Περικοπή εικονικού φύλλου πορείας
Παιδια στην π. Α το εικονικο φημολογειται ετοιμοθανατο. Ηδη απο αυτο το μηνα οι οικονομικοι εχουν εντολη να μην φακελωσουν και ειμαστε εν αναμονη καταργηση ενος σημαντικου βοηθηματος. Οποιος εχει σχετικη ενημερωση μα παρακαλω εγκυρη, ας την καταθεσει. Γιατι να ειμαι σε μια υπηρεσια που τα προβληματα μας οχι μονο δεν μπορουν να αποτραπουν, μα ουτε ακουγονται καν; Σκεφτομαι να γινω χασαπης. Τι λετε
Μπορείς να μας εξηγήσεις τι είναι το εικονικό φύλλο πορείας;
Εισαι του στρατου ξηρας φιλε: εμ εγω εκανα ποστ στο θεμα πολεμικη αεροπορια για να μιλαμε την ιδια γλωσσα και με παραπεμψανε εδω. ενας θρασσυτατος κυριος κριστι λεει. σορυ φιλε. εικονικο ειναι τα οδοιπορικα που περνουμε καθε μηνα και που ειναι αφορολογητα. νομιζω κι εσεις περνεται σωστα; εχεις καμια ενημερωση για σχετικη περικοπη η κατι αλλο; μαχρι και για το αυξημενης ετοιμοτητας εχω ακουσει. για πες τι ξερεις φιλος;
Δεν ξέρω απολύτως τίποτα, καθώς δεν είμαι στρατιωτικός.
Ο διαχειριστής του φόρουμ είμαι και απλά εξέφρασα την απορία μου, αλλά πιστεύω σύντομα θα σου απαντήσει κάποιος που να γνωρίζει.
Ο διαχειριστής του φόρουμ είμαι και απλά εξέφρασα την απορία μου, αλλά πιστεύω σύντομα θα σου απαντήσει κάποιος που να γνωρίζει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης