Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Μπορει να μην υπαρχει καποιος στο φορουμ με την συγκεκριμενη ειδικοτητα. Δες και λιγο τις σελιδες εδω στους επιτυχοντες μηπως βρεις κατι
Καλα δεν αγχωνομαστε κι'ολας χαλαρα. Εσυ ποτε μπηκες?
Παντως ηταν πιο ωραια πριν βγουν τα αποτελεσματα ολοι την ωρα ειμασταν online μαλωναμε γελουσαμε 1002 τωρα πεσμενα τα πραγματα!
Γεια σας παιδια. Κανενα νεο με τ σημειωματα. καποιος -α στην ειδικοτητα τεχνιτης τηλεπικοινωνιων?
Ή καποιος Χειριστης τερματικων τηλεπικοινωνιακων συστηματων και δικτυων; Μπαααα ε
; Καλαματα ειναι αυτο?

Nantia έγραψε:Ή καποιος Χειριστης τερματικων τηλεπικοινωνιακων συστηματων και δικτυων; Μπαααα ε; Καλαματα ειναι αυτο;
Υπάρχει και η πιθανότητα του ΣΕΤΥΛ (Στρατόπεδο Εκπαίδευσης Τηλεποικηνωνιών) στον Πύργο.
D.Y.K έγραψε:Nantia έγραψε:Ή καποιος Χειριστης τερματικων τηλεπικοινωνιακων συστηματων και δικτυων; Μπαααα ε; Καλαματα ειναι αυτο;
Υπάρχει και η πιθανότητα του ΣΕΤΥΛ (Στρατόπεδο Εκπαίδευσης Τηλεποικηνωνιών) στον Πύργο.
αχα

Εχω μια απορια... Επειδη δεν ξερω οταν θα πρεπει να μπουμε στα κεντρα ξερει κανεις αν περνουμε τιποτα μαζι μας. Απο ρουχα ενοω...
capo έγραψε:Εχω μια απορια... Επειδη δεν ξερω οταν θα πρεπει να μπουμε στα κεντρα ξερει κανεις αν περνουμε τιποτα μαζι μας. Απο ρουχα ενοω...
/forum/forum_posts.asp?TID=13
Σαν χθες μου φενεται που σαββατο βραδυ ελιωνα στο φορουμ μπας και βγουν. Και την αγωνια που ειχα. Πως περναει ο καιρος την τρελα μου...
Τελείωσε η αγωνία σας τώρα φίλε μου... Το ΓΕΣ σου δίνει την δυνατότητα να απολαύσεις ΚΑΙ το πάσχα ώς πολίτης, οπότε απόλαυσέ το! 

- diavivastis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 73
το ξερω ΔΥΚ και αυτο θα κανω και μετα τα κεφαλια μεσαD.Y.K έγραψε:Τελείωσε η αγωνία σας τώρα φίλε μου... Το ΓΕΣ σου δίνει την δυνατότητα να απολαύσεις ΚΑΙ το πάσχα ώς πολίτης, οπότε απόλαυσέ το!

-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 7
- Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
- Επάγγελμα: Μηχανολογος
25 χρονια ειναι capo ακομα ετσι δεν ειναι?
25; Εγω νομιζα 35 οσο και να ειναι. Εμεις εκει θα ειμαστε...mak έγραψε:25 χρονια ειναι capo ακομα ετσι δεν ειναι;

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες