Ελληνική ιθαγένεια σε λαθρομετανάστες

Απάντηση

Να δοθεί η Ελληνική ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες;

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ Μαρ 26, 2020 8:56 pm

Όχι.
129
39%
Ναι αλλά με αυστηρές προϋποθέσεις.(Σε λίγους)
23
7%
Ναι με χαλαρές προϋποθέσεις.(Σε όλους...)
175
54%
'Aλλο.(προτείνετε)
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 327

Στρατός και θητεία
SSEEF
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 8
Ενδιαφέροντα: Μουσική, Τεχνολογία, Βιβλία, Ταινίες/Κινηματογραφος
Επάγγελμα: Μουσικός

Δημοσίευση από SSEEF »

Όσον αφορά το θέμα σεξουαλικής βίας, πιο πολλές σεξουαλικές παρενοχλήσεις έχει δεχτεί η κοπέλα μου από Ελληναράδες καγκουρόμαγκες σε καφετεριες - πάνω σε μηχανάκια/μέσα σε αυτοκίνητα στο δρόμο, παρα από ξένους (έχει δεχτεί και από ξένους, αλλα όχι τόσες όσες από ξένους (έχει δεχτεί και από ξένους, αλλα όχι τόσες όσες από Έλληνες), και μάλιστα μπροστά μου!(3 φορες έχω παίξει φάπες).
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από tzovana18 »

Συμφωνω σε αυτα που ειπες παραπανω με της θεσεις εργασιας! Ο ελληνας την εχει δει πολυ αφεντικο και πήρωνει πολυ λιγο και να σου πω κατι δεν πληρωνει μονο τους μεταναστες τοσο θυμαμαι δουλευα σε περιπτερο και 9ωρο επαιρνα 25 ευρω δουλεψα και εγω με λιγα λεφτα γιατι αν αναζητουσα τα πολλα δεν θα πηγαινα να δουλεψω πρωι αλλα στην νυχτα... Η να κανω οτι βρομοδουλεια φανταζεται ο νους οχι μονο εγω και ο καθενας! Το θεμα ειναι οτι οσο μεγαλωνω απελπιζομαι εχεις παει καθολου στο κεντρο της αθηνας να δει τη επικρατει; Φοβομαστε να βγουμε απο τα σπιτια μας... Μολις πεσει το σκοταδι για τα καλα γινεται οτι μπορεις να φανταστεις οπως στην βικτωρια ομονοια πεδιο του αρεως αθηνας, σωκρατους πλατεια αμερικης ειναι λες και βρισκεσαι σε αλλη χωρα ναρκωτικα που παιζουν παντου ακομα και κατω απο τα σπιτια μας μετα ιεροδουλες ολες μαυρες τι να πει κανεις εχει γινει σαπια η αθηνα!
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από tzovana18 »

Οι ξενοι ειναι πολυ προκλητικοι με της ελληνιδες δεν μπορω να το καταλαβω αυτο σιχαινομαι να περνανε απο διπλα μου σιχαινομαι να ειναι κοντα μου οταν ειμαι στο λεωφορειο στη αδελφη μου τις επιτεθηκε ενας κουρδος με μαχαιρι μερα μεσημερι μεσα στο ασανσερ της πολυκατοικιας δεν λεω οτι ειναι μονο οι ξενοι αλλα ειναι οι πιο πεινασμενοι σεξουαλικα γιατι εδω δεν εχει λεφτα να φαει... Λεμε τωρα... Σε παει σε οικο ανοχης να κανει μια ερωτικη πραξη; Αντιθετος κανουνε ομαδικους βιασμους και μαλιστα πριν καποιο διαστημα στην περιοχη μου στην γκραβα τρεις αλλωδαποι εδειραν βιασαν και σκοτωσαν μια κοπελα 20 χρονων και που; Στο μεγαλυτερο σχολικο συγκροτημα της ελλαδας... Και το αλλο δεν μπορεις να κυκλοφορησεις μονη σου το βραδυ πρεπει να εχεις αγιο για να την βγαλεις καθαρη...
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 63
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

SSEEF έγραψε:
Είπα πως είμαι υπέρ της ΑΠEΛΑΣΗΣ όσων ήρθαν παράνομα στην χωρα.Δηλαδη oλους.

Αλλα τα παιδιά που γεννήθηκαν εδώ, είτε έχουν παρανομους γονείς, είτε όχι, δικαιούνται να πάρουν την ιθαγένεια.Ναι, ας κρατησουμε και τους γονεις τους με την προϋποθεση να απελαθουν ολοι οι υπολοιποι.

Όσον αφορά το θέμα σεξουαλικής βίας, πιο πολλές σεξουαλικές παρενοχλήσεις έχει δεχτεί η κοπέλα μου από Ελληναράδες. Παντως συμφωνα με το υπουργειο εσωτερικων οι βιασμοι απο αλλοδαπους ειναι αναλογικα 8 φορες περισσοτεροι απο αυτους των Ελληνων. Στην πραγματικοτητα ειναι ακομα περισσοτεροι διοτι δεν δηλωνονται ολοι.

Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 14
Επάγγελμα: XARAKIRI
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Legion »

Ειχαμε τους δικους μας τους εγκληματιες, δεν μας φτανανε επρεπε να φερουμε και εισαγωμενους... Σε 10 χρονια θα μας εχουν διωξει απο την Αθηνα και θα εχει γινει ενα μεγαλο γκετο.
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
SSEEF
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από SSEEF »

Su-35, μιλάς για βιασμούς ως μεμονωμένο περιστατικό, δεν μιλάς όμως για κατά συρροήν βιασμών ανηλικων, που αν μπούν σαν αριθμός πράξεων βιασμών, ξεπερνάνε τον αριθμό που προείπες.

Πχ αν ένας πατέρας βιάζει την κόρη του από τα 8 της 1 φορα τον μηνα (και δεν είναι μονο 1-2 περιπτώσεις, ειδικά στην επαρχία), όταν εκείνη πάει 16,8a έχει βιαστεί 8x12=96 φορες. Όταν ο μπαμπάς συλληφθεί, δεν θα καταγραφουν 96 βιασμοί, αλλα κακοποιήσεις, ψυχικές οδύνες και σωματικές βλάβες. Παρόμοια καθημερινά εγκλήματα διαπράττει και ο μικροαστός "Ελληνάρας" που χτυπάει την γυναικα του αν δεν του αρέσει το φαγητό (κι όμως, γίνονται ακόμα αυτά,2 περιπτώσεις μπροστά στα ματια μου Ο_ο). Φυσικά, ο Έλληνας διακρίνεται στην κομπίνα και την απάτη, όπου οι φυλακες έχουν γεμίσει.

Τώρα, όσα εγκλήματα μένουν αδήλωτα, μην τα καταλογίζεις σε έλληνες η ξένους, γιατί πιο πιθανό είναι να καταγγείλεις τον Aλβανό, παρα τον άντρα σου/θείο σου/πρώην γκόμενο σου.

Αυτό που ξέρω για σίγουρο είναι το θέμα των διαρρήξεων/κλοπών και λαθρεμπορίου οπλων, και εκεί ναι, πιστεύω ευθύνονται αλλοδαποί.

Κατά τάλλα, χαίρομαι που συμφωνούμε σε ορισμένα πράγματα.

Τα ναρκωτικά όμως είναι άλλο θέμα, μιας και Έλληνες κρύβονται πίσω από την διακίνηση στην Ελλάδα, ακόμα και όλους τους ξένους να διώξουμε, ακόμα θα βασιλεύει το εμπόριο ναρκωτικών.

τζοβάνα συμφωνώ με αυτή σου την τοποθέτηση, ίσως εγώ σαν άντρας μπορώ και κυκλοφορώ άνετα Εξάρχεια-Ομόνοια-Πατησσια-Γκύζη τα βραδια, ενώ η κοπέλα μου δεν μπορεί. Αλλα αυτό δυστυχώς συμβαίνει σε όλες τις χώρες του κόσμου (πλην τις Νορβηγίας, αλλα εκεί έχουν αυτοκτονίες). Ξέρω ότι φταίνε τα ghetto, ειδικά στο κέντρο, λλα είναι σαν δράση-αντίδραση (καταπίεση-ρατσιστική αντιμετώπιση κτλ) ... ΔΕΝ τους δίνω δίκιο, απλά ξέρω τον λόγο που τα κάνουν. Εννοείται πως είναι αδιανόητο να προκαλούν φασαρίες στην χωρα που τους φιλοξενεί, αλλα εκεί τίθεται και θέμα σωστής αστυνόμευσης, η οποια απλά δεν υπάρχει. Καλά, αν πιάσω το θέμα τις Αστυνομίας, δεν θα τελειώσω ούτε αύριο, οποτε σταματάω το post εδώ :P

Αυτό που εννοώ είναι ότι δεν χρειάζονται ακραία μετρα, αλλα έξυπνοι χειρισμοί, που ούτε θα μας στιγματίσουν ως ρατσιστές, ούτε θα είμαστε σκορποχώρι.

Επίσης, αυτό που ήθελα να πω είναι να μην βάζουμε όλους τους ανθρώπους στο ίδιο το καζάνι, διότι όντως υπάρχουν άνθρωποι που μοχθούν εδώ, και προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο χωρίς να προκαλούν φασαρίες η να κάνουν κακό σε κανέναν. Το θέμα είναι ότι με το κώλο-κράτος που έχουμε, αναγκαζόμαστε με αυτά που βλέπουμε να αναζητάμε ακραίες λύσεις για να λυθεί μια και καλή το πρόβλημα. Μεθοδικότητα χρειάζεται, και πάνω απόλα έλεγχος σε όσους είναι υπεύθυνοι για αυτά τα ζητήματα (να πέσει μπαλτάς σε λιμενικό και αστυνομία, επιμένω).
SSEEF
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από SSEEF »

Legion,

Το ίδιο που λες εσύ, λένε και οι Γερμανοί για τους Έλληνες μετανάστες εκεί.

Δεν μας διώχνει κανεις από την Αθηνα, και ούτε πρόκειται. Στο χέρι μας είναι να μην φοβηθούμε κανέναν και για τίποτα. Αυτό που μπορείς να κανεις, είναι 1. Να καταγγέλλεις ο, τι περιστατικό πέσει στην υπόληψη σου (αν είσαι μαρτυρας, τραβα video με κινητό).2. Να κανεις ανώνυμη καταγγελία αν υποπτεύεσαι ότι κάποιος έχει στην δουλεψη του παρανομους εργάτες.
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

SSEEF έγραψε:Su-35, μιλάς για βιασμούς ως μεμονωμένο περιστατικό, δεν μιλάς όμως για κατά συρροήν βιασμών ανηλικων, που αν μπούν σαν αριθμός πράξεων βιασμών, ξεπερνάνε τον αριθμό που προείπες.

Πχ αν ένας πατέρας βιάζει την κόρη του από τα 8 της 1 φορα τον μηνα (και δεν είναι μονο 1-2 περιπτώσεις, ειδικά στην επαρχία), όταν εκείνη πάει 16,8a έχει βιαστεί 8x12=96 φορες. Όταν ο μπαμπάς συλληφθεί, δεν θα καταγραφουν 96 βιασμοί, αλλα κακοποιήσεις, ψυχικές οδύνες και σωματικές βλάβες. Παρόμοια καθημερινά εγκλήματα διαπράττει και ο μικροαστός "Ελληνάρας" που χτυπάει την γυναικα του αν δεν του αρέσει το φαγητό (κι όμως, γίνονται ακόμα αυτά,2 περιπτώσεις μπροστά στα ματια μου Ο_ο). Φυσικά, ο Έλληνας διακρίνεται στην κομπίνα και την απάτη, όπου οι φυλακες έχουν γεμίσει.

Τώρα, όσα εγκλήματα μένουν αδήλωτα, μην τα καταλογίζεις σε έλληνες η ξένους, γιατί πιο πιθανό είναι να καταγγείλεις τον Aλβανό, παρα τον άντρα σου/θείο σου/πρώην γκόμενο σου.

Αυτό που ξέρω για σίγουρο είναι το θέμα των διαρρήξεων/κλοπών και λαθρεμπορίου οπλων, και εκεί ναι, πιστεύω ευθύνονται αλλοδαποί.

Κατά τάλλα, χαίρομαι που συμφωνούμε σε ορισμένα πράγματα.

Τι συσχετισμος ηταν παλι αυτος; Μου θυμιζεις τον Generx!
Δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα για αυτο διοτι ο κοινωνικος περιγυρος κραταει το στομα του κλειστο μερικες φορες. Παντως η κατασταση καλυτερευει με τα χρονια. Και κατι ακομα.Δεν κακοποιουν την γυναικα τους και βιαζουν τα παιδια τους μονο οι "Ελληναραδες" αλλα και οι ακροαριστεροι και οι αλλοπαδοι.

Για να επανερθουμε στο θεμα μας, αυτο που μπορουμε να κανουμε ειναι να μειωσουμε τους υπολοιπους βιασμους και γενικα την εγκληματικοτητα με απελαση των λαθρομεταναστων.

