Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από yandr »

KAITH έγραψε:Δε θα γραφουμε και αιωνιως εδω

Το έχεις ξαναπει αυτό βρε Καίτη.

Προφανώς δεν θα γράφετε αιωνίως αλλά γιατί βιάζεσαι να φύγεις;

Όταν ζητούσες πληροφορίες δεν αγωνιούσες κάποιος που ήταν ήδη ΕΠΟΠ να σε πληροφορήσει;

Αν λοιπόν περάσεις (που σου το εύχομαι) και εμείς θα περιμένουμε να μας πληροφορήσεις και ως ΕΠΟΠ πλέον για το τι συμβαίνει.

Και αυτό απευθύνεται σε όλους όσους περάσουν ΕΠΟΠ. Εφόσον γνωριστήκατε, συζητήσατε και πολλές φορές βριστήκατε κιόλας, έχετε δημιουργήσει ήδη ένα δεσμό που καμία άλλη σειρά ΕΠΟΠ πριν από εσάς δεν είχε.

Γιατί λοιπόν να μην συνεχίσετε και δικτυακά τον δεσμό αυτό; Και γιατί να μην βοηθήσετε τους επόμενους όπως οι προηγούμενοι βοήθησαν εσάς;

ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

yandr έγραψε:

Όταν ζητούσες πληροφορίες δεν αγωνιούσες κάποιος που ήταν ήδη ΕΠΟΠ να σε πληροφορήσει;

Αν λοιπόν περάσεις (που σου το εύχομαι) και εμείς θα περιμένουμε να μας πληροφορήσεις και ως ΕΠΟΠ πλέον για το τι συμβαίνει.

Και αυτό απευθύνεται σε όλους όσους περάσουν ΕΠΟΠ. Εφόσον γνωριστήκατε, συζητήσατε και πολλές φορές βριστήκατε κιόλας, έχετε δημιουργήσει ήδη ένα δεσμό που καμία άλλη σειρά ΕΠΟΠ πριν από εσάς δεν είχε.

Γιατί λοιπόν να μην συνεχίσετε και δικτυακά τον δεσμό αυτό; Και γιατί να μην βοηθήσετε τους επόμενους όπως οι προηγούμενοι βοήθησαν εσάς;

yandr εαν δεν σε κανει κοπο ελα λιγο στο θεμα αποριες και ενστασεις. Θελω να σε ρωτησω κατι φενεσε να ξερεις πραγματα και καταστασεις.
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 93
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

yandr έγραψε:

τι λες βρε yandr; Με παρεξηγησες! Ο χρηστος λεει να μην γραφουμε αλλο εδω γιατι ειναι κριμα γι'αυτους που δεν περασαν. Και σου ζητησε ο ιδιος να το κλειδωσεις το θεμα!Εικόνακι εγω του λεω οτι θελω να συνεχισουμε να γραφουμε! Αυτο που ειπα οτι "δεν θα συνεχισουμε να γραφουμε εδω αιωνιως" εννοουσα στο συγκεκριμενο θεμα! Λυπαμαι πολυ αν νομιζεις οτι βιαζομαι να φυγω απο δω ως μελοςΕικόνα. Γιατι ειληκρινα εχω κολλησει με αυτο το φορουμ και ειμαι μεσα ολη τη μερα. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ. ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΣ ΠΟΛΥ ΜΠΡΑΒΟ. Και ποτε παρακαλω το εχω ξαναπει; Γιατι αυτο αποκλειεται
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
NATASSA

Δημοσίευση από NATASSA »

ΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε:Τι αναμεικτα συναισθηματα ειναι αυτα μεσα στο φορουμ. Οι αλλοι απο διπλα ειναι στη μαυρη καταρα και στεναχωριουνται και μεις εδω ανταλλασουμε ευχες. Κλειστο ρε admin το φορουμ. Πιστευω δεν ειναι σωστο για τα παιδια που δεν περασανε. Αρκετα το γλεντησαμε. Δεν ειναι σωστο περασαμε εκφρασαμε τη χαρα μας. Εγωπροτεινω να σταματησει εδω το θεμα. Τι λετε εσεις ρε παιδια; Ειναι κριμα στο πανω φορουμ να κλαινε και μεις εδω να το γλενταμε. Αδικια δεν ειναι
RE συ λαλακης εισαι; Τι λαλακιες λες ; Ετσι ειναι φιλε η ζωη εχει αποτυχιες και αποτυχιες. Πανε να παρηγορησεις τους επιλαχοντες τι κανεις πιατσα εδω; Πονοψυχε λαλακη; Μηπως θες να κλεισουμε και δρομους; Α και δεν υπαρχει πανω φορουμ ουτε κατω φορουμ. Μονω ανω και κατω πατησια. Λαλακη.
xanthi

Δημοσίευση από xanthi »

Πέρασαααααααααααα και γω! Καίτη από που είσαι; Στην ίδια ειδικότητα είμαστε!

Alpha
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Alpha »

nini84 έγραψε:γεια σας παιδια και εγω περασα μετα απο 4 φορες που εχω δωσει... Διαβιβαστης πυροβολικου!

αντε παιδια καλη σταδιοδρομια να εχουμε!

ρε σι ξερεις που θα παρουσιαστουμαι; Θηβα με το υπολιπο πβ η θα παμε με τις διαβιβασεις;
KAITH
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 93
Επάγγελμα: ανεργη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από KAITH »

xanthi έγραψε:Πέρασαααααααααααα και γω! Καίτη από που είσαι; Στην ίδια ειδικότητα είμαστε!

πληρωμα ερπυστρ κι εσυ; Εγω απο βολο ειμαι. Εσυ;
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
xanthi

Δημοσίευση από xanthi »

Από ξάνθη είμαι! Ναι ναι πλήρωμα ερπυστρ ξέρεις μήπως πού πάμε κέντρο;

Alpha
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Alpha »

Και εγω ξανθη... Διαβιβασεις ΠΒ
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Rafale »

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ κρατηστε το επιπεδο του φορουμ. Τι ειναι αυτα; Ημαρτον δηλ

xanthi

Δημοσίευση από xanthi »

Πώς σε λένε βρε και είσαι από ξάνθη?
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Rafale »

Καλε ξανθή σου ειπε. Δεν νομιζω να ειναι απο ξάνθη. Η μηπως;
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Να συνεχισετε να γραφετε στο φορουμ και να μας λετε τις εμπειριες σας, ποια τα καθηκοντα της ειδικοτητας σας, πως ειναι η ζωη στις μοναδες κτλ.
Οχι τωρα που περασατε να ριξετε μαυρη πετρα!Εικόνα
Εικόνα Εικόνα

ΕΛΕΟΣ

Δημοσίευση από ΕΛΕΟΣ »

Κοστα13 εχεις μσν να σε ρωτησω κατι;
xanthi

Δημοσίευση από xanthi »

Δεν έχω μσν πες μου τι θέλεις να ρωτήσεις;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο