Λοιπον για κατι παιδια που δεν εχουν ιδεα και βλεπω που λενε για ορκομοσια μετα τους 6 μηνες! καθομαστε 40 μερες κλεισμενοι μεσα βασικη εκπεδαιυση σαν τους φανταρους κανουμε μετα τις 40 μερες ορκιζομαστε και εχουμε στο καπακι αδεια ορκομοσιας 2 μερες σαβκυριακο. μετα ενα διμινο περναμε σολειο μαχητη, μιλια, πορειες βολες κ. τ. λ και τα καλυτερα ειναι στο τελευτεο δημινο εκπεδευση ειδικοτητας! μεσα σε ολα αυτα ειναι κανονικα σκοπιες κ. τ. λ. το πρωτο δημινο ειναι δυσκολο μετα ολα στρωνουν προς το καλυτερο!6 μηνες συνολικη εκπεδαιυση για τις πιο πολλες ειδικοτητες καλη καταταξη!
Ολα Πιθανα φίλε η Ελλαδα δυστηχως ειναι Μονο Η Αθήνα Εγω απο Αλεξανδούπολη ειμαι Επειδη εχω μια Γνωστη Στο στρατολογικο Κέντρο Μου ειπε οτι Τα Περιμένουν Τελη Φεβρουαρίου Εδω τα σημειωματα!
S.O.S έγραψε: Ολα Πιθανα φίλε η Ελλαδα δυστηχως ειναι Μονο Η Αθήνα Εγω απο Αλεξανδούπολη ειμαι Επειδη εχω μια Γνωστη Στο στρατολογικο Κέντρο Μου ειπε οτι Τα Περιμένουν Τελη Φεβρουαρίου Εδω τα σημειωματα!
Που είστε ρε παιδιά και σας έχασα. Κλειδώθηκε η άλλη σελίδα που μιλούσαμε για ταποτελέσματα και σας έχασα. Τώρα σας βρήκα. Παιδιά και γω πέρασα αλλά ακόμη δεν ξέρω που θα με στείλουνε. Πήρα τηλ στο στρατολογικό γραφείο και μου είπανε ότι θα με ενημερώσουνε μόλις έρθουν τα χαρτιά μου. Πόσοι περάσανε αληθεια από όλλα τα παιδιά που μιλόυσαμε εδώ μέσα;