Καταγγελία για προκήρυξη Λιμενικού (2008)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από greko_27 »

σ' ευχαριστω για τις συμβουλες σου, μαλλον το λιμενικο ειναι το πιο κατακερματισμενο σωμα οπως το ειπες... οι 9/10 μπαινουν απο την πισω πορτα και το αστειο της περιπτωσης ειναι οτι μπαινουν ατομα που δεν εχουν τα καταλληλα σωματικα προσοντα (υψος, βαρος κτλ). τελικα αξιζει να δωσεις μονο αν εχεις μπαρμπα στην κορωνη... οποτε... αστο καλυτερα γιατι δεν εχω ορεξη να γλειφω τον καθε που@@@@@@@ βουλευτη για να με χωσει... θα ευχηθω παντως καλο κουραγιο στα παιδια που θα δωσουν στην επομενη προκυρηξη

Liu
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Liu »

Ήθελα να ρωτήσω την κοπέλα που ήδη πήγε σε δικηγόρο. Ο συγκεκριμένος δικηγόρος είναι ειδικός σε θέματα που αφορούν στρατό, σώματα ασφαλείας κτλ; Αν ναι, θα ήθελα αν μπορούσες μέσω mail να με ενημερώσεις για όνομα και διεύθυνση του δικηγόρου. Μήπως βρούμε κοινό τρόπο προσέγγισης. Σ'ευχαριστώ!

δεν χάνουμε τίποτα να δοκιμάσουμε. Χειρότερα είναι το να μην κάνεις τίποτα

ΜΕΡΣΗ

Δημοσίευση από ΜΕΡΣΗ »

Δεν ξερω αν ειναι ειδικη σε θεματα με στρατο αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι αρκετα καλη σαν δικηγορος. εσυ εισαι στους επιλαχωντες;
Liu
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Liu »

Είναι ο φίλος μου στους επιλαχόντες, οπότε παράλληλα ψάχνω και εγώ. Απλά επειδή και η δικηγόρος στην οποία έχουμε απευθυνθεί είναι πολύ καλή, αλλά δεν έχει εξειδικευτεί σε θέματα που να έχουν σχέση με σώματα ασφαλείας, γι'αυτό ήθελα μία δεύτερη γνώμη.+ ότι πιστεύω ότι δεν φτάνει να αναθέσεις σε κάποιον κάτι, αλλά καλύτερα να τρέχεις και εσύ μαζί, οπότε αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει (όσον αφορά τη νομοθεσία) δεκτό!
limenikos

Δημοσίευση από limenikos »

Δεν χρειαζονται ειδικοι δικηγοροι
απλες διοικητικες πραξεις ειναι που υποκεινται σε ακυρωση
alex24

Δημοσίευση από alex24 »

Αυτοι που καταταχθηκανε τον δεκεμβριο μαλλον ειναι απο προηγουμενους διαγωνισμους. εγω τους εψαξα στη λιστα των αποτυχοντων και δεν υπαρχουνε!
ΜΕΡΣΗ

Δημοσίευση από ΜΕΡΣΗ »

Θα ηθελα να να μαθω απο την κοπελα που αναρτησε οτι περασανε αποτυχωντες τωρα τον δεκεμβριο εχεις δει απο ποια προκυρηξη ειναι αποτυχωντες; Ειδες τα ονοματα τους στην λιστα αποτυχωντων 2008-2009 η μονο ειδες οτι ειναι αποτυχωντες αλλα δεν ξερεις απο ποια προκυρηξη;
ΜΕΡΣΗ

Δημοσίευση από ΜΕΡΣΗ »

Λοιπον παιδια τα βρηκα τα ονοματα τους ειναι στους αποτυχωντες του 2008-2009. να το δουνε ολοι γιατι ενα παιδι πηρε σημερα στο υπουργειο κ του ειπανε οτι ειναι αποτυχωντες απο προηγουμενη προκυρηξη...
Liu
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Liu »

Πήρε κάποιος στο υπουργείο και του είπαν ότι είναι από προηγούμενο διαγωνισμό; Έλεος... επειδή τα είχα ψάξει, αλλά κωλύομαι να πω ονόματα, σας λέω το εξής, οι τρεις είναι αποτυχόντες της κατηγορίας (300) που αναγράφεται στο φεκ, ο ένας από αυτούς μάλιστα εμφανίζεται ότι δεν έδωσε καν, οι άλλοι δύο δεν είναι στις κατηγορίες που υποτίθεται ότι έχουν δώσει και δεν ξέρω που είναι, και ο ένας δεν είναι στην κατηγορία που αναγράφεται αλλά στη γενική κατηγορία... Άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε. Αν θέλετε συγκεκριμένες πληροφορίες, με φεκ και τις βαθμολογίες, γράψτε το mail σας και θα τα στείλω μόλις μπορέσω, ίσως και σήμερα το βράδυ
alex24

Δημοσίευση από alex24 »

Λοιπον. οι 3 απο αυτους που μπορεσα και βρηκα κριθηκαν ακαταλληλοι απο την ανυε και λογικα το πηγανε δικαστικως και δικαιωθηκανε. δεν νομιζω οτι αν πατησουμε πανω σε αυτο θα καταφερουμε κατι...
Liu
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Liu »

Γραψε λίγο το mail σου να σου στειλω τη βαθμολογία των αποτυχόντων (300)
a;ex24

Δημοσίευση από a;ex24 »

Το μαιλ μου ειναι το ονομα και το επιθετο μου γι αυτο δεν το γραφω για ευνοητους λογους. ετσι και αλλιως και εγω μεσου δικηγορου θα κινηθω οπωτε θα την βρει την ακρη. αν χρειαστω την λιστα θα σου πω... εσεις πηγατε σε δικηγορο. τι σας ειπε.
ΜΕΡΣΗ

Δημοσίευση από ΜΕΡΣΗ »

Μια αποφαση για να βγει στο εφετειο θελει χρονια οχι μηνεσ... βαση δικηγορου το λεω.

limenikos

Δημοσίευση από limenikos »

Ζητας προσωρινη αναστολη εκτελεσης διοικητικης πραξης μεχρι την κυρια εκδικαση της υποθεσης
ειναι κατι που στο λιμενικο γινεται καθε χρονο με τις παρατυπες μεταθεσεις
Liu
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Liu »

Ευχαριστούμε για τις απάντησεις και θα τις μεταφέρω στη δικηγόρο για να βγάλουμε άκρη και λίγο γρήγορα γιατί δεν μας παίρνει ο χρόνος για καθυστερήσεις.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης