Επιτυχόντες ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 13
Παλικαρια περασα και γω!στην ειδικότητα Αποθηκάριος Πυρκων Εκρηκτικών - Πυροτεχνουργός - Εξουδετερωτής Βομβών Ειναι καλα λετε; 

Ρε μλκα άλλη ειδικότητα δεν είχες δηλώσει εσύ; Χααχχαχαχαχααχχα...
illy έγραψε:το ονομα "Μπουμπουλινα Λασκαρινα", σου λεει κατι;
Γιατι εσυ η Μπουμπουλινα εισαι; Χαχαχαχααχχαα. Ε ρε τι αλλο ακουσουμε εδω μεσα! Ελεος
-
- Συνταγματάρχης
ναι διαβιβαστης πυροβολικου ειχα βαλειD.Y.K έγραψε:Ρε μλκα άλλη ειδικότητα δεν είχες δηλώσει εσύ; Χααχχαχαχαχααχχα...

Θράκ πολύ καλή ειδικότητα αυτή που σου έκατσε... Ίσως και καλύτερη απο αυτή που δήλωσες... 

Δε μου λέτε μπορούμε να πάμε απο Στρατολογία την Δευτέρα να πάρουμε το σημείωμα κατάταξης ή θα παιχτεί κάτι άλλο;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 92
Μπραβο ρε το καταλαβες! Θα περασεις καλα μεσα κουκλαρα κ κορμαρα! Εισαι πολυ προκλητικη κ αναιδεστατη...Περασα! έγραψε:illy έγραψε:το ονομα "Μπουμπουλινα Λασκαρινα", σου λεει κατι;
Γιατι εσυ η Μπουμπουλινα εισαι; Χαχαχαχααχχαα. Ε ρε τι αλλο ακουσουμε εδω μεσα! Ελεος
Dum spiro spero
-
- Συνταγματάρχης
λες ε;D.Y.K έγραψε:Θράκ πολύ καλή ειδικότητα αυτή που σου έκατσε... Ίσως και καλύτερη απο αυτή που δήλωσες...

thrakiotis έγραψε:λες ε;D.Y.K έγραψε:Θράκ πολύ καλή ειδικότητα αυτή που σου έκατσε... Ίσως και καλύτερη απο αυτή που δήλωσες...
Ναι ρε... Άσε που έχω ακούσει ότι παίζουν μεταθέσεις απο Βόλο και πάνω, κάτι που σε συμφέρει εσένα...

-
- Στρατηγός
Συγχαρητηρια παιδιαthrakiotis έγραψε:λες ε;D.Y.K έγραψε:Θράκ πολύ καλή ειδικότητα αυτή που σου έκατσε... Ίσως και καλύτερη απο αυτή που δήλωσες...

Dum spiro spero
να σαι καλά illy μου και σε σένα οτι μα οτι μα οτι καλυτερο!
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 93
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
Το ξαναλεω λοιπον. Δεν ειπα οτι δεν ηταν ευκολα αντιθετως ηταν μια χαρα. Απλα θεωρω οτι πρεπει να αγωνιζομαστε με διαφορετικα κριτηρια και να μην περναμε σε ολες τις ειδηκοτητες. Και κοφτε το τωρα γιατι δεν αλλαζω γνωμη
διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
-
- Στρατηγός
ευχαριστω πολυυυυυD.Y.K έγραψε:να σαι καλά illy μου και σε σένα οτι μα οτι μα οτι καλυτερο!

Dum spiro spero
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
Ρε παιδια σιγουρα δηλωσατε ερπυστιοφορα πζ... Μηπως δηλωσατε πυροβολικο; Παρτε στρατολογικα γραφεια... Ε ισως εκαναν typografiko Λαθος αυτοι που τα αναρτησαν στο internet
ΓΙΑΝΝΗ_Σ έγραψε:Ρε παιδια σιγουρα δηλωσατε ερπυστιοφορα πζ... Μηπως δηλωσατε πυροβολικο; Παρτε στρατολογικα γραφεια... Ε ισως εκαναν typografiko Λαθος αυτοι που τα αναρτησαν στο internet
Κοιτα φιλε μου εγω εβαλα πζ ερπ. Αλλα δεν μου λεει κατω εισαι επιλαχων στην ειδηκοτητα που δηλωσες. Απλα λεει οτι εισαι επιλαχων με 300 μορια... Γιατι εχω την εντιπωση για καθαρο θαψημο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες