Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
naoume
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από naoume »

Ευχαριστω πεζοναυτη!
ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ

Δημοσίευση από ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ »

naoume έγραψε:Ευχαριστω πεζοναυτη!
ΤΠΤ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από anna.nikos »

Μαθατε αν ο τωρινος διαγωνισμος ηταν αξιοκρατικος; Ηταν ευκολο να μπεις; Οσοι δεν περασαν τελικα αθληματα τους περασαν?
S.O.S

Δημοσίευση από S.O.S »

Τελη Φεβρουαρίου Θα ειναι Στα Στρατολογικά Γραφεία Τα σημειώματα Καταταξης!
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Πριν να γινει αλλαγη στην μορφη της ιστοσελιδας του στρατου ειχα βρει για την εκπαιδευση εποπ στα κεντρα που εγραφε κ το ημερησιο προγραμμα. Γνωριζετε αν υπαρχει κατι αντιστοιχο τωρα?
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Περα απο το χαρτι καταταξης χρειαζετε καποιο αλλο δικαιολογιτικο για το κεντρο?
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

KAITH έγραψε:
446 γυναικες... Καλα ειναι.

Δηλαδη περιπου 22%. "Καλα" λεγοντας; Μηπως το βλεπεις γυναικοκεντρικα;
Πολυ κακο ποσοστο. Θα επρεπε να ειναι κατω απο 10%.
Μηπως ξερει κανεις ποσοστωση ανα ειδικοτητα;
Πληρωμα ερπυστριοφορων ΠΖ;
Πληρωμα αρματων ΤΘ;

KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 93
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

Σε μενα το λες αυτο; Που αμα δεις στα πιο παλια μου μηνυματα εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να λεω οτι δεν πρεπει να μπαινουν τοοοσες πολλες γυναικες στο στρατο. Το "καλα" το ειπα ειρωνικα δηλαδη παλι καλα που ειναι μονο τοσες. Θα μπορουσε να ηταν και περισσοτερες. Αν δεις παραπανω εκαναν 3100 γυναικες αιτηση και 3700 αντρες. Ξερω πολυ καλα οτι εχουμε αναγκη απο επανδρωση στο στρατο καποιοι αλλοι ομως που κανουν κουμαντο σ'αυτα τα θεματα μαλλον δεν τους νοιαζει.
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από takis2 »

Μπορεις να ριξεις λιγο το ποσοστο Καιτη με την απουσια σου απο την καταταξη! Αν πιστευεις οτι δε πρεπει ν μπαινουν γυναικες στο στρατο. Χαχα...
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Διοτι μειωνεται το αξιομαχο.
Παντως απo oτι ειδα η φετινη γυναικεια φουρνια πρεπει να ειναι πολυ πιο αξιομαχη απο τις προηγουμενες.
Φετος επεφτε τρελο κοψιμο πριν τα αθληματα. Κοντες, παχυσαρκες και (πειραγμενες) σπιτι τους. Αλλωστε αυτο ηταν το δικαιο. Να γινει το ξεκαθαρισμα και να περασουν μονο οι ικανες.
vicky
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από vicky »

Ναι ετσι ήταν su-35
εκοβαν αρκετες
ΑΤΙΘΑΣΗ Ε.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από ΑΤΙΘΑΣΗ Ε. »

Και παλι υπηρχαν ορισμενες... [που δεν ξερω πως ξεφυγαν απο την επιτροπη απαλλαγων... ] ενταξει τα κοριτσια δεν... Πως να το κανουμε οταν μου κανει η αλλη το χιλιαρι σε 7 λεπτα... Και δεν περναει τιποτα Στα ορια τι να πω ευχομαι να μην πετυχω τετοια ατομα γιατι θα θεωρω τον εαυτο μου χαζο που καθομουν και εκανα προπονησεις...
Ξερει κανεις αν θα δημοσιευσουν πουθενα ονοματα και ειδικοτητες οπως κανανε περυσι π. Χ. Νικος κανενας οδηγος... Εεε ξερετε;
vicky
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από vicky »

Ναι ηταν μερικες που ξεφυγαν απο την επιτροπη απαλλαγων αλλά υπηρχαν και καποιες που ενω δεν είχαν το υψος και τις κοβανε εκει εβγαιναν εξω βριζοντας. Αυτο δεν καταλαβαινα εγω
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 93
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

cristi έγραψε:Γιατι ρε συ καιτη να μην μπαινουν πολλες γυναικες στο στρατο. Εσυ τουλαχιστο δεν επρεπε να το λες αυτο.Εικόνα

γιατι δεν μπορουν να ανταπεξελθουν σε καποιες ειδηκοτητες ρε παιδια. Και μπαινουν για να βρουν γαμπρο και το θεωρουν κατασκηνωση. Εμενα γνωμη μου ειναι οτι δεν πρεπει να μπαινουν σε ολες τις ειδηκοτητες ανεξαιρετως. Κι εγω ας πουμε πληρωμα ερπυστριοφορων δεν ξερω αν θα μπορω να ανταπεξελθω αφου δεν εχω παει φανταρος και δεν ξερω τι με περιμενει. Υπαρχουν πολυ λιγες εξαιρεσεις γυναικων που ειναι αξιες και το λεει η καρδια τους. Οι υπολοιπες γινονται βαρος στην ομαδα που ανηκουν. Εγω νομιζω οτι πρεπει να βαλουν και θητεια για τις γυναικες εστω εθελοντικα και ως εποπ να καταλαμβανουν περισσοτερο διοικητηκες θεσεις σε γραφεια, ή στη νοσυλεια ή διαβηβασεις κτλ. Και αν θελουν να συνεχισουν να παιρνουν γυναικες σε μαχημες ειδηκοτητες να μην τους χαριζουν π. Χ τα κανιστρα που εκει θα δειξουν αν μπορουν τα βαρη τουλαχιστον. Αφου ρε παιδια μας περναγαν ετσι χαριστηκα ελξεις καμψεις και κανιστρα ολες τα αφηναν κατω συνεχεια.
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
vicky
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από vicky »

KAITH έγραψε:
cristi έγραψε:Γιατι ρε συ καιτη να μην μπαινουν πολλες γυναικες στο στρατο. Εσυ τουλαχιστο δεν επρεπε να το λες αυτο.Εικόνα

γιατι δεν μπορουν να ανταπεξελθουν σε καποιες ειδηκοτητες ρε παιδια. Και μπαινουν για να βρουν γαμπρο και το θεωρουν κατασκηνωση. Εμενα γνωμη μου ειναι οτι δεν πρεπει να μπαινουν σε ολες τις ειδηκοτητες ανεξαιρετως. Κι εγω ας πουμε πληρωμα ερπυστριοφορων δεν ξερω αν θα μπορω να ανταπεξελθω αφου δεν εχω παει φανταρος και δεν ξερω τι με περιμενει. Υπαρχουν πολυ λιγες εξαιρεσεις γυναικων που ειναι αξιες και το λεει η καρδια τους. Οι υπολοιπες γινονται βαρος στην ομαδα που ανηκουν. Εγω νομιζω οτι πρεπει να βαλουν και θητεια για τις γυναικες εστω εθελοντικα και ως εποπ να καταλαμβανουν περισσοτερο διοικητηκες θεσεις σε γραφεια, ή στη νοσυλεια ή διαβηβασεις κτλ. Και αν θελουν να συνεχισουν να παιρνουν γυναικες σε μαχημες ειδηκοτητες να μην τους χαριζουν π. Χ τα κανιστρα που εκει θα δειξουν αν μπορουν τα βαρη τουλαχιστον. Αφου ρε παιδια μας περναγαν ετσι χαριστηκα ελξεις καμψεις και κανιστρα ολες τα αφηναν κατω συνεχεια.

ε αυτο ειναι προβλημα δικο τους ομως. Ετσι δεν ειναι; Απο τη στιγμη που εκεινοι δεν σε κοβουν ενω σε βλεπουν π. Χ. Εσενα οτι δεν μπορεις και στη χαριζουν για μενα αυτοι φταινε. Ε;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες