τα χρονια γτ ειναι υπαξιωματικος... Γι'αυτο σου λεω ζωααα με Ζ κεφαλαιο!
vanilla
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από vanilla »

V@SILIS έγραψε:
vanilla έγραψε: Λιγοι χαρηκαν πραγματικα κ λυπαμαι γιατι δεν το περιμενα απο ααπημενα προσωπα... Αλλα ποτε δε ξεχνω... Αυτο δεν ξερουν ισως για μενα!

ρε και μενα θα μπεις στρατο... Και ξερεις οι γνωστες... Ες! Ναι ρε θα μπω εχω ολα τα προσοντα που δεν εχεις εσυ και οι αλλοι! Αστα να πανε φιλε! Παντου υπαρχει χολη!
ειναι που ειναι πολυξεροι και δεν προλαβαινουν να διαλεξουν απο τις πολλες δουλειες να απασχοληθουν... Δλδ γραμμενος Στον οαεδ ανεργος ειναι πιο αξιολογο! 1
V@SILIS
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από V@SILIS »

vanilla έγραψε:Οριστε το επιπεδο ς ειναι αριστο... Δεν το καταλαβαινω που εφταιξες και τι τους χρωστας γενικα μιλαω... Και γω με 8,12 πτυχιο κ εψαχνα δουλεια φαντασου... Δοξα το θεο!
φιλαρακι την ημερα που ακουσα το τραγουδι και ειδα και ολα τα κλιπς για την εποπ μου ηρθε να πεταξω το laptop απ'εξω!
vanilla
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από vanilla »

V@SILIS έγραψε:
vanilla έγραψε:Ασε να μασανε λεφτα απο τους δικους τους ειναι πιο περηφανοι αυτοι μη κοιτας...
αλλα δεν σκεφτονται να πουν κοιταν τον ασφαλεια δημοσιου απο τα 20 του και εγω ουτε ενσημα δεν εχω... Κοιτα τον τελειωνει οικονομικα και θα το χρησιμοποιησει και μεσα! Κοιταν τον 1000 τον μηνα + το οτι ανεβαινουν με τα χρονια γτ ειναι υπαξιωματικος... Γι'αυτο σου λεω ζωααα με Ζ κεφαλαιο!
μαι χαρα ειμαστε... Εγω σχολη υγειονομικου σπουδασα αλλα ολο ασε κ ασεπ τζαμπα τα παραβολα κιολας... Ασε ρε δενμε νοιαζει κ καθολου... Αφου ο αντρας μ με παροτρεινε δεν με νοιαζει καθολου τι λενε...
vanilla
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από vanilla »

Καταλαβα... Τι να κανουμε δ πειραζει θα περασει... Χλιδα ειναι σε μοναδες επειτα... Υπομονη!1
V@SILIS
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από V@SILIS »

Μπραβο μπραβο! Τι ειδικοτητα?
vanilla
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από vanilla »

Ειμαι αποφοιτη ιατρικων εργαστηριων στο ατει λαρισας. Περασα πυροβολικο τωρα...
V@SILIS
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από V@SILIS »

Ωραια καλη σταδιοδρομια σου ευχομαι! Αλλα δεν ειναι ολα τοσο ευκολα και μεσα πεφτει τρελη υποτιμηση!
vanilla
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από vanilla »

Ευχαριστω το ιδιο κ σε σενα καλη καταταξη! Ξερω μ τα λεγε κ η αδερφη μ περσινη ς ειρα... Μεχρι που εφυγε απο κεντρο κ ηταν πολυ αλλιως οι συνθηκες!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Greek_Army »

V@SILIS έγραψε:Ωραια καλη σταδιοδρομια σου ευχομαι! Αλλα δεν ειναι ολα τοσο ευκολα και μεσα πεφτει τρελη υποτιμηση!

φίλε στον στρατό έτσι είναι
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Eleonora και 4 επισκέπτες