Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
akarnanas

Δημοσίευση από akarnanas »

Παλι μακακιες. Με τι λεφτα ρε νουμερα θα τους παρουν; Εδω δεν εχουν να πληρωσουν αυτους που ειναι μεσα θα παρουν και αλλους; Με τι χρημα; Σταματηστε να κοροιδευετε τον καθενα πεινασμενο βλαχο που νομιζει οτι θα εξασφαλιστει αν παει στρατο η αστυνομια.3 και 60 κανονικα. Εδω ολοι θελουν να την κανουν και μερικοι ψαχνονται για να μπουν; Τελειως τσουρεκια μιλαμε.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

akarnanas έγραψε:Παλι μακακιες. Με τι λεφτα ρε νουμερα θα τους παρουν; Εδω δεν εχουν να πληρωσουν αυτους που ειναι μεσα θα παρουν και αλλους; Με τι χρημα; Σταματηστε να κοροιδευετε τον καθενα πεινασμενο βλαχο που νομιζει οτι θα εξασφαλιστει αν παει στρατο η αστυνομια.3 και 60 κανονικα. Εδω ολοι θελουν να την κανουν και μερικοι ψαχνονται για να μπουν; Τελειως τσουρεκια μιλαμε.

σοβαρά; Εγώ ξέρω ότι κάθε μήνα πληρώνονται όλοι κανονικά. Ούτε μια μέρα δεν καθυστερεί η πληρωμή.
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Παιδεια εχω μια απορια... Εχω δυπλωμα Γ' κατηγοριας απολυτιριο ενιαιου 13 δυπλωμα μηχανης 125 κηβικον και το γερμανικο πτυχιο αντιστιχο του λοβερ... Εχω ελπιδες;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

1300
200
200
100

1800. Αν βγούνε για 1000 θέσεις μόνο. Δύσκολα...
bashaj
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από bashaj »

Καλησπέρα! Μήπως ξέρεις κανείς αν αυξάνονται τα μόρια σε περίπτωση που κάποιος έχει πτυχίο ΑΕΙ?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Όχι
bashaj
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από bashaj »

... Και μήπως επίσης ξέρει κανείς να μου πει πως υπολογίζονται τα μορια; Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μπες στο site της ελληνικής αστυνομίας και κατέβασε την τελευταία προκήρυξη. Η μπορείς απλά να την ψάξεις και απο το google.
bashaj
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από bashaj »

Σωστός. Οκ.Danke!
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από insomniacgr »

akarnanas έγραψε:Παλι μακακιες. Με τι λεφτα ρε νουμερα θα τους παρουν; Εδω δεν εχουν να πληρωσουν αυτους που ειναι μεσα θα παρουν και αλλους; Με τι χρημα; Σταματηστε να κοροιδευετε τον καθενα πεινασμενο βλαχο που νομιζει οτι θα εξασφαλιστει αν παει στρατο η αστυνομια.3 και 60 κανονικα. Εδω ολοι θελουν να την κανουν και μερικοι ψαχνονται για να μπουν; Τελειως τσουρεκια μιλαμε.

Οπως πληρώνονται όλοι οι κρατικοί υπάλληλοι. Αν δίνουν 3 και 60 ο Στρατός/Αστυνομία τότε πόσα δίνουν οι ιδιωτικές επιχειρήσεις;2 και 60;

Ατομα που έχουν ζοριστεί έξω, δεν λένε τέτοιες μεγαλοστομίες. Εγιναν όλοι οικονομολόγοι τώρα και κάνουν ανάλυση...

Οσον αφορά τις προσλήψεις, αυτό που άκουγεται έντονα κι έχει δημοσιευτεί σε εφημερίδες (όπως το Εθνος και τα ΝΕΑ) : Πως δηλαδή αναμένεται προκύρηξη εντός του 1ου ή 2ου τριμήνου 2010 (με πιθανότερους μήνες τον Απρίλιο και το Μάιο).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος insomniacgr την Πέμ Μαρ 11, 2010 8:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

Νικος έγραψε:Παιδεια εχω μια απορια... Εχω δυπλωμα Γ' κατηγοριας απολυτιριο ενιαιου 13 δυπλωμα μηχανης 125 κηβικον και το γερμανικο πτυχιο αντιστιχο του λοβερ... Εχω ελπιδες;

Ενα δίπλωμα αυτοκινήτου ή ένα lower και είσαι μέσα κατά 90%. Από τα 1850 έχεις ελπίδες για επιτυχών - με βάση τα περσινά αποτελέσματα. Αν οι θέσεις είναι λιγότερες (1000 ας πούμε) τότε θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα.
angks75
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από angks75 »

Γεια σε ολους. μηπως γνωριζει κανεις για μορια απο προεδρικη φρουρα.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δεν παίρνουνε οι τσολιάδες μόρια
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

insomniacgr έγραψε:
Νικος έγραψε:Παιδεια εχω μια απορια... Εχω δυπλωμα Γ' κατηγοριας απολυτιριο ενιαιου 13 δυπλωμα μηχανης 125 κηβικον και το γερμανικο πτυχιο αντιστιχο του λοβερ... Εχω ελπιδες;

Ενα δίπλωμα αυτοκινήτου ή ένα lower και είσαι μέσα κατά 90%. Από τα 1850 έχεις ελπίδες για επιτυχών - με βάση τα περσινά αποτελέσματα. Αν οι θέσεις είναι λιγότερες (1000 ας πούμε) τότε θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα.

αφού Είπε ότι έχει γ'κατηγορίας.
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

ΓΜΑΚ έγραψε:
insomniacgr έγραψε:

αφού Είπε ότι έχει γ'κατηγορίας.

Δεν το πρόσεξα sorry. Ας πούμε δίπλωμα Α' κατηγορίας μηχανής - από Α1 που έχει.+100 μόρια είναι.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες