Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 92
Κωστα αυτο που σου ετυχε ειναι λαχειο! Πηγαινε κ αν δεν σου αρεσει φευγεις πριν ορκιστεις! Δεν εχεις να χασει τιποτα απολυτως!
Dum spiro spero
illy έγραψε:Κωστα αυτο που σου ετυχε ειναι λαχειο! Πηγαινε κ αν δεν σου αρεσει φευγεις πριν ορκιστεις! Δεν εχεις να χασει τιποτα απολυτως!
ιλλυ μου αν δε μαρεσει εχω να χασω το ωρομισθιλικη μου σαν μουσικος και τοτε δε θα μπορεσω ουτε δασκαλος να γινω. Και επειδη ηθελα μονο στην ειδηκοτητα που δηλωσα να παω δε γινετε να παω αλλου.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Οι περισσοτεροι περασαμε φιλοι μου
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 2
Τη ώρα Βγήκαν ακριβώς στο army Ρε παιδιά γιατι εγω sorry κιολας αλλα στις 1 30 τα είδα. Μα μόνο μέσα σε αυτό το groupaki του forum έγειναν μλκες με τα μόρια. Είμαστε με τα καλά μας τώρα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 92
Σε καταλαβαινω Κωστα μου... Εσυ ξερεις καλυτερα! Παντως ξανασκεψου τοKostas13 έγραψε:illy έγραψε:Κωστα αυτο που σου ετυχε ειναι λαχειο! Πηγαινε κ αν δεν σου αρεσει φευγεις πριν ορκιστεις! Δεν εχεις να χασει τιποτα απολυτως!
ιλλυ μου αν δε μαρεσει εχω να χασω το ωρομισθιλικη μου σαν μουσικος και τοτε δε θα μπορεσω ουτε δασκαλος να γινω. Και επειδη ηθελα μονο στην ειδηκοτητα που δηλωσα να παω δε γινετε να παω αλλου.

Dum spiro spero
illy έγραψε:Σε καταλαβαινω Κωστα μου... Εσυ ξερεις καλυτερα! Παντως ξανασκεψου τοKostas13 έγραψε:illy έγραψε:Κωστα αυτο που σου ετυχε ειναι λαχειο! Πηγαινε κ αν δεν σου αρεσει φευγεις πριν ορκιστεις! Δεν εχεις να χασει τιποτα απολυτως!
δε θελει δευτερη σκεψη. Αληθεια σου λεω. Εσυ τι εκανες;
Σειρουλες περασαααααα... συγχαρητηρια σε ολουσ...720 μορια εχω καθολου ασχημα, γουσταρω!
Εγω μαγκες δηλωσα ειδικες δυναμεις και με πηραν στα τεθωρακισμενα. ξερει καποιος αν οταν μπουμε με το καλο αν θα εχουμε την δυνατοτητα να μπουμε ειδικες δυναμεις;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 93
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
Ελενη ποσα μορια εχεις τελικα και για αυλωνα ειναι σιγουρο; Υπαρχουν πολλα κεντρα πεζικου
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
σε ποια ειδηκοτητα περασες;Δημήτρης έγραψε:Εγω με 720 δεν εχω τιποτα να φοβηθω.
ποσα μόρια έβγαλες και σε πήγαν στα τεθωρακισμένα;LYRAS έγραψε: Εγω μαγκες δηλωσα ειδικες δυναμεις και με πηραν στα τεθωρακισμενα. Ξερει καποιος αν οταν μπουμε με το καλο αν θα εχουμε την δυνατοτητα να μπουμε ειδικες δυναμεις;
Kostas13 έγραψε:σε ποια ειδηκοτητα περασες;Δημήτρης έγραψε:Εγω με 720 δεν εχω τιποτα να φοβηθω.
Σκαπανεας ηλεκτρολογος ΜΧ. ΕΣΥ ;
Δημήτρης έγραψε:Kostas13 έγραψε:σε ποια ειδηκοτητα περασες;Δημήτρης έγραψε:Εγω με 720 δεν εχω τιποτα να φοβηθω.
Σκαπανεας ηλεκτρολογος ΜΧ. ΕΣΥ ;
πληρωμα ερπιστριοφορων. Αλλα σαν να μην περασα ειναι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες