Μην τρομοκρατεις τον κοσμο! Δεν ειναι κ τοσο τραγικα τα πραγματα...δεκανεας έγραψε:Ετοιμαστειτε για τρελο σκοπετο οι υπηρεσιες ειναι πολλες κ συνεχως παραιτουνται επ. Οπ. Προετοιμαστειτε καταλληλα
Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 92
Dum spiro spero
Δεν τρομοκρατω κανεναν, ισα ισα που ευχομαι σε ολους καλη σταδιοδρομια, αλλα τα πραγματα μεσα ετσι εχουν. Δεν ειπα να παραιτηθουν ουτε εγω παραιτουμαι απλα τα πραγματα ειναι δυσκολα.illy έγραψε:Μην τρομοκρατεις τον κοσμο! Δεν ειναι κ τοσο τραγικα τα πραγματα...δεκανεας έγραψε:Ετοιμαστειτε για τρελο σκοπετο οι υπηρεσιες ειναι πολλες κ συνεχως παραιτουνται επ. Οπ. Προετοιμαστειτε καταλληλα
-
- Στρατηγός
Δεν ειναι σε ολες τις μοναδες το ιδιο
Ειναι αναλογα τον διοικητη, τον λοχαγο, τον ταξιαρχο κλπ...

Dum spiro spero
Σιγουρα αλλα καποιοι θα πεσουν σε αυτον τον διοικητη, τον λοχαγο, τον ταξιαρχο που λες.illy έγραψε:Δεν ειναι σε ολες τις μοναδες το ιδιοΕιναι αναλογα τον διοικητη, τον λοχαγο, τον ταξιαρχο κλπ...
-
- Στρατηγός
Σαφεστατα... Αλλα καπου ειναι ευνοικα κ καπου οχι! Υοαρχουν οι καλες μερες κ οι κακες μερες... Ετσι δεν ειναι?
Dum spiro spero
Ακριβως ετσι ειναι! Αν δεν φευγαν ατομα απο καθε σειρα επ. Οπ θα ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα, η αρχη ειναι ζορι αλλα οσο θα περνανε τα χρονια θα ειναι καλυτερα καποια ατομα δεν το καταλαβαινουν αυτο κ φευγουν κ αυτο ειναι εις βαρος αυτων που θελουν να μεινουν κ να Συνεχισουν.illy έγραψε:Σαφεστατα... Αλλα καπου ειναι ευνοικα κ καπου οχι! Υοαρχουν οι καλες μερες κ οι κακες μερες... Ετσι δεν ειναι;
Για κεντρο παρουσιασεως ξερει κανεις για ερπιστριοφορα;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 93
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
Kostas13 έγραψε:Για κεντρο παρουσιασεως ξερει κανεις για ερπιστριοφορα;
για πληρωμα ερπιστρ πεζικου ρωτησα και μου ειπαν οτι περισυ παρουσιαστηκαν αυλωνα απο την αρχη και εκατσαν εκει 5μιση μηνες. Η συγκεκριμενη ιδικοτητα παει αυλωνα στους τεθωρες. Οποτε δεν θα εχουμε λοχαγο αλλα ιλαρχο!

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Παιδια εμαθε κανενας να μου πει τι θα γινει με τα σημειωματα καταταξης ποτε και πως θα τα παραλαβουμε; Γιατι πηγα απο τη στρατολογια και μου ειπαν να μη βιαζομαι... Χαχαχα
KAITH έγραψε:Kostas13 έγραψε:Για κεντρο παρουσιασεως ξερει κανεις για ερπιστριοφορα;
για πληρωμα ερπιστρ πεζικου ρωτησα και μου ειπαν οτι περισυ παρουσιαστηκαν αυλωνα απο την αρχη και εκατσαν εκει 5μιση μηνες. Η συγκεκριμενη ιδικοτητα παει αυλωνα στους τεθωρες. Οποτε δεν θα εχουμε λοχαγο αλλα ιλαρχο!
δε μας απασχολει αν εχουμε λοχαγο ή τπτ αλλο. Αλλα το που θα ξενιτευτουμε.
kosts13 ΑΛΛΑΞΕΣ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΠΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕΙΣ;Kostas13 έγραψε:KAITH έγραψε:Kostas13 έγραψε:Για κεντρο παρουσιασεως ξερει κανεις για ερπιστριοφορα;
δε μας απασχολει αν εχουμε λοχαγο ή τπτ αλλο. Αλλα το που θα ξενιτευτουμε.

Το σκεφτηκα καλυτερα και θα παω. Στην αρχη ηταν λιγο η απογοητευση που δε περασα εκει που ηθελα.
Kostas13 έγραψε:Το σκεφτηκα καλυτερα και θα παω. Στην αρχη ηταν λιγο η απογοητευση που δε περασα εκει που ηθελα.

DiMiTrA P έγραψε:Kostas13 έγραψε:Το σκεφτηκα καλυτερα και θα παω. Στην αρχη ηταν λιγο η απογοητευση που δε περασα εκει που ηθελα.
εσυ τι εκανες;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες