Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Εισαι σιγουρος οτι ανηκει το ε. Π. Α. Λ στη β κατηγορια; Μεχρι και τα εκκλησιαστικα στην α ειναι και βαλανε τα επαλ στη β που υποτιθεται οτι ειναι ισοτιμο το απολυτηριο με αυτο του ενιαιου. Πες μου σε παρακαλω ποσα μορια πρεπει να συγκεντρωσεις στην α ομαδα και ποσα στη β για να εισαι στους επιτυχοντες. Ευχαριστω
tolios
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από tolios »

Αεροπορε; ! Που ειναι η Βαση σου;
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

31 MEEΔ, Ελευσινα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σωτηρης έγραψε:Εισαι σιγουρος οτι ανηκει το ε. Π. Α. Λ στη β κατηγορια; Μεχρι και τα εκκλησιαστικα στην α ειναι και βαλανε τα επαλ στη β που υποτιθεται οτι ειναι ισοτιμο το απολυτηριο με αυτο του ενιαιου. Πες μου σε παρακαλω ποσα μορια πρεπει να συγκεντρωσεις στην α ομαδα και ποσα στη β για να εισαι στους επιτυχοντες. Ευχαριστω

Είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος ότι τα ΕΠΑΛ ανήκουν στην Β κατηγορία. Για του λόγου το αληθές μπορείς να διαβάσεις την τελευταία προκύρηξη των Ειδικών Φρουρών.
Τώρα όσον αφορά τις βάσεις των μορίων (Βάση της προηγούμενης προκύρηξης πάντα) στην Α κατηγορία με 2.000 μόρια είσαι ασφαλής για τους επιτυχόντες.
Στην Β κατηγορία τα πράγματα αλλάζουν, απο 2400 μόρια και πάνω άν θές να λές ότι θα περάσεις σαν επιτυχόν.
hlektra

Δημοσίευση από hlektra »

Ακουγεται πολυ εντονα οτι θα βγει προκυρηξη για ειδικους φρουρους μεχρι το μαιο. Το διαβασα σε εφημεριδα αλλα κ γενικα ακουγεται. Αν ξερει κ καποιος αλλος κατι σιγουρο ας πει.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

hlektra έγραψε:Ακουγεται πολυ εντονα οτι θα βγει προκυρηξη για ειδικους φρουρους μεχρι το μαιο. Το διαβασα σε εφημεριδα αλλα κ γενικα ακουγεται. Αν ξερει κ καποιος αλλος κατι σιγουρο ας πει.

Έγκυρον.
Απο 1.000 φρουρούς +
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

D.Y.K έγραψε:
hlektra έγραψε:Ακουγεται πολυ εντονα οτι θα βγει προκυρηξη για ειδικους φρουρους μεχρι το μαιο. Το διαβασα σε εφημεριδα αλλα κ γενικα ακουγεται. Αν ξερει κ καποιος αλλος κατι σιγουρο ας πει.

Έγκυρον.
Απο 1.000 φρουρούς +
ακριβως DYK 1200 μεχρι το μαιο
Λένος

Δημοσίευση από Λένος »

Ξερει κανεις ποτε θα γινει προκυριξη ΕΦ; Εχω πτυχειο κωμοτικης. Βοηθαει καπου το πτυχειο μου; Περιμενω απαντισεις κ πριβε

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν βοηθάει όχι
ΚΑΤΔΕΑ

Δημοσίευση από ΚΑΤΔΕΑ »

Γεια σας. Ειμαι καινουργιος εδω. Ενδιαφερομαι για Ειδικος Φρουρος και εχω στην πρωτη κατηγορια 2400 μορια. Ακουγεται οτι τα μορια θα αλλαξουν αληθευει; Οπως απολυτηριο Λυκειου χ 110, εντοποιοτητα... Θελω να ρωτησω και κατι ακομη. Ακουσα πως αρχες Μαρτιου θα βγει η προκηρυξη Των ε. Φ. Αληθευει; Μου ειπαν πως εδωσε τα λεφτα ο υπουργος οικονομικων και απο στιγμη σε στιγμη θα παει στην εφημεριδα κυβερνησεως. Αν ξερει καποιος κατι ας μου πει. Ευχαριστω πολυ.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φίλε δεν έχουνε πει για αλλαγές στην μοριοδότηση οπότε και η εντοπιότητα που λες δεν κολλάει. Προκήρυξη θα βγει τον απρίλιο για 1000 άτομα
ΚΑΤΔΕΑ

Δημοσίευση από ΚΑΤΔΕΑ »

Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Οσο για την εντοπιοτητα που ειπα πριν το ειπα γιατι διαβασα σε μια εφημεριδα πως και τα σωματα ασφαλειας θα ειναι μεσω ΑΣΕΠ και στην εντοπιοτητα εδινε 150 μορια για τις προκηρυξεις μεσω ΑΣΕΠ. Οποτε δικο μου λαθος. Και παλι ευχαριστω πολυ.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Η εντοπιότητα ισχύει για προκηρύξεις που βγαίνουνε σε δήμους. Τίποτα να είσαι καλά. Και ότι αλλό θέλεις εδώ είμαιΕικόνα
Ηλίας

Δημοσίευση από Ηλίας »

Παιδεια αν μπορει καποιος να με με βοηθησει... Εχω πτυχιο Goethe zertifikat C1... Στις προιγουμενες προκιριξεις ζιτουσε το C1 prufung wirtschaftsdeutsch... Αλλα ανηκουν και τα δυο στιν ιδια κατηγορια στο C1... Θα μετρισει το δηκο μου; Αν και νομιζω πως ειναι μεγαλητερο το δηκο μου απο αυτο που ζιταει...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Άν σου αναγνωρίζει το Πανεπιστήμιο η προκύρηξη τότε θα μετρήσει κανονικότατα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες