Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
Εγώ τελείωσα και Τ. Ε. Ι και Ι. Ε. Κ (είμαι εκπαιδευτής οδηγών, άρα όλες τις κατηγορίες οχημάτων Α', Β', Γ', Γ'+Ε', Δ), Απολυτήριο λυκείου 13,7 και πάω τώρα ειδικές δυνάμεις... Έχω ελπίδες... ;
ή καλύτερα να πάω Δ. Ε. Α; Θα έχω περισσότερα μόρια; Ευχαριστώ!
Μιπως μπορει να μου πει καποιος που ξερει, στην τελευταια προκυρηξη ο τελευταιος επιλαχον με ποσα μορια μπικε; Καποιος ειχε γραψει παλαιοτερα οτι καποιος ειχει μπει στην σχολη μετα απο καποιες μερες με 17800 μορια... Αλιθευει;
-
- Στρατηγός
Μπες στην σελίδας της αστυνομίας κατέβασε την τελευταία προκήρυξη και δες τους επιλαχόντες
Δεν υπαρχει ποσοστο γυναικων. ολοι αντιμετωπιζονται με τον ιδιο τροπο, αρκει να περασεις ολες τις διαδικασιες. ετσι δεν ειναι?
-
- Στρατηγός
Μιπως εχει ακουσει κανεις ποσα ατομα θα παρουν φετος; Παλι 1500 ή λιγοτερα;
Γ ΜΑΚ Απολυτηριο 12,5 εδεδρος αξιωματικος ειδικων δυναμεων γερμανικα αντιστοιχο του λουερ... Διπλωμα αυτοκινητου λεω να βγαλω και γ! Πως ειμαι; ! Και για πυροσβεστικη;
-
- Στρατηγός
tolios έγραψε:Γ ΜΑΚ Απολυτηριο 12,5 εδεδρος αξιωματικος ειδικων δυναμεων γερμανικα αντιστοιχο του λουερ... Διπλωμα αυτοκινητου λεω να βγαλω και γ! Πως ειμαι; Και για πυροσβεστικη;
1250 Απολυτήριο λυκείου
400 Έφεδρος
400 Ειδικές δυνάμεις
100 από τα γερμανικά
200 αν βγάλεις και για Γ κατηγορία.
2350 Φίλε είσαι σίγουρα μέσα. Για πυροσβεστική δεν ξέρω αν μετράνε μόνο τα μόρια.(κατάλαβες πιστεύω)
-
- Στρατηγός
Μάνος έγραψε:Εγώ τελείωσα και Τ. Ε. Ι και Ι. Ε. Κ (είμαι εκπαιδευτής οδηγών, άρα όλες τις κατηγορίες οχημάτων Α', Β', Γ', Γ'+Ε', Δ), Απολυτήριο λυκείου 13,7 και πάω τώρα ειδικές δυνάμεις... Έχω ελπίδες... ;
1370 Aπολυτήριο λυκείου
400 από τα διπλώματα σε όλες τις κατηγορίες
400 αν πας ειδικές δυνάμεις η δόκιμος.
2370
είσαι μέσα είτε τελειώσεις ειδικές δυνάμεις είτε δόκιμος
Καταλαβα καταλαβα... !
Καλημέρα παιδιά. Έχω άμεση ανάγκη τη βοήθεια σας. Είμαι 20 χρονών και 8 του μηνός παρουσιάζομαι Λαμία. Εμδιαφέρομαι για ειδικός φρουρός και θα ήθελα νας κάμω κάποιες ερωτήσεις. Έχω απολυτήριο 14,6 ενιαίου λυκείου,profficiency στα αγγλικά. Δίπλωμα β κατηγορίας για αμάξι, είμαι τρίτεκνος και σκέφτομαι να πάω έυζωνας τώρα. Μέχρι στιγμής τι μόρια συγκεντρώνω για ειδικός φρουρός; Έυζων δίνει μόρια όπως ειδικές δυνάμεις για ειδικού φρουρού ή να πάω ειδικές δυνάμεις; Ευχαριστώ εκ των προτέρων φίλοι μου...
ριξε μια ματια στις σελιδεςΛακεδαιμόνιος έγραψε:Καλημέρα παιδιά. Έχω άμεση ανάγκη τη βοήθεια σας. Είμαι 20 χρονών και 8 του μηνός παρουσιάζομαι Λαμία. Εμδιαφέρομαι για ειδικός φρουρός και θα ήθελα νας κάμω κάποιες ερωτήσεις. Έχω απολυτήριο 14,6 ενιαίου λυκείου,profficiency στα αγγλικά. Δίπλωμα β κατηγορίας για αμάξι, είμαι τρίτεκνος και σκέφτομαι να πάω έυζωνας τώρα. Μέχρι στιγμής τι μόρια συγκεντρώνω για ειδικός φρουρός; Έυζων δίνει μόρια όπως ειδικές δυνάμεις για ειδικού φρουρού ή να πάω ειδικές δυνάμεις; Ευχαριστώ εκ των προτέρων φίλοι μου...
Κρίστυ αυτό λέει για μισθούς και υπηρεσία. Για μοριοδότηση μου είπαν να ρωτήσω και να κοιτάξω εδώ. Αλλά πουθενά δεν λέει αν στους εύζωνες παίρνει κανείς μόρια ή όχι... 

-
- Στρατηγός
Λακεδαιμόνιος έγραψε:Καλημέρα παιδιά. Έχω άμεση ανάγκη τη βοήθεια σας. Είμαι 20 χρονών και 8 του μηνός παρουσιάζομαι Λαμία. Εμδιαφέρομαι για ειδικός φρουρός και θα ήθελα νας κάμω κάποιες ερωτήσεις. Έχω απολυτήριο 14,6 ενιαίου λυκείου,profficiency στα αγγλικά. Δίπλωμα β κατηγορίας για αμάξι, είμαι τρίτεκνος και σκέφτομαι να πάω έυζωνας τώρα. Μέχρι στιγμής τι μόρια συγκεντρώνω για ειδικός φρουρός; Έυζων δίνει μόρια όπως ειδικές δυνάμεις για ειδικού φρουρού ή να πάω ειδικές δυνάμεις; Ευχαριστώ εκ των προτέρων φίλοι μου...
Μόρια παίρνεις μόνο αν τελειώσεις ειδικές δυνάμεις η έφεδρος αξιωματικός οπότε σαν τσολιάς δεν παίρνεις
1460 από το απολυτήριο
300 μόρια από τα αγγλικά
100 μόρια απο το δίπλωμα
και 200 επειδή είσαι τρίτεκνος.
1960 είναι καλά μόρια για Α κατηγόρια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες