Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Περασα περασα αναλυτης προγραμματιστης υγειονομικου einai kanenaw allos se authn thn eidikothta?
Παντως κ εγω ειχα περισσοτερα μορια αλλα ευτυχως περασα
Εμενα παιδια μου βγηκαν οπως τα υπολογιζα. δεν εχω βυζμα... οτι πτυχειο ειχα μοριοδοτηθηκε κανονικα... περασα με 760 μορια στις ειδικες δυναμεισ α/τ ελπιζω να μην αδικηθει κανενασ... παντος πολοι απο εμας αν δεν αλλαζε αυτη η μαλακια με την συνεντευξη να μην ημασταν μεσα... αποψη μου οποιος ειχε ενα χαρτι λυκιου και εχει παει στρατο δηλαδη καμια 300σαρα μοριακια ειναι μεσα... οποιος δεν εχει παει καν στρατο λογικο ειναι να μην ειχε ελπιδες.
Εγω παιδια κ τα πτυχια μου τα εχω κ πρωτη στα αθληματα ολα ηρθα... Χαιρομαι γιατι θα παιρνω πλεον εναν << Αθρωπινο μισθο>> Κ δεν θα εχω τον διευθυντη να μου σπαει τα νευρα κ να με εχει με 100 ευρω μισθο τον μηνα
ναι anna-maria mariannaΓΙΩΡΓΟΣ 35ΜΚ ΚΥΠΡΟΣ έγραψε:guest εχεις φεισμπουκ;
Μην γραφετε μσν εν κοινη θεα 

-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 93
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
Καλημερα και συγχαριτηρια σε οσους περασαν. Οσοι ξυπνησαν τωρα και αντιληφθηκαν οτι ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΡΜΥ τους ενημερωνω οτι βγηκαν χθες στις 12 το βραδυ και να πανε στη σελιδα 278 που ηταν και η αρχη του παρτι!20 σελιδες γραφτηκαν μεσα σε λιγες ωρες!
Μπραβο σε ολους και επιτυχοντες και επιλαχοντες!

Μπραβο σε ολους και επιτυχοντες και επιλαχοντες!

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
Καλημερα σε ολους. Συγχαρητηρια σε ολα τα Παιδια... Εγω περασα... 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ : Επιτυχών με συνολικά 400 μόρια στην ειδικότητα Διαβιβαστής ΠΒ (Ι1-Ι2) :D
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες