Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Thomah

Δημοσίευση από Thomah »

Το 90% των παιδιών που ήμασταν από την αρχή περάσαμε. Σουπερ. Και γω πλήρωμα ερπυστριοφόρων δήλωσα και εκεί πέρασα. Ωραία αντε να δούμε πότε θα μας ενημερώσουνε τώρα και καλό μας ξεκίνημα στην καινούργια μας ζωή. Παιδιά συγχαρητήρια σε όλους σας, και ελπίζω όσοι περάσανε να περάσανε με την αξία τους και να το ήθελαν πραγματικά. Λογικά όλο και με κάποιον από εσάς θα είμαι στο κέντρο εκπαίδευσης, αλλά δεν θα ξέρω ποιος είναι ποιος.
Brian Peppers
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Brian Peppers »

Παντως ετοιμαστειτε να φαμε γερο τουφεκιδι μεσα, θα μας φερονται σαν σκουπιδια, θα λιωσουμε, χαλαλι γουσταρωΕικόνα Μου τα ειπε ενα φιλαρακι που περασε περσυ εποπΕικόνα

anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από anna.nikos »

Brian Peppers έγραψε: Παντως ετοιμαστειτε να φαμε γερο τουφεκιδι μεσα, θα μας φερονται σαν σκουπιδια, θα λιωσουμε, χαλαλι γουσταρωΕικόνα Μου τα ειπε ενα φιλαρακι που περασε περσυ εποπΕικόνα

μην υπερβαλης, θα ειναι δυσκολα αλλα οχι οτι θα μας φερονται σαν σκουπιδια.
Brian Peppers
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

anna.nikos έγραψε:
Brian Peppers έγραψε: Παντως ετοιμαστειτε να φαμε γερο τουφεκιδι μεσα, θα μας φερονται σαν σκουπιδια, θα λιωσουμε, χαλαλι γουσταρωΕικόνα Μου τα ειπε ενα φιλαρακι που περασε περσυ εποπΕικόνα

μην υπερβαλης, θα ειναι δυσκολα αλλα οχι οτι θα μας φερονται σαν σκουπιδια.
κι'ομως ετσι ειναι, μου τα ειπε το φιλαρακι μου, δε ειχε λογο να μου πει ψεμματα, το πρωτο καιρο ομως, μετα θα χαλαρωσουνε τα πραματα εως οτου ορκιστουμε και φυγουμε σε μοναδες οπου θα ειμαστε στρατιωτικοι υπαλληλοι

Brian Peppers
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Τελος παντων σημασια εχει οτι περασαμε, απο κει και περα και τα κεφαλια να μας κοψουν μεσα δε με νοιαζειΕικόνα

Άβαταρ μέλους
diavivastis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από diavivastis »

Brian Peppers έγραψε:Τελος παντων σημασια εχει οτι περασαμε, απο κει και περα και τα κεφαλια να μας κοψουν μεσα δε με νοιαζειΕικόνα

ακριβως μαν! Ολα τα αλλα παλευονται εδω περιμεναμε τοσο καιρο!
ΟΙ ΓΕΝΝΑIΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΙ...
Brian Peppers
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Πολυ σωσταΕικόνα

vanilla

Δημοσίευση από vanilla »

Παιδια οντως ετσι θαναι πολυ δυσκολα μεχρι να ορκιστουμε αλλα σκεφτειτε ποσο περιμεναμε να δουμε οτι πετυχαμε ! Οποτε Μην ακουσω τπτ για συμπληρωση θεσεων της 8 σειρας μας απο επιλαχοντες... Χαχαχαχα φανταζεστε ναμαστε η μοναδικη σειρα που δεν ειχε εποπ απο επιλαχοντες ; Πω πω γελια που θα γινουν... Ναστε καλα και γερα παιδια...
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

vanilla έγραψε:Παιδια οντως ετσι θαναι πολυ δυσκολα μεχρι να ορκιστουμε αλλα σκεφτειτε ποσο περιμεναμε να δουμε οτι πετυχαμε ! Οποτε Μην ακουσω τπτ για συμπληρωση θεσεων της 8 σειρας μας απο επιλαχοντες... Χαχαχαχα φανταζεστε ναμαστε η μοναδικη σειρα που δεν ειχε εποπ απο επιλαχοντες ; Πω πω γελια που θα γινουν... Ναστε καλα και γερα παιδια...
σίγουρα θα έχει επιλαχόντες ακριβώς για τον λόγο που είπες, περιμέναμε καιρό για να δούμε αν πετύχαμε... Κάποιοι ήδη έχουν βολευτεί, κάποιοι έχουν περάσει σε ειδικότητα που δε θέλουν, κάποιοι δίνουν και στρατολογία, ναυτικό, αεροπορία και θα προτιμήσουν να πάνε εκεί και κάποιοι άλλοι θα τα παρατήσουν αφού μπουν... Οπότε οι επιλαχόντες έχουν ελπίδες για αυτό παιδια (επιλαχόντες) μην απογοητεύεστε!Εικόνα
vanilla

Δημοσίευση από vanilla »

Δεν αποθαρρυνω επιλαχοντες. Πλακα Εκανα και ειπα οτι ηταν τοσο αγωνιωδη τα αποτελεσματα που δεν πρεπει κανεις να φυγει οτι και αν συμβει εκτος θεμας υγειας εννεοιται...
Brian Peppers
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Αισιοδοξια πανω απ'ολα
vanilla

Δημοσίευση από vanilla »

Brian Peppers έγραψε:Αισιοδοξια πανω απ'ολα
εννοειται... Εικόνα
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από helen »

Brian Peppers έγραψε: Παντως ετοιμαστειτε να φαμε γερο τουφεκιδι μεσα, θα μας φερονται σαν σκουπιδια, θα λιωσουμε, χαλαλι γουσταρωΕικόνα Μου τα ειπε ενα φιλαρακι που περασε περσυ εποπΕικόνα σιγα χαλαρωσε λιγο ενταξει δυσκολα θα ειναι αλλα λιγο πολυ ξερουμε τι θα κανουμε. Μην μας αγριευεις δεν παμε και στον πολεμο. Μπρρρρρ μας τρομαζεις. Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
diavivastis
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από diavivastis »

helen έγραψε:
Brian Peppers έγραψε: Παντως ετοιμαστειτε να φαμε γερο τουφεκιδι μεσα, θα μας φερονται σαν σκουπιδια, θα λιωσουμε, χαλαλι γουσταρωΕικόνα Μου τα ειπε ενα φιλαρακι που περασε περσυ εποπΕικόνα σιγα χαλαρωσε λιγο ενταξει δυσκολα θα ειναι αλλα λιγο πολυ ξερουμε τι θα κανουμε. Μην μας αγριευεις δεν παμε και στον πολεμο. Μπρρρρρ μας τρομαζεις. Εικόνα

Εικόνα

κανα νεοτερο για τα σημειωματα καταταξης εχουμε;
ΟΙ ΓΕΝΝΑIΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΙ...
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από helen »

Ακομη νωρις ειναι ειπαν την παρασκευη απο την στρατολογια. Θα μας ενημερωσουν.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες