Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

Ρε παιδια, αλλο ειναι το ποινικο μητρωο που παιρνουμε απο τα κεπ και αλλο ειναι η αιτηση που θα κατθεσουμε οταν παρουσιαστουμε... Την αιτηση εμεις θα τη συμπληρωσουμε, θα την υπογραψουμε μπροστα σε καποιον υπαλληλο του κεπ η της αστυνομιας, οπου γινονται επικυρωσεις και θα μας κανουν το γνησιο της υπογραφης! Αν πατε στα κεπ να παρετε ποινικο μητρωο και πειτε για το στρατο δε θα γινει δεχτο...

ΣΤΕΛΛΑ

Δημοσίευση από ΣΤΕΛΛΑ »

Στην προκηρυξη αναφερει τιποτα για υπευθηνη δηλωση οταν καταταγουμε; Αν ναι που;
ΣΤΕΛΛΑ

Δημοσίευση από ΣΤΕΛΛΑ »

Ενταξει παιδια τωρα το ειδα, σορρυ
thomas epop 2004

Δημοσίευση από thomas epop 2004 »

Ρε μάγκες το σκεφτήκατε καλά αυτό που πάτε να κάνετε, να μπείτε στο στρατό και μάλιστα σαν ΕΠΟΠ; Σας μιλάω εκ πείρας είναι χαλια εγώ προσωπικά περιμένω να φύγωΕικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Greek_Army »

Εσύ φίλε μου μπήκες επειδή νόμιζες ότι ήτανε δημόσιο.
Xristos

Δημοσίευση από Xristos »

Ρε παιδία οταν παρουμε το χαρτι για την καταταξη θα μας πουν δεν ειναι τιποτα! Με την Υπευθυνη δηλωση πας στο κεπ η στην Αστυνομια και το συμπληρωνεις εκεί και βάζουν μια υπογραφη και σφραγιδα 5 λεπτα δουλια!
Brian Peppers
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Brian Peppers »

Εγω παλι ακουσα οτι πρεπει να τη βγαλεις απο το δικαστηριο αυτη την αιτηση, να στην υπογραψουν εκει, ραδιοαρβυλικι ακομη και τωρα που μαθαμε τα αποτελεσματα, ελεοςΕικόνα
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

Αυτο ισχυε παλια, τωρα το ποινικο μητρωο θα το παρει η υπηρεσια μονη της απο τα δικαστηρια (στα πλαισια μειωσης της γραφειοκρατιας)
mimis25
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από mimis25 »

thomas epop 2004 έγραψε:ρε μάγκες το σκεφτήκατε καλά αυτό που πάτε να κάνετε, να μπείτε στο στρατό και μάλιστα σαν εποπ; σας μιλάω εκ πείρας είναι χαλια εγώ προσωπικά περιμένω να φύγωΕικόνα

και εγω εποπ ειμαι και ειναι μια χαρα. απλως εσυ δε γουσταρεις τη συγκεκριμενη δουλεια. ΄η εισαι επιλαχων και λες δε ριχνω μια βομβα να φοβηθουμε μερικοι που τα πιστευουν μηπως και δε πανε.Εικόνα ενα απο τα δυο
ΓΙΑΝΝΗ_Σ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗ_Σ »

Εδω που τα λεμε παρα πολλοι εποπ κανουν αναφορα για παραιτηση ακομα και πριν συμπληρωσουν 3 χρονια... Μην λεμε και οτι θελουμε, δεν αντεχουν και ολοι. Παιζουν πολλα ρολο, σε τι μοναδα εισαι τι χαρακτηρα εχεις και αλλα πολλα... Αλλοο να εισαι εποπ τεθωρακισμενα η πεζικο η ειδικες δυναμεις... Η αληθεια ειναι πως οι αξιωματικοι τους εποπ δεν τους εχουν και στην καλυτερη εκτιμηση... Αλλα αν κανεις την δουλεια σου ποτε δεν θα εχεις προβλημα... Συνηθως οι κομπλεξικοι ειναι αυτοι που σπαζονται
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Rafale »

Ο στρατος ειτε εισαι τθ ειτε πζ, υπ μχ το ενα και το αυτο ειναι. Δεν παυει να ειναι στρατος. Με τις υπηρεσιες με τις ασκησεις κλπ. Σαν βαζεις το χακι παντου και παντα ειναι το ιδιο. Και σε ενα ξερονησι να υπηρετουσες θα ελεγες "πω πω πολυ ησυχια βαριεμαιιιι" θελω να πω οτι φταιμε και εμεις που δεν ειμαστε ευχαριστημενοι με τιποτα. Ανικανοποιητοι πληρως. Ειπαμε αλλοι χαρακτηρες αντεχουν τη στολη και Ολα τα επακολουθα αυτης και αλλοι οχι.
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από anna.nikos »

Δεν γνωριζω πως θα ειναι, αλλα με την τοση κριση και ανεργια που μαστιζει αυτη την εποχη, θα κανω υπομονη. Γιατι σε ιδιωτη καλυτερα ειναι; Εκει καλυτερα σου φερονται; Εκει δουλευεις ποσες ωρες και με αβεβαιο μελλον.
Σάββας Ανθ/γος Ά ΣΤ

Δημοσίευση από Σάββας Ανθ/γος Ά ΣΤ »

Γεια σας παιδια! και εγω επιτυχων ειμαι πληρωμα ερπιστριοφώρων ΠΖ εχθες ανακαλυψα φορυμ με την νεα μας συζητηση, ποιο χαλαρα αυτη την φορα, και χωρις αγχος, θα ηθελα πολυ να μαθω καποια ατομα απο εδω μεσα τους καινουργιους μου ς υ ν α δ ε ρ φ ο υ ς, χαρηκα πολλυ που περασα παρα πολλοι οπως ολοι.
παιδια ειμαστε μονοιμοι επιτελους.
οτι και ζορι και να φαω στο κεντρο απο+κλειεται να φυγω εξω δεν υπαρχει τιποτα.
σαββας απο σερρες!
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Rafale »

Γεια σου σαββα απο σερρες. Καλως ηρθες στο φορουμ. Συγχαρητηρια για την επιτυχια σου. Καλη σταδιοδρομια και καλη προσαρμογη
manosmail
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από manosmail »

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ : Επιτυχών με συνολικά 435 μόρια στην ειδικότητα Πλήρωμα ερπυστριοφόρων ΠΖ (Ι1)

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες