Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

cristi έγραψε:την καιτη ρωτησα σα γυναικα εκτος αν απαντας για εκεινη Εικόνα

Μονο η πρωτη γραμμη πηγε σε εσενα βρε cristi.Εικόνα

KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 93
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

cristi έγραψε:Αφου πιστευεις καιτη οτι δεν μπορεις να ανταπεξελθεις δωσε τη θεση σου σε καποια αλλη που μπορει. Φιλικα παντα σου μιλαω

δεν μιλω προσωπικα για μενα γιατι αν το κανω θα παρεξηγηθω. Μιλαω παντα γενικα για το συνολο των γυναικων και για την πλειοψηφια. Και φυσικα καλα κανουν ολες και δηλωνουν. Φταινε εκεινοι που δεν τις αξιολογουν σωστα και τις περνανε.
κι εγω φιλικα παντα θεωρω οτι ειμαι καλυτερη και απ'τους αντρες αλλα δεν μιλαω για μενα ετσι;
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

cristi έγραψε:Γινε πιο σαφης δεν καταλαβα; Ποια πρωτη γραμμη;

Θα βγουμε εκτος θεματος παλι...
Η πρωτη γραμμη απο αυτα που εγραψα... Και δεν απαντησα σε εσενα, εξεφρασα μια γνωμη.Εικόνα
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Απο την στιγμη που εχω αντρα εποπ και μου λεει ποσο πισω τους πανε οι γυναικες και οτι δεν κουβαλανε τον εξοπλισμο στις βολες και πολλα αλλα. Ντρεπομαι για λογαριασμο τους. Κι επειδη ειμαι γυναικα πρεπει να ειμαι και αδικη; Αφου εχουν δικιο οι αντρες που παραπονιουνται. Σορυ αλλα αυτα πιστευω εγω
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Θα προσπαθησω να ειμαι παραδειγμα προς μιμηση αυτο μονο. Καλη τυχη σε ολους οσους περασαν και να το απολαυσουν οσο μπορουν. Γιατι ο στρατος ειναι και γλυκος παρολες τις δυσκολιες.Εικόνα
ProSiNNeR
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από ProSiNNeR »

Πρωτα να πω συγχαρητηρια σε οσους/ες περασαν και καλη σταδιοδρομια.
Περασα και γω αλλα δεν παιζει να παω, με αυτα που ειδα οσο ειμαι φανταρος τον σιχαθηκα τον στρατο αν δεν ειχα καταταγει τον Αυγουστο μαλλον θα πηγαινα αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι και ως επ. Οπ θα σχηματιζα την ιδια γνωμη αργα η γρηγορα, τελικα δεν ειναι ο στρατος για ολους ασχετα αν εχει καλα λεφτα, σιγουρια και ολα αυτα που θελει καποιος στις μερες μας.
Καλη τυχη σε ολους.
GR

Δημοσίευση από GR »

Αλλο σαν φανταρος και αλλο σαν επ. οπ εγω αυτο που ειδα σαν φανταρος ειναι οτι τους επ. οπ τους προσεχανε πολυ. βεβαια αυτο δεν γινεται παντου και παντα αναλόγως και σε το σωμα εισαι
οπου και να πας παντα θα εχει καποιον στο κεφαλι σου ειτε στον στρατο ειτε καπου αλλου.

υ. ς μια συμβουλη μην βιαστεις να το απορριψεις εφοσον περασες! εξω πεφτει πινα τρεληΕικόνα
Άβαταρ μέλους
diavivastis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από diavivastis »

KAITH έγραψε:Θα προσπαθησω να ειμαι παραδειγμα προς μιμηση αυτο μονο. Καλη τυχη σε ολους οσους περασαν και να το απολαυσουν οσο μπορουν. Γιατι ο στρατος ειναι και γλυκος παρολες τις δυσκολιες.Εικόνα

εννοειται πως θα ειμαστε στο ιδιο πληρωμα! Τετοια ατομα θελω να με πλαισιωνουν! Και εγω αποδιδω καλυτερα!
ΟΙ ΓΕΝΝΑIΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΙ...
gaga

Δημοσίευση από gaga »

Και εγω μηχανικο περασα... Γιατι κλειδςσε ομως ο θεμα που εφτιαξες με την 8η σειρα εποπ. Εχεις φεις;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από illy »

ProSiNNeR έγραψε:Πρωτα να πω συγχαρητηρια σε οσους/ες περασαν και καλη σταδιοδρομια.
Περασα και γω αλλα δεν παιζει να παω, με αυτα που ειδα οσο ειμαι φανταρος τον σιχαθηκα τον στρατο αν δεν ειχα καταταγει τον Αυγουστο μαλλον θα πηγαινα αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι και ως επ. Οπ θα σχηματιζα την ιδια γνωμη αργα η γρηγορα, τελικα δεν ειναι ο στρατος για ολους ασχετα αν εχει καλα λεφτα, σιγουρια και ολα αυτα που θελει καποιος στις μερες μας.
Καλη τυχη σε ολους.
Θα κανω μια παραλλαγη του νικ σου κ θα σου πω πως αν ενιωθες σαν φυλακισμενος οταν ησουν μεσα σαν φανταρος τοτε καλα αποφασισες που δεν θα πας... Απο την αλλη ομως σκεψου οτι τωρα θα εισαι μονιμος κ θα εχεις κ τα χρηματα σου... Δες το διαφορετικαΕικόνα Παρ'το αλλιως που λεμεΕικόνα Πηγαινε κανε την εκπαιδευση σου κ αν δεν θες φυγε πριν ορκιστεις! Αν επιτρεπεται σε τι ειδικοτητα περασες?
Dum spiro spero
πιπις

Δημοσίευση από πιπις »

Γεια σας παιδια, συγχαρητηρια σε οσους περασανε. Εγο που πηγα φανταρος ηταν μια χαρα και ας εκανα 17 μηνες. Παιδια ειναι πολυ δυσκολα εξω για το θεμα μεροκαματο για ξανασκεψουτο prosinner. Λεω εγο τωρα ε!
ProSiNNeR
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

illy έγραψε:
ProSiNNeR έγραψε:Πρωτα να πω συγχαρητηρια σε οσους/ες περασαν και καλη σταδιοδρομια.
Καλη τυχη σε ολους.
Θα κανω μια παραλλαγη του νικ σου κ θα σου πω πως αν ενιωθες σαν φυλακισμενος οταν ησουν μεσα σαν φανταρος τοτε καλα αποφασισες που δεν θα πας... Απο την αλλη ομως σκεψου οτι τωρα θα εισαι μονιμος κ θα εχεις κ τα χρηματα σου... Δες το διαφορετικαΕικόνα Παρ'το αλλιως που λεμεΕικόνα Πηγαινε κανε την εκπαιδευση σου κ αν δεν θες φυγε πριν ορκιστεις!Αν επιτρεπεται σε τι ειδικοτητα περασες;

Πληρωμα ερπυστριοφορων ΠΖ
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από illy »

Ξανασκεψου το για ολα τα παραπανω που σου ειπα...Carpe diemΕικόνα
Dum spiro spero
ProSiNNeR
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Βασικα δεν μπορω να κανω κατι που δεν θελω μονο για τα λεφτα ρε συ.
Άβαταρ μέλους
Nicolas_mk2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nicolas_mk2 »

illy έγραψε:Ξανασκεψου το για ολα τα παραπανω που σου ειπα...Capre diemΕικόνα

Όχι capre βρε κάφρε... !ΕικόναΕικόναΕικόνα Εικόνα
Στρατός και θητεία