Λιγα στρατιωτικα φανελακια και καλτσες σιγουρα. Οπως και καποια εξτρα εσωρουχα. Για επιπλεον θα σκεφτω και θα δω πως θα κινηθουν και οι υπολοιποι και θα πραξω και γω. Παντως καπου διαβασα για να αγορασουμε τζκετ. Με τιποτα δεν αγοραζω τζακετ. Ειναι υποχρεωμενοι να μας δωσουν!
takis2 έγραψε:Λιγα στρατιωτικα φανελακια και καλτσες σιγουρα. Οπως και καποια εξτρα εσωρουχα. Για επιπλεον θα σκεφτω και θα δω πως θα κινηθουν και οι υπολοιποι και θα πραξω και γω. Παντως καπου διαβασα για να αγορασουμε τζκετ. Με τιποτα δεν αγοραζω τζακετ. Ειναι υποχρεωμενοι να μας δωσουν!
θα σας δωσουν μεσα, ισως χρειαστει αργοτερα να αγορασετε goretex τζακετ και αρβυλα
Και εγω αυτα θα παρω επισης σκεφτομαι να παρω σλιπινγκ μπαγκ πρασινο σεντονι. Μπορει και αρβυλα διοτι οι μονιμοι δικαιουνται να εχουν αλλα απο αυτα του στρατου.
Εννοω οτι πρεπει να παρουμε και εμεις φορμες; Γιατι μια κοπελα ειπε οτι περυσι τους εδωσαν πολυ λιγα πραγματα. Τωρα οσο για τα γυναικεια δε με απασχολουν, ξερω τι να παρω
Nantia έγραψε:Εννοω οτι πρεπει να παρουμε και εμεις φορμες; Γιατι μια κοπελα ειπε οτι περυσι τους εδωσαν πολυ λιγα πραγματα. Τωρα οσο για τα γυναικεια δε με απασχολουν, ξερω τι να παρω
αστειευτηκα, ναι 2 φορμες ειναι καλα, θα μπορεις να την χρησιμοποιησεις και σαν πυζαμα, για να εισαι πιο ανετα
Nantia έγραψε:Εννοω οτι πρεπει να παρουμε και εμεις φορμες; Γιατι μια κοπελα ειπε οτι περυσι τους εδωσαν πολυ λιγα πραγματα. Τωρα οσο για τα γυναικεια δε με απασχολουν, ξερω τι να παρω
αστειευτηκα, ναι 2 φορμες ειναι καλα, θα μπορεις να την χρησιμοποιησεις και σαν πυζαμα, για να εισαι πιο ανετα
Ευχαριστω παιδια.Sleeping bag ακουσα στην αρχη δεν επιτρεπεται . Τι να πω. Οι φορμες σαν πυζαμα. Γιατι;
Ευχαριστω παιδια.Sleeping bag ακουσα στην αρχη δεν επιτρεπεται . Τι να πω. Οι φορμες σαν πυζαμα. Γιατι;
Ναι ορεξη ειχα! δεν δινομαι εγω σε καμια! μονο την ημερα που θα φυγω απο το κεντρο θα βγω εξω και θα φοναξω κοριτσιαααααααααα σσσσημμμμεερραααααααααααααααα ειμαι ευκολος! χαχαχαχαχαχα καλη τυχη σε ολλες!
ΣΑΒΒΑΣ έγραψε:Ναι ορεξη ειχα! Δεν δινομαι εγω σε καμια! Μονο την ημερα που θα φυγω απο το κεντρο θα βγω εξω και θα φοναξω κοριτσιαααααααααα σσσσημμμμεερραααααααααααααααα ειμαι ευκολος! Χαχαχαχαχαχα καλη τυχη σε ολλες!