SSEEF
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από SSEEF »

Έχω παρατηρήσει ότι οι απόψεις του GenerX παραείναι αριστερές για τα γούστα μου :P

Αυτό που ήθελα να δείξω είναι ότι μιλάμε για μια κατηγορια εγκληματικότητας, και όχι για την εγκληματικότητα στο σύνολο της, και εννοείται δεν βγάζω τους ακροαριστερούς από το σύνολο. "Ελληνάρα" εννοώ τον κάθε "τυπικό" Έλληνα, όχι τον πατριώτη ;) Τέλος πάντων, αυτό που θέλω να πω είναι ότι υπάρχει θέμα βαρύτητας στα κάθε εγκλήματα, για μένα ο βιασμός είναι 1 βαθμίδα κάτω από την οικογενειακή κακοποίηση, η οποια είναι 1 βαθμίδα κάτω από τον φόνο (προσωπική άποψη).

Συμφωνώ μαζί σου στο θέμα απέλασης, το χω πει ήδη 3 φορες :P

Απλά ακούω πολλές φορες γύρω μου σχόλια όπως "να πάρουμε τα όπλα και να βγούμε στους δρόμους", την οποια θεωρώ λανθασμένη στάση.

Αυτά :)
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

SSEEF έγραψε:

Απλά ακούω πολλές φορες γύρω μου σχόλια όπως "να πάρουμε τα όπλα και να βγούμε στους δρόμους", την οποια θεωρώ λανθασμένη στάση.

Αυτά :)

Συμφωνω :)
Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 43
Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ

Δημοσίευση από Nansy_L »

ΛΟΙΠΟΝ για να τελειωνουμε ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα τους αφησουμε. Οπως λεει και ο legion ηρθαν εδω ε δεν θα μας διωξουν απο τα σπιτια μας. ΤΕΛΟΣ! ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ.
ΘΡΥΛΟΣ
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από ΘΡΥΛΟΣ »

Αποκαλυψη σοκ!750.000 μεταναστες θα παρουνε με 2χρονια εργασιας συνταξεις απο την Ελλαδα. Μεταφεροντας τα χρονια εργασιας απο τις χωρες Καταγωγης τους στην Ελλαδα και με συνηπολογισμο των ενσυμων στην χωρα μας, θα λαμβανουν τριπλασιες, τετραπλασιες ακομα και πενταπλασιες συνταξεις απο αυτες που θα λαμβαναν στη χωρα τους, με βαση τις εισφορες που εχουν καταβαλει. Κ. Α. Ε! Ρε τη εχει να γινει! Παντως Ελληνικη ιθαγενεια δεν θα παρουνε! Αλα με το ΠΑΣΟΚ ολα τα περιμενεις, αλα δεν θα το επιτρεψουμε!

GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από GenerX »

Κλασσική, φθηνή ραδιοαρβύλα...

Σύμφωνα με ποιά στοιχεία θα γίνει αυτό ΘΡΥΛΟΣ;

Θέλω να δώ

1) Από που προκύπτει ο αριθμός των 750.000
2) Τα 2 χρόνια εργασίας στην Ελλάδα
3) οι... Τριπλάσιες, τετραπλάσιες και πενταπλάσιες συντάξεις σε σχέση με ό, τι έπαιρναν στην χώρα τους τι ακριβώς σημαίνει ; Στην Αίγυπτο γνωρίζω κόσμο που αμοίβεται με 50 ευρώ τον μήνα. Επομένως μια 5πλάσια σύνταξη εδώ θα άγγιζε το ιλιγγιώδες ποσό των 250 ευρώ (μπακαλίστικες πληροφορίες έχω στα χέρια, μπακαλίστικα συμπεράσματα θα βγάζω). Περιμένω όμως να μάθω.
4) τις εισφορές που έχουν καταβάλλει στο κράτος τους ή στο Ελληνικό κράτος;

Τόσο συγκεχυμένες πληροφορίες -κατά πάσα πιθανότητα από το κεφάλι κάποιου φαντασμένου...

Μετά οι ευκολόπιστοι σε τέτοιες ανοησίες αρχίζουν να έχουν πρόβλημα με τους "αλήτες ρουφιάνους δημοσιογράφους" λόγω της... Κατευθυνόμενης ενημέρωσης και της εγκυρότητας των ειδήσεων...

Έχουν πλάκα αυτές οι πληροφορίες πάντως.
ΘΡΥΛΟΣ
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από ΘΡΥΛΟΣ »

Διαβασε το περιοδικο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ λεει λεπτομεριες. Εγω ετυχα να το διαβασω.
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από GenerX »

Δεν χρειάζεται να το διαβάσω. Αυτό που αντέγραψες και μας έδειξες ήταν υπεραρκετό!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης