Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
έφεδρος

Δημοσίευση από έφεδρος »

Καλησπέρα παιδιά και συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες. Κι εγώ επιτυχών Κατάλληλος

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ : Επιτυχών με συνολικά 845 μόρια στην ειδικότητα Πλήρωμα Άρματος LEO2Α4-2HEL ΤΘ (Ι1)

και όσον αφορά όσους δεν τα κατάφεραν, όλα είναι μια δοκιμασία, κάθε εμπόδιο για καλό... Να είστε γεροί να προσπαθήσετε πάλι ή και σε κάτι άλλο... Καλή σταδιοδρομία στους επιτυχόντες... Ρωτούσε ένας συνάδελφος - πλέον - για μονάδες ΤΘ... Ο capo νομίζω... Φίλε capo ΤΘ έχει Ροδο Σάμο Λέσβο Λήμνο Χίο, και από ηπειρωτική Ελλάδα όλη η Θράκη, Πολύκαστρο Κιλκίς, Λιτόχωρο Κατερίνης, Γιάννενα μια μονάδα κλπ. Μακρυά από Πετροχώρι Ξάνθης... Ήμουν δόκιμος στην 25 ΕΜΑ (Επιλαρχία Μεσαίων Αρμάτων) στα LEO 1A5, ... Αίμα όχι ΕΜΑ... Αυτά για την ώρα. Καλή αρχή και ο Θεός μαζί μας

AnnaGavr
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από AnnaGavr »

Συγχαρητήρια!
έφεδρος

Δημοσίευση από έφεδρος »

Σ'ευχαριστώ! Και σε εσένα ευχομαι τα καλύτερα AnnaGavr...

vanilla
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από vanilla »

έφεδρος έγραψε: Σ'ευχαριστώ! Και σε εσένα ευχομαι τα καλύτερα AnnaGavr...

μπραβο αυτα ειναι μορια φιλε! Μπραβο σου.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 176

Δημοσίευση από D.Y.K »

έφεδρος συγχαρητήρια αδερφέ.
Πάντως μια παρατήρηση άν μου επιτρέπεις.
Εγώ με τόσα μόρια θα επέλεγα ευνοικότερη ειδικότητα.
Αδερφέ μου 845 μόρια είναι πάρα πολλά.
Συγχαρητήρια και πάλι εντούτις και καλή σταδιοδρομία!
έφεδρος

Δημοσίευση από έφεδρος »

Ναι, είναι όντως καλά μόρια, να το ήξερα να δήλωνα οικονομικό, γιατί τελείωσα οικονομικά ΑΕΙ, αλλά δεν είχα βίσμα και δεν ήθελα να ρισκάρω πολύ... Δεν πειράζει, πάλι δόξα τω Θεώ
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μια χαρά είσαι φίλε μου.
Καλή σταδιοδρομία!
έφεδρος

Δημοσίευση από έφεδρος »

Φίλε D.Y.K έχεις απόλυτο δίκιο, άλλα είχε λίγες θέσεις το οικονομικό - 10 -. Αλλά αποδείχθηκε ότι το έπιανα πανηγυρικά... Αλλά όπως προείπα... Βίσμα γιοκ... Πάλι καλά... Και σε σένα συγχαρητήρια!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Να σαι καλά φίλε μου! Εικόνα

Εικόνα

Σάββας Ανθ/γος Ά ΣΤ

Δημοσίευση από Σάββας Ανθ/γος Ά ΣΤ »

Παιδια εχω περασει πληρωμα ερπιστριοφορων ΠΖ θελω να ανταλαξουμε μσν ωστε να γνωριστουμε ηδη απο τωρα πριν μπουμε μεσα... λοιπον μανος λεγε ρε φιλε... απο θεσσαλονικη αν θυμαμαι καλα. το μσν μου ειναι grieche_25@yahoo.de
Άβαταρ μέλους
diavivastis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από diavivastis »

Και εγω εκει ειμαιΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα γιατι δεν κανεις λογαριασμο εδω να σε στειλω προσωπικο μηνυμα μην δινεις Τα στοιχεια σου δημοσια.
ΟΙ ΓΕΝΝΑIΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΙ...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από illy »

έφεδρος έγραψε:Φίλε D.Y.K έχεις απόλυτο δίκιο, άλλα είχε λίγες θέσεις το οικονομικό - 10 -. Αλλά αποδείχθηκε ότι το έπιανα πανηγυρικά... Αλλά όπως προείπα... Βίσμα γιοκ... Πάλι καλά... Και σε σένα συγχαρητήρια!
φετος δεν ηταν θεμα βυσματος... Φετος ηταν θεμα μοριων κ αποδειχθηκε κιολας κ μπραβο τους που ηταν αξιοκρατικα φετος! Αλλωστε δεν μπορουσαν να κανουν κ αλλιως σε οτι αφορα τα μορια διοτι ο καθενας μας ηξερε τι μορια ειχε κ αν εβλεπε οτι ηταν εκτος θα μπορουσε ανεοτατα να κανει ενσταση... Κκαως φιλε μου που Δεν εβαλες την ειδικοτητα που σπουδασες, μην βλεπεις περυσι, φετος ηταν αλλιως... Κ ενας φιλος μου ειχε δηλωσει αρτοποιος-7 θεσεις νομιζω-, με προυηπρεσια κ ελεγα οτι θα τον φανε στην στροφη τα βυσματα αλλα τελικα περασε με την αξια κ μαλιστα εχει τα μορια του πρωτου, της υψηλοτερης βαθμολογιας

Dum spiro spero
S.O.S

Δημοσίευση από S.O.S »

Δεν μπορειται να καταλάβεται γιατι Φέτος δεν ηταν Θέμα Βύσματος; Τι Νομίζεται το Πασοκ δεν ηθελε να βάλει τα δικά του παιδία; Η δουλία ηταν της προηγούμενης Κυβέρνησης η οποία Φρόντησε να αφήσει μεχρι το τέλος λιγο παραπανω απτα άτομα που χρειαζόταν! Το Πασοκ δεν μπορουσε να κάνει τιποτα απολύτως! Αν μπορουσε θα εκανε Πισεψτε με! Αν μπορουσε θα τα ακυρωνε ολα και ξανά απτην αρχη, Αλλα η Νδ εκανε ειδη την δουλια μάγκες! Καλή Σταδιοδρομία Και κάλη Κατάταξη σε Ολους!
εποπ

Δημοσίευση από εποπ »

Σκοπετο 2-4 ορχος αρματων οχηματων
PIGKOYINOS
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από PIGKOYINOS »

870 μορια αλανια εγω. ενδοξο σεμ. τι εφεδρος και πρασινα αλογα... (πλακα κανω) μπραβο φιλε καλοσ

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες