Υπηρέτης Πυροβολικού Μάχης (ΠΒ)
Εχει δηλωσει κανεις αυτη την ειδικοτητα; παιζει να την εχω δει μονο μια φορα σε ολο το φορουμ...
υπηρετης πυροβολου μαχης ειναι... περασα εγω σε αυτη την ειδικοτητα!ss έγραψε:εχει δηλωσει κανεις αυτη την ειδικοτητα; παιζει να την εχω δει μονο μια φορα σε ολο το φορουμ...
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ 1000ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ... ΕΓΩ ΤΗ ΔΙΑΒΑΖΑ ΑΛΛΙΩΣ...DiMiTrA P έγραψε:υπηρετης πυροβολου μαχης ειναι... Περασα εγω σε αυτη την ειδικοτητα!ss έγραψε:εχει δηλωσει κανεις αυτη την ειδικοτητα; Παιζει να την εχω δει μονο μια φορα σε ολο το φορουμ...
ΕΔΩ ΚΑΝΕΙΣ;

Α και ειναι πυροβολικου μαχης, οχι πυροβολου που γραφει το thread. Δημητρα εχει πολυ κουβαλημα αυτη η ειδικοτητα, ελπιζω να εισαι προετοιμασμενη σωματικα και ψυχολογικα
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 7
τι ειδους κουβαλημα?tom έγραψε: Α και ειναι πυροβολικου μαχης, οχι πυροβολου που γραφει το thread. Δημητρα εχει πολυ κουβαλημα αυτη η ειδικοτητα, ελπιζω να εισαι προετοιμασμενη σωματικα και ψυχολογικα
Σιγουρα τα βληματα κουβαλας το οποιο βαρος τους κυμαινεται απο 20 εως 40 κιλα περιπου το καθενα. Μετα αν πας σε μοναδα η οποια εχει ρυμουλκουμενα πυροβολα τοτε στηνεις ολο το πολυβολο οποτε χρειαζεται, σε ασκησεις κλπ. Με αλλα 7 περιπου ατομα αλλα υπολογισε το βαρος που σηκωνει ο καθενας εαν το πυροβολο ζυγιζει 1,5 τονο+. Η ειδικοτητα λεγετα Υπηρετης. Καταλαβαινεις
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
http://www.army.gr/files/Image/imerisiosfiles/20100201/7.jpg
αντε θα εχετε καινουρια αρματα ποιος σας πιανει.
αντε θα εχετε καινουρια αρματα ποιος σας πιανει.

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
ΚΑΤΑΛΑΒΑ... ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΤΗ ΜΕΣΗ ΜΑΣ! ΑΧΑΧΑΧΑtom έγραψε: Σιγουρα τα βληματα κουβαλας το οποιο βαρος τους κυμαινεται απο 20 εως 40 κιλα περιπου το καθενα. Μετα αν πας σε μοναδα η οποια εχει ρυμουλκουμενα πυροβολα τοτε στηνεις ολο το πολυβολο οποτε χρειαζεται, σε ασκησεις κλπ. Με αλλα 7 περιπου ατομα αλλα υπολογισε το βαρος που σηκωνει ο καθενας εαν το πυροβολο ζυγιζει 1,5 τονο+. Η ειδικοτητα λεγετα Υπηρετης. Καταλαβαινεις
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 4
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Και δεν ειναι αρματα... Ειναι οβιδοβολα...
ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ... ; ΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ... 

ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ. ΑΛΛΑ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες