Εγω ελεγα να παω σνδ η σσε η σμυ η σμυν αλλα λεω αφου θα παω του χρονου θετικη... Μηπως να βαλλω και τη ΣΣΑΣ
κακα τα ψεματα στη ΣΣΑΣ δεν πας για να υπηρετησεις το << Καθηκον σου στην πατριδα>> Πας και για τη βολη σου (ενω κανεις δεν μπορει να ισχυριστει οτι το να σπαταλησεις χρονια της ζωης σου σε καραβι ειναι για τη βολη σ)
και ελεγα να βαλλω ΣΣΑΣ ετσι στο ντουκου!
η καθαροαιμη ιατρικη δεν μ πολυ ενδιαφερει
οποτε ειμαι αναμεσα σε φαρμακευτικο-κτηνιατρικο-οδοντιατρικο (αντιφαση οδοντιατρος με 5 σφραγισματα :D)
σε αυτα τι κανεις; Εννοω οτι ας πουμε ως κτηνιατρος τι; Εξεταζεις τα αλογομουλαρα του στρατου;
επισης ακουσα οτι στο φαρμακευτικο εισαι υπευθυνος αποθηκων φαρμακων αρα να υπωθεσω οτι σε αυτες τις σχολες πας σε μεγαλα αστικα κεντρα;
Θετική Κατεύθυνση και Στρατιωτικές Σχολές
Ο κτηνιατρος εξεταζει μαζι με χημικους υλικου πολεμου αξιωματικους τα τροφιμα σε μεγαλες μοναδες κεντρα εφοδιασμου και χημεια...
Γεια σας παίδες. Φέτος αποφοίτω το λύκειο και σκοπέυω να δηλώσω για ΣΜΥ. Το γεγονός οτι είμαι πραγματικά ασχέτος με θετικά μαθήματα μου κοβει τα φτερα;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Σιγα το προβλημα γερος να εισαι και τα μαθηματα δν ειναι τοσο δυσκολα στη ΣΜΥ αλλα εχει τρεξιμο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες