Μονιμοποίηση ΕΠΟΠ 2ης Σειράς
Καλησπερα φιλοι
Ήθελα Να Ρωτήσω Αν Γνωρίζεται Πότε Η αν Έχουν Βγει τα Αποτελέσματά Μονιμοποίησης Των Επαγγελματιών Οπλιτών Της 2ης Σειράς (2003)
Ευχαριστώ Προκαταβολικά
Ήθελα Να Ρωτήσω Αν Γνωρίζεται Πότε Η αν Έχουν Βγει τα Αποτελέσματά Μονιμοποίησης Των Επαγγελματιών Οπλιτών Της 2ης Σειράς (2003)
Ευχαριστώ Προκαταβολικά
Γεια σας παιδια. Εχουνε φτασει σε καμια μοναδα τα αποτελεσματα μονιμοποιησης μας;
Γιατι δε ρωτας το 1ο γρ της μοναδος σου; Δεν εχω ακουσει κατι. Αν ακουσθει θα ποσταριστει εδω στο θεμα που ανοιξες
Ελαβα πληροφορηση. Το καλοκαιρακι να περιμενεις. Εχε το νου σου. Κανονικα θα λαβεις γνωση απο το 1ο. Γραφ της μοναδος σου για τη σχετικη διαταγη
Συνάδελφε μέχρι τις 28/2/2010 θα έχουν κοινοποιηθεί, γίνονται προσπάθειες για νωρίτερα αλλά είστε 5000 άτομα, καλή επιτυχία.
<<MOΛΩΝ ΛΑΒΕ >>
Καλησπερα και απο μενα.
εγω Υπολογίζω Την Άλλη Βδομαδα να βγουν γιατι μεσα σε ενα μηνα απο την Ημερομηνία Εξέτασης 19/01 πρεπει να Ξαναδώσουν Αυτοί Που δεν Έγραψαν Καλα.
σύμφωνα Με το ΦΕΚ Που Βγήκε Πάντα.
εγω Υπολογίζω Την Άλλη Βδομαδα να βγουν γιατι μεσα σε ενα μηνα απο την Ημερομηνία Εξέτασης 19/01 πρεπει να Ξαναδώσουν Αυτοί Που δεν Έγραψαν Καλα.
σύμφωνα Με το ΦΕΚ Που Βγήκε Πάντα.
Καλησπερα ξερει κανεις τι Εγινε με τα αποτελεσματα γιατι εχω αγχωθει επειδη εκανα σωστες 32 αντι για 35 που θελει. Και αν ισχυει αυτο που ξαναδινουν 2η φορα οσοι δεν εγραψαν καλα
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 4
Στις 32 σωστες κοβεσαι.35 ειναι το μινιμουμ
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
- Συνταγματάρχης
δευτερη ευκαιρια δεν εχεις; Νομιζω στην 1η σειρα δοθηκε κ δευτερη ευκαιριαVelerefontis έγραψε: Στις 32 σωστες κοβεσαι.35 ειναι το μινιμουμ
-
- Ταξίαρχος
Δεν το γνωριζω αυτο
Ναι έχεις και δεύτερη ευκαιρία.anna.nikos έγραψε:δευτερη ευκαιρια δεν εχεις; Νομιζω στην 1η σειρα δοθηκε κ δευτερη ευκαιριαVelerefontis έγραψε: Στις 32 σωστες κοβεσαι.35 ειναι το μινιμουμ
<<MOΛΩΝ ΛΑΒΕ >>
Ανδρέα μαχητή καλησπέρα αδελφέ μου.Velerefontis έγραψε: Δεν το γνωριζω αυτο
<<MOΛΩΝ ΛΑΒΕ >>
-
- Ταξίαρχος
Γεια σου Δημητρη. Που χαθηκες;
Ανδρέα ξέρεις οτι επεμβαίνω μόνο σε σοβαρά ερωτήματα και απαντάω σε εν ενεργεία συναδέλφους γιατί εδω μέσα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα, που τα ξέρουν όλα οι άτιμοι δεν μπορώ να καταλάβω?Velerefontis έγραψε: Γεια σου Δημητρη. Που χαθηκες;
<<MOΛΩΝ ΛΑΒΕ >>
-
- Ταξίαρχος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης