Στρατολόγος (ΕΠΟΠ)
Στρατολόγος (ΕΠΟΠ)
Δεν με καταλαβες εγω σε ρωταω χωρια για αεροπορια= στρατολογος αλλα εχω κανει και χωρια για στρατολογια! αυτη την διαφορα θελω να μαθω αν υπαρχει βεβαια!
Στρατολόγος (ΕΠΟΠ)
kalhmera paidia epidi exo kanei proth fora ta xartia mou mporeite na mou exigisete thn deutera ti akribos tha ginei?dhladh tha mathoume ta moria kai tha mathoume pote tha pame gia athlhmata k.t.l.
Στρατολόγος (ΕΠΟΠ)
Καλημέρα! Την Δευτέρα θα βγουν οι πίνακες με τα μόρια σε κάθε ειδικότητα ξεχωριστά! Άλλος πίνακας, δηλαδή, για την ειδικότητα "Άμυνας Αεροδρομίων", άλλος για τους "Στρατολόγους", άλλος για τους "Τεχνικούς Αεροσκαφών"... Και πάει λέγοντας! Ανάλογα, τώρα, με το πόσα άτομα ζητάει η κάθε ειδικότητα, ο αντίστοιχος αριθμός από τους πρώτους στα μόρια θα πάνε για γιατρούς και αθλήματα! Επιπλέον, θα πάει ένα ακόμα ποσοστό επιλαχώντων για γιατρούς κ αθλήματα!
Υ. Γ Θεωρώ ως δεδομένο οτι έχεις δηλώσει Αεροπορία! Αν πάλι, όχι, δεν έχει σημασία γιατί και στα υπόλοιπα σώματα έτσι θα γίνει, αν δεν κάνω λάθος.
Υ. Γ Θεωρώ ως δεδομένο οτι έχεις δηλώσει Αεροπορία! Αν πάλι, όχι, δεν έχει σημασία γιατί και στα υπόλοιπα σώματα έτσι θα γίνει, αν δεν κάνω λάθος.

Στρατολόγος (ΕΠΟΠ)
Εγω περασα αριθμ βαθμολογιας 34 και οι θεσεις ειναι 30 τι λετε να παω?
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Στρατολόγος (ΕΠΟΠ)
Κατα την γνωμη μου να πασ!
Στρατολόγος (ΕΠΟΠ)
Αδικος κοπος μονο εαν εχεις κατι καλυτερο να κανεις
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Επάγγελμα: ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ <ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ>
Στρατολόγος (ΕΠΟΠ)
πως μπορω να γινω στρατολογος τι πρεπει να τελειωσω;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Στρατολόγος (ΕΠΟΠ)
ΣΣΑΣ στρατολογικο
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
Στρατολόγος (ΕΠΟΠ)
sotiris έγραψε:πως μπορω να γινω στρατολογος τι πρεπει να τελειωσω;
η να περιμένεις προκήρυξη εποπ στρατολογίας αν και χλώμο αφού φέτος πήρανε
Στρατολόγος (ΕΠΟΠ)
Για τους ΔΕΑ ή έστω σταρτιώτες, Στρατολόγοι συνήθως γίνονται οι απόφοιτοι νομικής ή καθηγητές όπως εγώ (φιλόλογοι, μαθηματικοί, και οπωσδήποτε οι απόφοιτοι πληροφορικής.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
Στρατολόγος (ΕΠΟΠ)
MrGeo5 έγραψε:Για τους ΔΕΑ ή έστω σταρτιώτες, Στρατολόγοι συνήθως γίνονται οι απόφοιτοι νομικής ή καθηγητές όπως εγώ (φιλόλογοι, μαθηματικοί, και οπωσδήποτε οι απόφοιτοι πληροφορικής.
εδώ μιλάμε για επαγγελματίες οπλίτες
- roverr24
- Συνταγματάρχης
- Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
- Επάγγελμα: Naval engineering officer
Στρατολόγος (ΕΠΟΠ)
Για να γινει καποιος στρατολογος αξιωματικος τελειωνει στρατολογικο ΣΣΑΣ δηλαδη νομικη στο Αριστοτελειο πανεπιστημιο,(οι στρατολογοι ειναι κοινα σωματα και φορουν ειδικες στολες) Για να γινει καποιος στρατολογος-διοικητικος αξιωματικος στην αεροπορια μπαινει με ειδικη προκηρυξη που γινεταικαθε 3 χρονια και χρειαζεται πτυχιο νομικης
Για υπαξιωματικος χρειαζεται πτυχιο ΣΜΥ-διοικητικος η ΣΥΔ στρατολογος η ΣΜΥΝ το αντιστοιχο
Για επαγγελματιας οπλιτης χρειαζεται απολυτηριο γενικου η τεχνικου λυκειου και οτιδηποτε περαιτερω προσον μοριοδοτειται αναλογα κ το τι ζητανε
Για υπαξιωματικος χρειαζεται πτυχιο ΣΜΥ-διοικητικος η ΣΥΔ στρατολογος η ΣΜΥΝ το αντιστοιχο
Για επαγγελματιας οπλιτης χρειαζεται απολυτηριο γενικου η τεχνικου λυκειου και οτιδηποτε περαιτερω προσον μοριοδοτειται αναλογα κ το τι ζητανε
Στρατολόγος (ΕΠΟΠ)
Γεια ςας μια ερωτηση, ενας αποφοιτος κοινωνιολογιας μπορει να γινει στρατολογος ςτον στρατο; Σας ευχαριστω για την απαντηση σας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες